Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tufa
d4d volt, pár kipufogó dobbal a csomagtartóban :)

pszihopata
A mazdám 4.9 hosszú és 1250 kiló.
Ma már tele vannak egy csomó cuccal,ebbõl ne indulj ki!

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

cement
ez az elsõ generációs, a legújabb adatai:

a benzinesek 1345-1435ig, attol fugg benn van-e mind a 7 ülés vagy csak 5.
a 2.2 dizel 1495-1565ig... az 1565 a d4d d-catos 7 üléssel.

respect to the man in the ice cream van

cement
a corolla verso önsúlya 1190 kg összsúlya 1695...

I.C.ram
Annak is iszonyat sok.

4.7 m hosszú Mercim 1430 kg. Pedig nem épp papírból van.
pszihopata
Írta hogy corolla.

I.C.ram
De ez melyik Verso? Nem mintha bármelyiknek is nem lenne kurvasok az 1.6 tonna. Corolla? Yaris?
pszihopata
1620. A verso nem kicsi.

I.C.ram
én a kocsi tömegérõl beszélek :)
pszihopata
Kérdés hogy melyik moci? Bár mind vvti azok meg elég mélyrõl húznak,hameg dízel akkor pláne.

Hugom 1.0 vvti yarisa jobban húzott mint az 1.4-es corsa.

I.C.ram
1.6 tonna a Toyota Verso? Na-ne... tuti?
MikX
plusz tekintve azt, h VW motorról beszélünk, tehát nemcsak skodában van az a motor, meghát elképzelhetetlennek tartom, h európában ne lehetne akármit megkapni egy VW-hez...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

fifi
na ha nem vagy híve, akkor mi értelme egy Fabiát "tunningolni"
szülinapi pénz ígyis-úgyis kevés értelmes dolgokra /hacsak nem fél millát kapsz/

inkább kocsmázd el...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
ez a gyûrûhiány kamu, ezt biztosra mondom...
engem még garanciás autónál /Peugeot -nem saját/ akartak hasonlóval megetetni, de mikor jobban körbejártam-körbetelefonáltam a dolgot, kiderült a turpisság...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tufa
Ma szereltem egy corolla verso-ba xenont, utánna kipróbáltam magát az autót. Egész jó, kényelmes és tetszik hogy biztonságos is(térdlégzsák is van benne), de nem lennék benne biztos hogy megér 6 millió forintot :)
Ami meglepõ hogy a viszonylag nagy súly mellett is (1,6 tonna + 2 120kg-s ember) folyamatosan gyorsul. Megtudnám szokni a swiftben is az alacsony fordulaton jövõ nyomatékot :)))

Csabesz6
Rendben,köszi.Még átgondolom.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

desigo
Fõleg úgy,hogy törvény szabályozza az alkatrészellátás garantálását...
Én azt javaslom, hogy egy szép véget vegyél rá.
És azt rakasd rá rendes kipufossnál a gyári dobra.
Optikailag nagyot dob, de legalább a hangja nem lesz szar.
Tufa
motor témában nem vagyok otthon, nem is nagyon izgat a téma, sõt a tuning se, lehet a napi 8 óra megutáltatja velem :)

I.C.ram
Mondjuk lehet kap olcsóbban egy bontott motort, mint egy motorfelújítás.
I.C.ram
Injektor? :)
pszihopata
Bármihez legyártják méretre is,több cég foglalkozik vele!

/inkább rátukmálnak egy új blokkot/

Olyan motorról meg még nem hallottam amihez nem lehet 'gyári' gyûrûket kapni!

Csabesz6
Egy toszott átmenõ dob még nem a világvége.A kendácsnak pedig nem vagyok a híve.Se a matricázós tesco tuningnak.Csak hogy tisztán lássál.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

pszihopata
A suzukid is karbós?:)

Csabesz6
Borgnak és Tufának kösz az infot.

a fabia generál már pedig necc.
Az 1.4-et nem vágom, de múltkor egy helyi szervízes arc kétségbeesetten hívta a porsche hungáriát ugyanis kiderült hogy a 2005-ös 1.2-es fabia-hoz nincsen sem utángyártott sem pedig gyári gyûrûszett, így szerencsétlen hengerfejes 2.5 éves fabia-n csak a motorcsere fog segíteni :D

Tufa
+ pörgõs dísztárcsa, abból is minimum krómozott, plüss álatkák és NOS matrica a szélvédõkre. Ezek együtt minimum +39% lóerõ, nagyobb stabilitás, jobb gyorsulás...
:)

Tufa
(nincs benne? mi szabályozza a levegõ beáramlást? leragadtam a robogóknál :D)

fifi
jó ötlet...
ezenfelül mehet rá az az akksira köthetõ kis turbo. petrol booster is mehet rá, nehogy túl sokat zabáljon a ménes...
kérdés: miért van, hogy bármilyen kocsi van egyeseknél, rögtön indul a tunning, kókány, kendács...
most õszintém: nem jó az a Fabia úgy ahogy van?

I.C.ram
Max 18 éves lehet :D
redbull0304
Sztem egy szép, igényes felni és egy kis sötétítés az ablakokra lenne a legjobb! Sokat dobna rajta, ha még nincs! Mondjuk ezek drágább cuccok! :) Ha meg van pénz akkor jöhet bele a 1.8T moci, azt már húzhatod is! :D:D:D

I.C.ram
karbi? egy 2000-es autóban?
Tufa
átmenõ dobnak hívják, attól max a hang lesz más. 1.4esre van pár dob amit tudnék hozni olcsóbban, dupla vég, ovál, dtm, kerek, de akár carbon mintásat is.. direkt szürõtõl esetleg lesz némi változás, minimálisan nyomatékosabb lesz viszont elég hülyén fog majd kapkodni a levegõért az autó és valószinüleg a karbit is bekell állítatni majd újra. Szûrõt tudok, de csonkot amivel feltudod rakni, nem.

fifi
persze a BMW-hez meg milyen olcsó mi...
látom tájékozott vagy.

pszihopata
Naja!

/Megspóróltad nekem a gépelést!/

Abból a motorból több erõt egyik sem fog kihozni, max nagyobb hangot.
Cserébe a direktszûrõ még közelebb hozná a generál dátumát :)
Az átmenõ dob meg a hallókészülékét.
I.C.ram
250ezer km? ejha :P Nem szaroztok. Én már 150ezernél eladtam volna, bárha újonnan vettétek, akkor hatalmas a bukás :P
Csabesz6
hali
Van egy 2000-es Skoda Fabiank.1.4, 16 szelep, 101 ló, kb 126 Nm.Van benne 250e km.Érdemes rá venni egy ,-a kipuffgázt egyenesen kivezetõ- hátsó dobot venni(de szepen fogalmaztam:D), vagy egy direktszûrõt?Hetvégén lesz a szülinapom, és nincs semmi jó ötletem, ígyhá megörvendeztetném az autónkat:)
Tudom gugli a spanom, közben vele is kokettálok, de kiváncsi vagyok a TI véleményetekre is.
köszi

Balyy
itt nógrádba meg lóf*sz sincs! :S

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

MaSzKa
itt veszprém megyébe inkább német autóbontó van ls sok a francia és az olasz is meg van 1 pár KGST-s is :D

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

redbull0304
"tengerentúlról" <#nyes> Itt van tõlünk 200m-re egy Toyota bontó, akkor én is tengerentúlon lakok?! <#hehe> Mindig állnak elõtte régi fasza Toyoták! (MR2, Supra)

Balyy
ezen fölösleges vitatkozni! mindkettõnek megvan a maga elõnye és hátránya! Meg hát kinek melyik! én pl. mint látjátok corollára hajtok de mondjuk maszka tuti bömös-t venne!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

És? Szerinted egy hasonlóan leharcolt toyota corollát mennyiért kapsz?
MaSzKa
ismerõsõm vett E34-est BMW 524td-t 120eFt-ért pl

Jah, amiben ugyanaz van szarrámenve mint a tiédben. Nagy segítség :)
MaSzKa
mivel akár 1 veszel komplett e30-ast 80eFt-ért

a toyotához meg ha kell valami akkor lehet a tengerentúlról kell hozatni

cement
ezen a kijelentesen en is megrokonyodtem, erdekes felteves hogy egy e30at olcsobban fogsz szervizelni mint egy hacsit :D:D:DD foleg ha allat modjara hasznalod tuti hogy a gatyad ramegy az e30ra maszka.......

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

lol, meséld már el hogy bmw-hez olcsóbb lesz az alkatrész mint a toyotához :D
Csabesz6
fos ami kijön a seggedböl.