Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
VROOOOM VRRROOOOM!!! ( igen.. egy csaje..)

CSOCSO
ha mar az IS eknel tartunk ( amugy megjegyeznem hogy en a legutobbi Is rol beszeltem😊

morcos segg >> IMADOM

I.C.ram
CSOCSO: Mennyit érhet használtan egy Scion tC? Mármint mennyiért mennek ezek az autók az USAban?
I.C.ram
Ne könyörgöm! Nem kell adni alá a lovat, mert akkor megint jön az idióta google képeivel. Végre nyugi van tõle.
CSOCSO
mar nem azert de miert ne lenne jobb tole az auto???

scionhoz is van ilyen ( lexus... toyota... scion)

es egy a sokmillio kis dologbol amitol az autod sokkal egyenibb lesz.. mert a volvoban nincs ilyen.. mert a bmw ben nincs.. mert a nissanban nincs.. etc etc etc... ha nem tetszik akkor ne akarjal ilyet.. vegyel fapados autod tegyel bele egy jo motort es orulj a sebessegnek.

az automtol mindenki elajul mikor este kinyitom az auto ajtajat es a belsejeben felerosodik a kek feny...

es ha meg vilagito kuszob is lenne.... 😄 szeretnem de nem kivanok oda is penzt kidobni.

amugy szep ez a lexus de szemelyszerint az is sokkal szebb.. sportosabb
streeter
Itt a luxus egy Lexus személyébe a japánoktól. Amúgy meg ilyen hogy világító dizájn küszöb szép szép de minek? Semmivel nem lesz jobb a kocsi tõle. Az ajtó az autó használatának 99%-ba csukva van szóval úgyse látod. 😊 Ennél szebb autó nincs is sztem 😊 Nekem nagyon tetszik kívül belül.
Persze tudom hogy erre is lesz majd vmi ellenérved de mind1.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

CSOCSO
utcai auto??? mirol beszelsz?? mutass mar egy kepet avagy videot ahol ezt utcakon vezettek... ez egy concept.. ennyi erobol mutogathatnam az lexus lf-a t ami keresztbeli lenyeli ezt...

amugy ott van az uj is-f... alig van kevesebb loereje.. valami 20 loero kulonbseg van a ketto kozott?! persze sulyra tobb mert annyi luxus van az autoban amit opel meg nem latott..
streeter
Igen egyedülálló biztos. És akkor még ott van a Honda S2000 ami szintén 2 literes csak 240lóerõ....

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

CSOCSO
azert mert tudatlan vagy...

es most mutass olyan opelt ami ezzel megbirkozik:

katt...
CSOCSO
nem.. japan autok rendesen bevilagitjak az elotted levo utat.. ha meg eszerint vezetsz akkor megerdemled hogy az arokban kossel ki.. btw BARMELYIK auto tudja ezt.. utolag beszerelni talan meg olcsobb is mintha a bmw tol igy venned az autodat.
R0zs0máK
Gyönyörû gép...csak korabeli leírások szerint elég vezethetetlen 😊)

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

MaSzKa
hogy ne csak német autó legyen itt 😄

nagy kedvenc

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
ez tetszik?

nekem nagyon bejön
örök álom marad 😞

MaSzKa
áááááááá akkor ott van még a 911 Turbo is 😄

R0zs0máK
Próbálták volna a 210 lovas 2.6-os Stariont...az lehet megfogta volna a porschét 😊

Tufa
nem autót akarok szállítani hanem magamat.

MaSzKa
látod újat vettél
az új az új, a használt az használt

amúgy ez befér az Omega kombi csomagtartójába sztem 😄

MaSzKa
német autó veri a japánt 😄

Tufa
Új Swift Sport, 1.6

Meg.

MaSzKa
és most mit vettél?
meg vagy elégedve vele?

Tufa
Nálad a találkozó gyorsulást jelent? Vagy ha te találkozol olyan személyekkel akik megtürnek téged, gázfröccsölgetsz? Érdemes kinézned egy ilyenre, szerezhetsz barátokat, stb, anélkül hogy gázfröccsöket kéne adnod.

MOTE találkozóra kimehetsz, de ha te ott látsz egy elcsúfított omegát is akkor büszke lehetsz magadra, tudod általában az omega tulajok, olyanok akik találkozókra járnak, törödnek az autóikkal..

Igénytelen és elcsúfított, ugye? És mielött jönnél megint valami idióta képpel, EZ A SAJÁT autóm volt.

MaSzKa
nekem tetszenek nagyrészt a német autók
és mindig jók voltak

MaSzKa
találkozókra jársz?

ez úgy hangzik akik odajárnak jól adnak pár gázfröccsöt a gépnek hogy szépen lehessen a farát terelgetni

ilyen találkozókon hihetetlen mennyi elcsúfított autót látni

MaSzKa

itt 1 utcai autó
ezt se nyomja le 1 Lexus se gyorsulásra és végsebességre se

ezt csak azért írom mert mikor Omega volt megemlítve akkor te icipici Corollát hoztad fel érvnek ami kicsit kisebb autó mint az omega

I.C.ram
<#vigyor3>

"nyomdafestéket nem tûrõen rondaságokat írsz"

Teljesen visszamaradt a fejlõdésben... Nem kétséges 😄
Tufa
Két szervízessel lett átnézve mielött megvettem, nagyon jó állapotban volt, és alig 1 év alatt 15k km-t mentem vele, viszont ezalatt elvitt annyit mint más autó 120ezerig kötelezõ szervízekre.
Az a baj hogy elég sok találkozón voltam, elég sok emberrel beszélgettem, és akik jelenleg élvezetbõl tartják, azoknak van mellette olyan autó amit használhatnak is munkába járásra, mások sajnos rákényszerültek és nem igazán tudnak kiszálni belõle.

I.C.ram
én még sosem hallottam olyanról, hogy Opel Omegával ne lenne gond. Haveromnak is volt 2ezres benzines Omegája. Állandóan szervízbe járt vele, pedig nem volt széthajtva.

Annyira tipikusan primkó a gondolkodásod. Van egy Opel Kadett-ed (german carod, ugye), és innentõl szentûl megvagy gyõzõdve, hogy az a világ második legjobb autója (a BMW után persze...).
MaSzKa
sztem téged kellene kivágni, hogy ilyen nyomdafestéket nem tûrõen rondaságokat írsz ide

MaSzKa
az 1 dolog, hogy te kifogtál 1 széthajtott rossz példányt és így alkotsz véleményt az egészrõl

másnak és még pár ezer embernek érdekes bevált

I.C.ram
visszamenne*
I.C.ram
Nem lehetne valahogy kibaszni ebbõl a topikból ezt a majmot? Szerintem mindenkinek nagyon elege van már belõle, és a sok baromságból.

Bárcsak vissza benne a BMW topikba osztani az észt.
I.C.ram
Mekkora gyökér vagy. KB egy óvódás szellemi szintjén vagy. Most komolyan. Szellemileg visszamaradott vagy ez fix.

Beraksz egy versenyautót, hogy ezzel nem bírkózik egy utcai autó... Beteg vagy.
Tufa
Mit mutassak? Mondtam hogy nekem volt tapasztalatom német autóval, BMW MOTORRAL ami ugye csak tökéletes lehet, ellentétben veled.
Felsõ kategóriás autót felsõ kategóriához. Omegát, Lexusoshoz.
hasonlíts egy marutit egy ferrarihoz. idióta

Ha ennyire fáj hogy másnak igaza van, inkább ne próbálj visszavágni

MaSzKa
ez Dízel motor az

és Év motorja díjat is nyert nem is 1x sokszor

MaSzKa
téged ki kérdezett<#lama>

menj aludni gyerekeknek ágyba a helye

MaSzKa
de te Corollával jöttél akkor azt is mutass ne lexust

itt van ezzel biztos nem bírkozik meg a lexusod

Tufa
elsõ generációs impreza, 208 lóerõ, második 230. 2literbõl.

Mi az egyedülálló benne?

I.C.ram
Egyszerû a gondolkodásod, mint egy katica bogárnak.
MaSzKa
ja és annyit kell tudni pl a 163Le-s dízelt

csak sima motorelektronika programozással 200Le-ra csinálják ha kell
perszre gari off

ez volt a jó toyota ami nekem is tetszik

Tufa
nem.

Nézz meg egy LS400as lexust, többet tud mint az omega pedig egyidõs a két autó, sõt.. Csakhát mutass egy omegát ami megy úgy mint egy 4literes lexus...

a 2.0ás benzines nem érdekel senkit. Ha te arra azt mondod hogy jól megy, nem ültél még normális autóban(kb mintha egy új A8asba 2literes motort tennének). A 2.5TD BMW(!!!) motoros omegáról volt szó. MV6ot meg felesleges is megemlíteni, mégrosszabb mint a td.

I.C.ram
Maszka: Tudod mi a különbség ba és ban között? Azon kívül, hogy a bant megérdemelnéd. Nagyon nagy parasztságra utal, ha valaki olyanokat ír, hogy 2005be, stb.
MaSzKa
a B omegát az már rég nem gyárják 😄 így új adatokkal ne gyere

mert BMW 1995ccm-es Motor tud 204Le

amibe egyedülálló a világon

MaSzKa
újan vetted?

mutass 1 Corolát ami mindazt tudja mint a B Omega

2 ismerõsnek is van érdekes nekik bevált a rozsdán kívül egyikkel se volt semmibaj

igaz ezek benzinesek

pedig használtan lettek véve

Tufa
pontosabban megbízhatónak és olcsónak. Erõsnek fõleg nem, max annak érzõdik mert beleng az egész kasztni gyorsulásnál.

R0zs0máK
2.2 D4D? 177Le? Ismerõs adatok? Bizony Corolla motor 😄DD

Tufa
tény, de ha már közel azonos kategóriát nézzük, kiváncsi lennék hogy egy omegával egyidõs LS lexusban mennyi esély lenne a túlélésre 😊

Szerettem énis az autót mert biztonság érzet megvolt benne, 3 csillagos törésteszt de csak mert oldallégzsákok nem voltak. Ami 11-14 litert eszik dinamikus (nem mindenhol padló, stb...) közlekedéssel és havi rendszerességel mehet szervizbe, nem igazán mondanám megbízhatónak(pedig bmw meg opel meg német meg sdfgsfgosdf!+!+).

autoszimulator
De legalább masszív, ismerõsöm négyet szaltózott szántóföldön vele, és semmi baja sem lett.. Azt hiszem ez fontosabb dolog, minthogy 6 vagy 7 liert eszik, vagy 11 vagy 10mp alatt van-e százon...

.: mobilize.hu :.

Tufa
nekem meg volt, 2.5td BMW motoros. Mv6 még szervizigényesebb.

Szerintem inkább kiméld meg az ittlévõket a hozzánemértésedtõl, ha lesz VALÓDI tapasztalatod akkor próbálj kioktatni itt bárkit is.

Tufa
olcsó, mire mész vele, még a jól karbantartott modelleknél is MINDIG van ami elromlik(havi 20-30ezer ft elmegy az olcsó alkatrészekre ha te javítod az autót), tapasztaltam, más ismerös is.. Erõs? 130ló, 11mp alatt van 100on. 11-14litert eszik gázolajból, adagoló 300ezer ha javítani kell.
Olcsó? Erõs? nem.
Kényelmes, ja, de nem elsõ autónak hétköznapi használatra...

Olvass már utánna hogy mit is tud a corolla, mennyit eszik, mennyire megbízható és mikor kell egyáltalán javítani..

MaSzKa
ismerõsõméknek van omega
igaz 2.0 benzinmotorral 1 baja van az pedig hogy roszdásodik

de olcsón lehet kapni 1 millóFt

és hátsókerékhajtású 😄

és 1 egész család kényelmesen elfér benne és jól is megy
és van MV6-os verzió is