Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#kocsog>#kocsog>
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
:D

pl hol van ilyen japán autón?
hátsó szélvédõ külön, üvegbõl, HUD, azaz szélvédõre vetített infók, kivilágított dizájnküszöb, és még sorolhatnók, de nem, minek.

ui.: Már úgy tudom ki van javítva a Mercis hiba, nem müxik már a "szívok egyet, csikket autó alá" módszer :D
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
de ott nem kell csodálkozni mert asszem 2000-be 7km-nyi vezeték volt 1 5-ös BMW-be
és elektronika tömkelege van az autóba
ha jól tudom az egyik Mercedest 1xû gyufával el lehet lopni
az Opel Astra H a 7. lett világviszonylatba 2005-be
Toyota 2.
akkor volt a Mazda az RX8-al megbízhatóságba 1. és látjuk mi lett a vége
az RX8-ak többet vannak szervízbe manapság mind közúton
típushiba és kontrukciós hiba hegyek
töbszörö visszahívás is volt
errõl is van/volt 1 csomó cikk 2007-be
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
csak nem reklámozzák
több cikk is volt róla de érdekesmód eltûntek
Porsche
BMW
ezek Mind megbízhatóak
Még annyit tennék hozzá,hogy autóbuziként nincs nagyon olyan nenmzet, amelyiktõl nem teccene autó (leszámítva kínát, meg koreát..)
német = Jürgen
Brit = Esõsszar
Amerikai = Böhöm túlmotorziált szemét..
OMGPLZ -.-
/mondjuk én se vennék,de a fos kicsit erõs/
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Lehet, hogy az..
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
"Hét hónapig volt meg. Gondos gazdától vettem, én is vigyáztam rá, mégis beteg volt. A motor kopogott, pedig amig nem melegedett be a motor, nem indultunk el vele."
És az ilyen ökrök adnak 1 csillagot olasz autókra.. <#szomoru1>#szomoru1>
(olajcsere, szûrõcsere! szíjcsere! nem elfejeteni!)
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
és azt tudtad, hogy a forma 1-es autók a vizes úton jobban csúsznak, mint a szárazon?
az f1-be is a poros íven szoktak megcsúszni
Inkább a lényeges dolog hogy ha tökéletesen sima az aszfalt akkor nem tud bepattogni a kocsi,így nem borul fel./meg persze nem is láttam WAGON-R-t közöttük:)/Ezeket a videókat szerintem legtöbbször tök új útszakaszokon csinálják,ahol az olajat még szinte facsarni lehet a friss koromfekete aszfaltból.
Egy faszság az egész,ez van ha egy primitív társadalom ölébe hullik a gazdagság!<#idiota>#idiota>
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
respect to the man in the ice cream van
múltkor ki kellett szállnom a kocsiból hányni, és találtam az árokban egy BMW alkatrészt... olyan mint egy trafó, vagy a tirisztor...
remélem ezzel mindenki szemében nagyot nõttem itt...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
respect to the man in the ice cream van
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Nem magyar szakszerviz,hogy hetekig szenvednek vele drága pénzért és a végén rosszabb lesz mint volt.
Látták,hogy javíthatatlan és ment is a kukába xD
jó a hangja, szépen jár. jó a futómûve, nem billeg(a 2005-ös ford galaxy, sokkal hajósabb volt).
egyedül a hifi szar, és a reflektor rosszul van beállítva.
nekem tetszik.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ott van pár összetört verda
látszik a széles gumi