Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az nem ilyen jellegû. Ugyanis ott a 760Li-t alakították át, méghozzá úgy, hogy a motorja is maradt, csak átkonvertálták hidrogén belsõ égésûre (az FCX ezzel szemben elektromotoros). 100 db készült, és a BMW sosem állította hogy "széria", csak azt, hogy az elsõ "széria érett" hidrogénhajtású autó. Ami szimplán PR bullshit volt, mint ahogy nem is került szériagyártásba azóta se, azon egyszerû oknál fogva, hogy rettenet szar a hatásfoka -> közel 20x annyi hidrogént fogyaszt mint az FCX 😊
SötétBarom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

csü. valaki meg tudja nekem mondani,hogy hol lehet venni mazdához ajto bolhákat?
Willi Betz
Nem egy kategória a két autó. A dízel meg tényleg hangos,mert egy szar konstrukciójú motor aza PDTDI.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

RelakS
Ûrhajós-Civic az smafu? Azt is kipróbálnám :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

desigo
egyszer ülj be egy Accordba...
RelakS
Nemtom, nekem az egyik legkényelmesebb kocsi, amivel valaha találkoztam ... jó, BMW-t, meg mercit nem próbáltam...

desigo
kényelmetlen, a diesel hangos, drága
más bajom nincs vele...
Willi Betz
Ja azokkal is ugy vagy mint az Opelal,értem én.

RelakS
Miért, mi bajod velük?

desigo
azért Octáviákért ne ríjjá xD
Willi Betz
Elbánt legalább 4 autóval😞
Köztük azzal a szép szürkéskék Octaviaval is.<#rinya>

Kit--Kat
Hidrogén megjajtásu BMW-ket kezdett el sorozatgyártásban készíteni kb 200 autót és kiválasztottak között szétosztotta.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

GregSB
A bétatesztelést 😄 Hidrogén hajtású 7-esek gyártottak... de az csak pár db volt ha jól emlékszem, és az csak egy moddolt 7-es, ez az FCX teljes egésszében a hidrogén motor köré lett tervezve. Na és a 200 db-os szám is sokkal nagyobb volumenû.

Mármint mit?
Máté94
Hogy mi történt vele azt nem tudom de szerintem már nagyon sok ideje ott áll.Már 5 éve itt lakok és szoktam látni úgyhogy valószínû már régóta esik rá a a diófa😞
Máté94
Igen.Az utcánk végében van egy ilyen kis mühely.Inkább garázs féle.
desigo
japánból kell venni egy erõset ez meg jó hozzá donornak...
és kész is a balkormányos pöpec verda...

ezt te fényképezted?
Balyy
Megbótolnám de kivel is kellene?
Levagyok maradva vmirõl?

Köfi 😄

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

MaSzKa
<#vigyor3>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Csabesz6
Láttam másik topikban is linkelted.Nem tudni mi történt vele?
Balyy neked meg hajrá😊.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Máté94
Még,jó hogy nem az enyém.
De szerintem boltóld meg vele😄
Kit--Kat
Most nem akarom Maszka alá adni a lovat, de ezt már a BMW elkezdte pár éve, ha minden igaz.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Balyy
ne viccelj már?!! 😮
El ne vidd! inkább elhozom én tõled😄
na jó lehet nem az egészet de kéne belõle pár cucc!
Ha valóban annyi van benne akkor a motor kéne! Meg a hátsó fútómû meg a híd kompletten!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Máté94
Akkor megveszem!És majd felújítom!😄<#vigyor3>
MaSzKa

MaSzKa
Toyota Corolla AE86?

Máté94
Nem tudja valaki,hogy milyen Toyota ez?😄
Kár,hogy megy a bontóba😞
Azt hiszem volt benne 21ezer km

GregSB
<#eljen><#eljen>

Nagyon helyes, kell is hogy nyomassák a hidrogén-hajtást. Remélem sikeres lesz ez a pogram 😊

Ja, eddig japánban ment ez, mostmár az USA-ban is. Viszont mostmár elindult a saját gyára, amit csak erre húztak fel. Azért ha belegondolsz, havi 90e Ft-os lízingdíj nem olyan rossz, ha mérlegeled hogy ebben MINDEN szervizköltség benne van, és üzemanyagköltséged gyakorlatilag nincs... (3 évre kapod meg így az autót)
desigo
szétosztanak 200 dbot bétatesztelés céljából xD
okosak mert nem eladják hanem csak bérbe adják...
I.C.ram
Írj a polgármesternek.
"Hétfõn elkezdõdött a világon elsõként sorozatgyártásba lépõ hidrogénautó, a Honda FCX Clarity gyártása. Ebben az etapban 200db gurul majd le a gyártósorról. Az elsõ párat amerikai celebritások (pl. Jamie Lee Curtis) kapják, a többit a Honda mérlegeli, hogy kinek adja (esélytelen a pályázó, akinek nincs a "hatósugarában" hidrogéntöltõ állomás 😊 ). A gépeket nem adják tulajdonba, havi $600 a lízingdíj."

FCX Clarity

evworld.com
cement
nem a belvárosba? télleg? uuuuuh
akkor már örülök is neki! legyen még sok sok gyár! gyárat ide!

-.-

respect to the man in the ice cream van

I.C.ram
Inkább örülj neki, hogy Kecskemétnek lesz mibõl fejleszteni a várost.

Ne hasonlítsd már a miskolci, dunaújvárosi, tatbányai vas- és acélgyárakat egy hi-tech autógyárhoz. Jártál már Gyõrben, Esztergomban? A városban semmit nem látni a gyár jelenlétébõl... Mert a gyárakat NEM a belvárásokba telepítik. Tudom meglepõ, de az az igazság. Elég butuskának kell lennie ahhoz, hogy ezt ne fogja fel az ember 😛
cement
latom mennyire örvend mindenki ennek az egésznek, plz intézzétek el h a ti városotokba mennyenek <#miaz>

GregSB
Eldobom az agyamat. Tegnap még azon sírtak itt az emberek, hogy minden Bp-re települ (EU agy központ), mostmeg az a baj hogy vidékre megy egy nagy üzem.

Ez a tipikus bármi van, valaki mindig sír esete.

Cement: ha jobb utakat akarsz ahhoz elõbb pénz kell. Pontosan ez a gyár fogja ezt a pénzt behozni. Azt meg nem tudom mibõl gondolod hogy a város központjába fogják telepíteni? Lásd pl Hankook, Dunaújváros külsõ részére épült, egyáltalán nem tesz be a városnak.

Willi Betz
Nézzétek a jóoldalát! Hát nem igaz már!!
Lehet magyar Mercedesetek<#nevetes1>
Igaz,hogy gagyi szar mindkettõ típus,de legalább magyar.

cement
(Y)(Y)

you surely care about every single person in your environment, dont you? you are a superhero

Stann
Most úgy beszélsz, mintha a gyárakat a központba, a Malom mellé építenék, nem pedig a város szélére, ahol alig lakik valaki...
Ipartelepen laksz? Nagyszerû, gondolom kinézel az ablakodon, és csak úgy tornyosulnak elõtted a gyárak füstös kéményei...

"a gyarakat meg basszak be pestre vagy tokom tudja" -> Ezen nincs mit magyarázni, igazán értelmes megnyilvánulás volt. Látszik, hogy milyen jó ötleteid vannak! ;-)

Részemrõl lezárva :-)

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Kit--Kat
Iparûzési adó...

Mintha karácsony lenne egész évben annyi pénzt fog kaszálni a gyár.
(Ha elõre nem is de bizonyos idõ után el fog kezdeni adózni)

És ez további beszállítót vonzhat Kecskenmétre akik szintén gyárakat telepítenek.

Ha jól csinálják 10 év alatt egy komoly autóipari klasztert hoznak létre, ami teljesen megváltotatja Kecskemétet és környékét.

Tehát ezt közvetlenül és érezni fogják akik ott élnek.

Ams
"szûk látókörrel rendelkezik, hogy semmi más nem érdekli, csak a saját érdeke"

Fits the profile...

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

cement
de ennyire buta vok es korlatolt -.-

Kit--Kat
nem lehetsz ennyire buta és korlátolt, remélem csak viccelsz<#shakehead>

cement
ehh most soroljam a gyarakat itt? csak a knorrol tudsz az eleg keves😄

cement
persze. tipikus hülye vagyok. azért mert nem akarom h egy ipartelepen éljek? hmm télleg. azok akik ugy szulettek es ugy nottek fel hogy a varosuk mar ipari varos volt, nem gaz. de kecskemeten csak par uzem volt, es mostanra mar szinte hatvanyozodnak... es meg mindig nem erted hogy itt nem is lesz ra lehetoseg utakat epiteni mert pl az egyik legzsufoltabb utnal nincs hely egyszeruen negysavositani. en egy csendes helyen szeretnek lakni, a gyarakat meg basszak be pestre vagy tokom tudja. hiaba hiszel hulyenek, ertem en a gazdasagi elonyet, de leszarom, mert ebbol csak bosszusagom lesz.

broman191
ezköllenekemkategória<#worship>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Stann
Én is kecskeméti vagyok, de én örülök neki. Valószínûleg nem fogok ott dolgozni(habár sose tudni), de végre a Knorr-Bremse után idekerül egy másik nagy gyár is, és a munkanélküliség is csökken valamennyivel. Közlekedés szempontjából is jó választás szerintem, mivel megy Pest felé is autópálya, és Szeged felé is, tehát a délebbre fekvõ országok felé sem lesz akadálya a gyors eljutásnak.
Hogy neked milyen hasznod lesz belõle? Semmi. Esetleg kérhetsz egy reklámsapkát amiért a te környezetedet zavarják. Viszont az 2500 ember, aki ott tud majd dolgozni, valószínûleg nem fog fintorogni. De mit is jelent 2500 munkahely a te utadat tönkretevõ benzinevõ monstrumokhoz képest...

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

autoszimulator
Egy tipikus magyar, aki olyan szûk látókörrel rendelkezik, hogy semmi más nem érdekli, csak a saját érdeke.. Na ezé van ott ez az ország, ahol... Minden normális városban van ipartelep, nem tudom ez mennyiben zavarja a te életkörülményeidet, az hogy hasznod mennyi lehet/lesz belõle, észre sem veszed, mert a városban levõ felújítások csak történnek folyamatosan, nem lesz kiirva, hogy "ezt a Mercedes gyártól beszedett pénzbõl csináltuk"...

.: mobilize.hu :.

cement
semmi. sémmiiiiii
ennyi.

ne beszéljetek itt a közvetett szarsagokrol, sokkal jobban orulnek ha normalis maradna a varos es nem egy kibaszott ipartelep lenne az egesz. az a kis "elõny" igazán nem érdekel