Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
2008.06.15., 12:00
Bemutatták a hidrogénmeghajtású szuperjárgányt, egyes vélemények szerint a jövõ autóinak elõfutárát.
A beharangozók szerint a Skorpió névre keresztelt masina gyors, mint egy Lamborghini, viszont fogyasztását tekintve takarékos, mint egy Fiesta. A kettõs üzemmódú hibridhajtással felvértezett jármû végsebessége 320 km/h környékén mozog. Meglehetõsen könnyû, így 3,2 másodperc alatt gyorsul 100-ra, ami nem marad el a Lamborghini Murcielago LP640 teljesítményétõl. Emellett a legnagyobb vonzereje az alacsonyabb károsanyag kibocsátás, ezt a tulajdonságát hangoztatják leginkább hívei, akik szerint a közeljövõbeni elterjedése segíthet a környezetszennyezés csökkentéséért vívott harcban.

Ez benne van a szerzõdésekben.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
meg van még pár kikötés az olaszoknál
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

respect to the man in the ice cream van
Dehát... lassan nekiállok a kaszninak, akkor úgyis kiugrik megint a blokk, és akkor nem hagyom ki.
de az 2ütemû és ott nincs olajteknõ se 😄
de azért elgondolkodtató láttam már olyan Zsiguli-t és más 30éves megkímélt autót amin ugyancsak nem volt 1 csep olajfolt se köszönhetõen a gondos üzembetartónak
Baltát valaki plz
BALTÁT IDE MOST NEKEM
japánoknál ez alap? 😄
tegyük fel, van egy halom, nem... 2 halom pénzem, nemhiszem, hogy a használtauuto.hu jut eszembe elõször, ha kocsit akarok venni... 😄
Bár az is lehet, hogy azért, mert nagyon más úton nemtom hogy jutsz itthon hozzá egy Enzo-hoz pl...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
★
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
és még a kárpit stb-t is ki tudom választani a saját ízlésem szerint
kicsit kell hozzárakni
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Eladni miért nem? Kifizetek érte annyi pénzt aztán kiderül, hogy csak "bérlem"?
Ettõl függetlenül lehert hogy nem kamu, de aki 330 millás kocsit hírdet annak legyen már évi 4-5 e Ft-ja egy domainre saját emaillel. Ez igénytelenséget sugall.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Még új a kocsi, azon csak átmegy... 😄 És azért gondolom én fizetek... :S
(Nem mintha már elvették volna a forgalmit, csak érdeklõdöm... )
CHELSEA FOOTBALL CLUB
De mi történik, ha elveszik a forgalmit? Ki kell váltani, vagy mi?
CHELSEA FOOTBALL CLUB