101030
.
  • SötétBarom
    Ukrán az ukrán.
  • Borg
    Nekem 2 literből a 170 jedit a 95-ös benzin is kihozza :) Arra van behangolva, ennyi.

Régebben tankoltam tesco benzint (95, 98), mol, omv, stb. Sőt az accordba gyakran volt 95-ös JET benzin amit lentebb írtak, és semmi baja.

Egyetlen benzinnel szívtam meg, amit kéz alól vettem az ukrán határnál még anno a Tipoba :D Na ott már az gyanús volt, hogy a betöltő harisnyán mi szar fennakadt. 1 hónapra rá injektor csere...
  • R0zs0máK
    Ja, nyilván magasabb oktánszám magasabb sűrítést bír :DD
  • Borg
    Nem az oktánszám különbségről volt szó, hanem a minőség különbségről.
  • cement
    pedig igenis van kulonbseg benzin es benzin kozt, de ez nagyon függ a motortól. pl nekem van egy robogom, nagyon fel van tuningolva és 70ccm-re fel van furva, 95ös benzinnel bedadog, nem megy, csak 100assal hajlando rendesen menni, de ugy meg mint a szél :D
  • Adaaam
    Én nem vettem észre ekkora különbséget prémium benzinnel, bár lehet azért van mert már 10 éves az autóm. Az avanti jobb mint a mol? Ha jól tudom akkor az avanti tulajdonosa az omv.
  • Tufa
    Én 98as vagy "100"-as carrera, vpowert tankolok. 98as az agipnál a legjobb nekem, fogyasztásra egy teli tankra nézve fél literrel tér el a "100"asoktól. Talán mintha vpowerrel egy picit gyorsabbnak érződik, viszont büdös is :)) Nem nagyon válogatok, de vpower és az agipos 98as van előnyben. 95öst mióta megvan az autó egyszer kapott 3000ft értékben mert nem volt a kúton 98as :)) Nagyon megérződött rajta..
  • pszihopata
    Én egy ivecóval járok,20 000-ként cserélek gázolajszűrőt de olyan mint a patika!

Ott tankolok ahol éppen rámjön,szlovénia-olaszország-csehország,de magyarországon sem válogattam soha.

Ha lehet inkább az olcsóbb kutakat választom.
  • SötétBarom
    Ehhez a benzin bulihoz annyit fűznék hozzá, hogy nekem a tesco 98as benyájával többet kell önindítózni, míg az OMW-s benzinnel pöccre indul.. MÁs különbséget nem éreztem :)
  • LaszloLedzenyi
    lehet arra felétek pesten normális, de itt a viharsarokba mi kapjuk a legszarabb benzint. Autószerelőként dolgozok/tanulok láttam 1-2 dolgot 3 év alatt. Például az új common-rail rendszeres dieseleknek 2 olajcserénként szoktuk ajánlani az üzemanyagszűrő cserét. elég csak megmutatni nekik a szűrőt és azt a mocskot ami kifolyik belőle.
    Benzinesnél is általába 35-40 ezrenként kéne cserélni.
  • R0zs0máK
    Én szétvágtam a benzinszűrőmet 1 év használat után, nem volt benne semmilyen szennyeződés...
  • LaszloLedzenyi
    én az 1980 as autómba a tesco kúton tankolok, avval megy a legjobban és nem is püttöl vele. az ujjab autóba pedig vagy shelt-vagy omw-t. munkámból adódóan nem ajánlanám a molt. se benzin se gázolja terén. a molon a legszarabb a gázolaj. csak shelen vagy omw-n. a többi az szörnyű. ja és 2-3 teletankonként egy üzemanyagrendszer tisztítót is szoktunk ajánlani, elég szemetes sajnos kis hazánkba az üzemanyag
  • pszihopata
    Nem szarabb egyik sem,esetleg jobb lehet az adalékolástól.-ahogy ezt már írták.

-/ami szerintem sosincs arányban az árával,de ezt mindenki döntse el maga!/

Aztán hogy jóskapista mit mond,azzal én sosem foglalkoztam.

Érdekes módón a hatóságok-akik mintákat vesznek-és ugye van is hátterük vizsgálódni,ilyen problémákat sosem állapítottak meg!
  • n003
    a moltól ergó mi lehet az oka hogy az egyik szarabb mint a másik?? az adalékanyag mennyisége-minősége
  • Gabor1990
    Románoktól veszik, akik az utcán álló kocsikból szívják le..
  • Gabor1990
    Hát most nem megyek ki a kútra, de a holtankoljak.hu szerint 1 ft-al drágább a tesco, mint a mol.
  • pszihopata
    Szerinted a jet honnan szerzi be a benzint?
  • I.C.ram
    Legalabb 5-10 forint kulonbsegek vannak literarban.
  • Gabor1990
    1-2 forint olyan sok?
  • pszihopata
    Ritkán használod,lerakódások vannak az üz. rendszerben-egyszerű!
  • pszihopata
    Ausztriában a schwechat-i finomítóból,nálunk meg százhalombattáról mi a különbség?

A benzinkutak nem maguknak főzik a benzint,ők kiskereskedők,és a nagykereskedőktől veszik.-ennyi!
  • Balyy
    Ja a jetes szar! több helyről is hallottam!
  • n003
    nem az észt akarom osztani ezt tapasztaltam volt swiftem azzal is meg a mostani tdiesel kocsimmal is próbáltam jet és a tesco-s tól rángatott mindegyik főleg a jet-s volt szar .. érdekes agip shel mol -tól nem rángatott
  • I.C.ram
    omw*
  • I.C.ram
    Amugy allitolag a Tesco Ausztriabol kapja a benzint, nem a MOLtol, gyanitom, hogy nem is az OMVtol.
  • pszihopata
    A reklámköltséget valahol ki kell termelni!

Egyébként a világ erről szól,hogy egy prémiumkocsi nehogy má a tescoo kúton tankoljon a suzukik között!

• Borg
    De ettől még nem "szar" egyik kút benzije se, max nem annyira adalékolt.

Az autó attól fulladhat, ha bekoszolódott a benzinszűrő, vagy az AC pumpa kezdi megadni magát, pl mer a 25 éves szmötyit kezdte felszívni az üresedő tank aljából.
  • Balyy
    Én omw-nél tankolok általában! Nekem bejött eddig! Azt mondják drága de hát ha jó! Ilyen szaroknál (tesco, auchan,stb.) nem szabad tankolni!
    Hacsira visszatérve én is vinném ha lenne pénzem de azt a kiput tuti leszedném! :D
  • I.C.ram
    Valamiert megis sokkal olcsobb, mint a tobbi.
  • pszihopata
    Jaj ne fárassz!Az adalék parasztvakítás meg markating,de ha ettől jobban érzed magad,vegyél prémiumbenzint!

Csak ne oszd az észt,hogy mi mitől megy szarrá!
  • n003
    aham .. meg a kutak hozzá a saját adalékukat és ez ami számít
  • pszihopata
    Hülyeség!Különben minden kút mol-os benyát kap,a tescoo is.
  • Csabesz6
    nahbazz...válogatós vagy e?:D
    lenne pénzem rá vinném mint a huzat."akármilyen" állapot.
  • n003
    jet tesco meg a magán kutakat messzire el kell kerülni :(
  • I.C.ram
    Huha... :D

Auchan benyat sikerult tankolnom :D Akkor lehet attol? :D Tudom nem kellett volna, de az volt a kozelben, es semmi benzinem nem volt mar. Ha meg tankolok, akkor altalaban teliszoktam :D
  • Szabi1991
    jah.. pl. teszkós benyától...

hülye haverom régebben azt tankolt 1x...
  • I.C.ram
    Az szerintetek lehet, hogy szar benzintol lefullad a motor neha? Mintha egy pillanatra nem kapna benzint.
  • Balyy
    Ha csak a motort kell felújítani akkor nem is drága! Főleg h külföldön millán fölül mennek! Kivülről jól néz ki de mondjuk a kép csalóka!
  • Szabi1991
    [center]

• R0zs0máK
    (enyém egyébként az volt XDD)