Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az accordod mennyit mutatna ugyanott?Hagyd már!
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
De akkor gumball volt hazafelé Salzburgtól végig 😄 (180-190 körül)
180-nál az Accordom is e körül eszik, csak az 2 lityis benzin 170LE..
Szal csak arra akartam rámutatni, hogy azért csodák nincsenek. Ha nyomja az ember, akkor a dízel is megeszi a magáét.
1.4 109LE, alapáron 4,1M Ft, de most 4-be odaadták neki úgy, hogy elektromos csomag, metálfény, és alufelni is van hozzá (igy 4.4-re jött volna ki). Szerintem nem rossz vétel.
Mennyit evett nálad legtöbbet eddig?
A családdal autóvásárlás elõtt állunk. Alsóközepes autókat nézegettünk (C'eed, Astra). Olyan négy millió körüli összeget szánnánk rá. Pár napja nézegettem 2006-os évjárat körüli 147-es Alfákat 1.9-es JTD Multijettel (150le) és elég jó árban vannak (példa1, példa2). Valahogy kicsit ódzkodok azonban a márkától. Nézegettem totalcaron népitéletet és nem egy panasz van az elektronikára, magas alkatrészárakra stb, de mások meg egyenesen imádják, szóval a döntés nem egyszerû. Sajna a Fiattal is mint olasz autóval van rossz élményem.
Esetleg nyúz valamelyikõtök 147-est vagy van vmi tapasztalata vele?
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Ha nem lenne hibaszûrés minden fogyasztásmérõ végtelent mutatna piroslámpánál!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De nem élek a lehetõséggel, köszi 😄D
A turbónak azért árt forrón leállítás, mert a tengelye elvetemedik, eltörik. Jobb ha forgásban van, és úgy hûl vissza, mert igy egyenletes az anyag hûlése, és deformálódása. Szóval senem turbócsõ, senem olaj, hanem a tengelytörés.
A turbócsövet meg a nyest rágja el leginkább 😊 A tourannal is megvolt 1x. Reggel nem akart menni, füstölt (bár ez annyira nem volt fura), meg mégszarabb hangja volt mint általában...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Amúgy én céges viszonylatban egy 2005-ös Tourant hajtok, 1.9 tdi, 105LE.
Ami pozitivum:
-2-3k között viszonylag dinamikusan autózható
-nagy hely van benne
-kétzónás digitklíma
-jól tartó ülések, deréktámasszal
-autópályán 6 liter átlag (140-el tempomat), országúton 7, városban 9 liter körül jár el. (ellenben ha padlózod, akár 20-40 litereket is benyal, szal ez is csak addig fogyaszt jól, amig nem nyomod)
Ami negatívum:
-most megy 50k-s szervizre hétfõn. Namost ezidõ alatt 3x töltöttem után olajat, mert mindig kifogyott 😊 5lityi/alkalom... Elõször 7000-nél, majd 24000-nél, aztán 33000-nél. Elõször warningol hogy alacsony, aztán meg is áll, szal nem árt vigyázni.
-tényleg füstöl mint a szemét
-a futómûve kalapszart nem ér, olyan mint a hajó. 6 ember kell bele hogy megfelelõ legyen, de akkor meg már a súlyhoz kevés a 105LE.. Autópályán a legkisebb szellõ is megbillenti, sokszor a szar hûl ki bennem a lärmschutzwand után, vagy egy-egy kamion mellett.
-Airbagfehlerrel 2x volt szervizben, nem tudták megjavitani. Felajánlották már azt is, hogy kikötik 😄 loál.. na ekkor némi asztalburogatás után leküldték pestre szervizbe, és ott megcsinálták.
-az emlitett 2-3k-s tartományon kivül zéró, azaz egyátalán nem megy. 1000 körül nyomatéka sincs, szal 1-esben indulva sokszor kilövés helyett lefulladás van, 3500-4000-nél pedig olyan szinten hirtelen fogy el a szufla belõle, hogy ha alacsonyabb gangban padlóval gyorsitasz, kifejeled a szélvédõt.
-a "kitûnõ" aerodinamikája miatt a hátsó ajtó összeszed minden koszt, meg kormot, és nem tudod úgy kinyitni a csomagteret, hogy ne dzsuvázd össze a kezed.
-a középsõ könyöklõs box már 10ezer km-nél nyöszörgött, most meg már egyenesen zörög...
-mocskosul drága ahhoz képest, amilyen arctalan, lelketlen, élvezet mentes, szabvány német fos... (a tempomatos pályázás majdnem életveszélyes vele, mert elalszik az ember, fõleg ha szélcsend van)
respect to the man in the ice cream van
xDD
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
a kocsim meg megorjitett ma............. elkezdett kotyogni kuuuurvahangosan az eleje.. akkor is ha 5 el mentem at az uthiban akkor is kopogott/kotyogott.. azt hittem elszallt a gatlo esetleg eltort a rugo.. de hazajottam nem volt eltorve.. csaka buzi csavart kellett meghuzni a gatlo tetejen 😄😄😄
😄
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Nem túl sanszos, hogy bárki megmondja itt 😄
GPW 533 rendszámú kocsi kihez tartozik? priviben kérném szépen 😊)