Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
respect to the man in the ice cream van
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
1. AUTOMATA fényszóró magasság állítás (tehát nem manuális, a legtöbb régi autó eleve itt elvérzik)
2. és lámpamosó berendezés
Ha ezek közül bármelyik nincs, akkor megvághatnak érte a rendõrök. Persze hogy automata-e a magasságállítód, az kevésbé látszik nekik, mint hogy mosód van e. És persze ha kékesen világít (6000k felett), akkor már a színébõl is látják hogy nem gyári a dolog. Ahol viszont biztosan nem engedik át, az a mûszaki vizsga.
Mi ilyen skálában forgalmazzuk a xenonokat:
4300k - sárgás-fehéres
5000k - hófehér
6000k - jégkék
8000k - jampikék
10000k - mégjampibb kék
és ezek fölött már lila irányba indul a dolog.
Minél alacsonyabb kelvinszám, annál nagyobb fényerõ, annál "nyugtatóbb" a fénye és annál jobban is látni vele.
Vakításnál sem magadat fogod vakítani hanem a szembejövõket.
ma 2kor fogok szerelni egy PUG207esbe xenont, kiváncsi vagyok abba hogy fog vakítani :)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De kalifornia is ratyi tele van csingcsangal, de nagyon durva mennyiségben:S
Mondom ezt mindenféle rasszizmus nélkül, de azért amerika nem errõl szólt régen.
Chicagot megkóstolnám viszont a Michigan tóval.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
De California si elég vonzó szerintem. Az tipikusan azaz állam, ahol az ember lakhat a hegyekben, erdõben, nyüzsgõ metropoliszokban, tengerparton stb.
Déli államok abszolút kilõve nálam. Egyrészt utálom a füllesztõ meleget, másrészt nagyon pronyók arrafelé az emberek.
mondjuk a regi dodgeomat par honapig nem mostam es csak poros volt az elso felnik meg koromfeketek:D
az eso mosta amikor esett:D
Azért kell mert ha koszos a lámpa akkor össze-vissza szórja a fénysugarakat amik levakítják a jónépet. Persze ha tiszta akkor nincs gond, ahogy CSOCSO is írta. :)
3k sarga... 6k feher 8k feher/kek arnyalattal 10k vilagoskek
nem fog vakitani ha be van allitva a fenyszorod max a kutyakat vakitja.. teged autoban nem fog igazan. foleg ha projektorod van es nem halogen lampad
Jóvan!
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Nagyon nem vagyok képben ezzel az utólagos xenon beépítéssel a kocsiba, szóval hány kelvin-es az amit még megengednek, vagy nem vakít annyira?
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Igen, tudom hogy elüt a festék és tudom, hogy a lökhárító bal oldala kicsit le van ütve :D
respect to the man in the ice cream van
De szerintem ezek a kocsik, az IS, a 3as bömös, rs audik nem kifejezettem a milliárdosoknak vannak, ezek még azok a kategóriák, amiket egy tehetõsebb magyar megengedhet magának, és nem is kell feltétlen a top50-ben lenni, mert aki ott van, azok már más kategóriát néznek, és igen, õk nem egyet kettõt :D Akiket én ismerek, hogy ilyen kategóriájú autójuk lenne, azok általában nem tartanak mellette más kocsit, maximum az asszonynak egy kisebbet bevásárolni, egyiknek az új 3as bömös mellett van egy corsa pl. Akinek már telik többre, õ szerintem vesz magának egy 5-ös, 7-es BMW-t, CL, S mercit, stb..
.: mobilize.hu :.
A 22 millás autó már nem ez a kategória. Ott már bõven van dellája a usernek arra, hogy külön játszóautót tartson.
.: mobilize.hu :.

De kit is érdekel a GT-R mellett? :DDD