Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma már tele vannak egy csomó cuccal,ebbõl ne indulj ki!
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
a benzinesek 1345-1435ig, attol fugg benn van-e mind a 7 ülés vagy csak 5.
a 2.2 dizel 1495-1565ig... az 1565 a d4d d-catos 7 üléssel.
respect to the man in the ice cream van
Hugom 1.0 vvti yarisa jobban húzott mint az 1.4-es corsa.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
szülinapi pénz ígyis-úgyis kevés értelmes dolgokra /hacsak nem fél millát kapsz/
inkább kocsmázd el...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
engem még garanciás autónál /Peugeot -nem saját/ akartak hasonlóval megetetni, de mikor jobban körbejártam-körbetelefonáltam a dolgot, kiderült a turpisság...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ami meglepõ hogy a viszonylag nagy súly mellett is (1,6 tonna + 2 120kg-s ember) folyamatosan gyorsul. Megtudnám szokni a swiftben is az alacsony fordulaton jövõ nyomatékot :)))
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
És azt rakasd rá rendes kipufossnál a gyári dobra.
Optikailag nagyot dob, de legalább a hangja nem lesz szar.
/inkább rátukmálnak egy új blokkot/
Olyan motorról meg még nem hallottam amihez nem lehet 'gyári' gyûrûket kapni!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Az 1.4-et nem vágom, de múltkor egy helyi szervízes arc kétségbeesetten hívta a porsche hungáriát ugyanis kiderült hogy a 2005-ös 1.2-es fabia-hoz nincsen sem utángyártott sem pedig gyári gyûrûszett, így szerencsétlen hengerfejes 2.5 éves fabia-n csak a motorcsere fog segíteni :D
:)
ezenfelül mehet rá az az akksira köthetõ kis turbo. petrol booster is mehet rá, nehogy túl sokat zabáljon a ménes...
kérdés: miért van, hogy bármilyen kocsi van egyeseknél, rögtön indul a tunning, kókány, kendács...
most õszintém: nem jó az a Fabia úgy ahogy van?
látom tájékozott vagy.
/Megspóróltad nekem a gépelést!/
Cserébe a direktszûrõ még közelebb hozná a generál dátumát :)
Az átmenõ dob meg a hallókészülékét.
Van egy 2000-es Skoda Fabiank.1.4, 16 szelep, 101 ló, kb 126 Nm.Van benne 250e km.Érdemes rá venni egy ,-a kipuffgázt egyenesen kivezetõ- hátsó dobot venni(de szepen fogalmaztam:D), vagy egy direktszûrõt?Hetvégén lesz a szülinapom, és nincs semmi jó ötletem, ígyhá megörvendeztetném az autónkat:)
Tudom gugli a spanom, közben vele is kokettálok, de kiváncsi vagyok a TI véleményetekre is.
köszi
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
a toyotához meg ha kell valami akkor lehet a tengerentúlról kell hozatni
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"