Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
morcos segg >> IMADOM
scionhoz is van ilyen ( lexus... toyota... scion)
es egy a sokmillio kis dologbol amitol az autod sokkal egyenibb lesz.. mert a volvoban nincs ilyen.. mert a bmw ben nincs.. mert a nissanban nincs.. etc etc etc... ha nem tetszik akkor ne akarjal ilyet.. vegyel fapados autod tegyel bele egy jo motort es orulj a sebessegnek.
az automtol mindenki elajul mikor este kinyitom az auto ajtajat es a belsejeben felerosodik a kek feny...
es ha meg vilagito kuszob is lenne.... 😄 szeretnem de nem kivanok oda is penzt kidobni.
amugy szep ez a lexus de szemelyszerint az is sokkal szebb.. sportosabb
Persze tudom hogy erre is lesz majd vmi ellenérved de mind1.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
amugy ott van az uj is-f... alig van kevesebb loereje.. valami 20 loero kulonbseg van a ketto kozott?! persze sulyra tobb mert annyi luxus van az autoban amit opel meg nem latott..
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
nagy kedvenc

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
nekem nagyon bejön
örök álom marad 😞

az új az új, a használt az használt
amúgy ez befér az Omega kombi csomagtartójába sztem 😄
meg vagy elégedve vele?
MOTE találkozóra kimehetsz, de ha te ott látsz egy elcsúfított omegát is akkor büszke lehetsz magadra, tudod általában az omega tulajok, olyanok akik találkozókra járnak, törödnek az autóikkal..
Igénytelen és elcsúfított, ugye? És mielött jönnél megint valami idióta képpel, EZ A SAJÁT autóm volt.
és mindig jók voltak
ez úgy hangzik akik odajárnak jól adnak pár gázfröccsöt a gépnek hogy szépen lehessen a farát terelgetni
ilyen találkozókon hihetetlen mennyi elcsúfított autót látni
itt 1 utcai autó
ezt se nyomja le 1 Lexus se gyorsulásra és végsebességre se
ezt csak azért írom mert mikor Omega volt megemlítve akkor te icipici Corollát hoztad fel érvnek ami kicsit kisebb autó mint az omega

"nyomdafestéket nem tûrõen rondaságokat írsz"
Teljesen visszamaradt a fejlõdésben... Nem kétséges 😄
Az a baj hogy elég sok találkozón voltam, elég sok emberrel beszélgettem, és akik jelenleg élvezetbõl tartják, azoknak van mellette olyan autó amit használhatnak is munkába járásra, mások sajnos rákényszerültek és nem igazán tudnak kiszálni belõle.
Annyira tipikusan primkó a gondolkodásod. Van egy Opel Kadett-ed (german carod, ugye), és innentõl szentûl megvagy gyõzõdve, hogy az a világ második legjobb autója (a BMW után persze...).
másnak és még pár ezer embernek érdekes bevált
Bárcsak vissza benne a BMW topikba osztani az észt.
Beraksz egy versenyautót, hogy ezzel nem bírkózik egy utcai autó... Beteg vagy.
Felsõ kategóriás autót felsõ kategóriához. Omegát, Lexusoshoz.
hasonlíts egy marutit egy ferrarihoz. idióta
Ha ennyire fáj hogy másnak igaza van, inkább ne próbálj visszavágni
és Év motorja díjat is nyert nem is 1x sokszor
menj aludni gyerekeknek ágyba a helye
itt van ezzel biztos nem bírkozik meg a lexusod

csak sima motorelektronika programozással 200Le-ra csinálják ha kell
perszre gari off
ez volt a jó toyota ami nekem is tetszik

Nézz meg egy LS400as lexust, többet tud mint az omega pedig egyidõs a két autó, sõt.. Csakhát mutass egy omegát ami megy úgy mint egy 4literes lexus...
a 2.0ás benzines nem érdekel senkit. Ha te arra azt mondod hogy jól megy, nem ültél még normális autóban(kb mintha egy új A8asba 2literes motort tennének). A 2.5TD BMW(!!!) motoros omegáról volt szó. MV6ot meg felesleges is megemlíteni, mégrosszabb mint a td.
mert BMW 1995ccm-es Motor tud 204Le
amibe egyedülálló a világon
mutass 1 Corolát ami mindazt tudja mint a B Omega
2 ismerõsnek is van érdekes nekik bevált a rozsdán kívül egyikkel se volt semmibaj
igaz ezek benzinesek
pedig használtan lettek véve
Szerettem énis az autót mert biztonság érzet megvolt benne, 3 csillagos törésteszt de csak mert oldallégzsákok nem voltak. Ami 11-14 litert eszik dinamikus (nem mindenhol padló, stb...) közlekedéssel és havi rendszerességel mehet szervizbe, nem igazán mondanám megbízhatónak(pedig bmw meg opel meg német meg sdfgsfgosdf!+!+).
.: mobilize.hu :.
Szerintem inkább kiméld meg az ittlévõket a hozzánemértésedtõl, ha lesz VALÓDI tapasztalatod akkor próbálj kioktatni itt bárkit is.
Olcsó? Erõs? nem.
Kényelmes, ja, de nem elsõ autónak hétköznapi használatra...
Olvass már utánna hogy mit is tud a corolla, mennyit eszik, mennyire megbízható és mikor kell egyáltalán javítani..