Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Köztük azzal a szép szürkéskék Octaviaval is.<#rinya>#rinya>
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
és kész is a balkormányos pöpec verda...
ezt te fényképezted?
Levagyok maradva vmirõl?
Köfi 😄
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Balyy neked meg hajrá😊.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
El ne vidd! inkább elhozom én tõled😄
na jó lehet nem az egészet de kéne belõle pár cucc!
Ha valóban annyi van benne akkor a motor kéne! Meg a hátsó fútómû meg a híd kompletten!
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Kár,hogy megy a bontóba😞
Azt hiszem volt benne 21ezer km

Nagyon helyes, kell is hogy nyomassák a hidrogén-hajtást. Remélem sikeres lesz ez a pogram 😊
okosak mert nem eladják hanem csak bérbe adják...
FCX Clarity
evworld.com
akkor már örülök is neki! legyen még sok sok gyár! gyárat ide!
-.-
respect to the man in the ice cream van
Ne hasonlítsd már a miskolci, dunaújvárosi, tatbányai vas- és acélgyárakat egy hi-tech autógyárhoz. Jártál már Gyõrben, Esztergomban? A városban semmit nem látni a gyár jelenlétébõl... Mert a gyárakat NEM a belvárásokba telepítik. Tudom meglepõ, de az az igazság. Elég butuskának kell lennie ahhoz, hogy ezt ne fogja fel az ember 😛
Ez a tipikus bármi van, valaki mindig sír esete.
Cement: ha jobb utakat akarsz ahhoz elõbb pénz kell. Pontosan ez a gyár fogja ezt a pénzt behozni. Azt meg nem tudom mibõl gondolod hogy a város központjába fogják telepíteni? Lásd pl Hankook, Dunaújváros külsõ részére épült, egyáltalán nem tesz be a városnak.
Lehet magyar Mercedesetek<#nevetes1>#nevetes1>
Igaz,hogy gagyi szar mindkettõ típus,de legalább magyar.
you surely care about every single person in your environment, dont you? you are a superhero
Ipartelepen laksz? Nagyszerû, gondolom kinézel az ablakodon, és csak úgy tornyosulnak elõtted a gyárak füstös kéményei...
"a gyarakat meg basszak be pestre vagy tokom tudja" -> Ezen nincs mit magyarázni, igazán értelmes megnyilvánulás volt. Látszik, hogy milyen jó ötleteid vannak! ;-)
Részemrõl lezárva :-)
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Mintha karácsony lenne egész évben annyi pénzt fog kaszálni a gyár.
(Ha elõre nem is de bizonyos idõ után el fog kezdeni adózni)
És ez további beszállítót vonzhat Kecskenmétre akik szintén gyárakat telepítenek.
Ha jól csinálják 10 év alatt egy komoly autóipari klasztert hoznak létre, ami teljesen megváltotatja Kecskemétet és környékét.
Tehát ezt közvetlenül és érezni fogják akik ott élnek.
Fits the profile...
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Hogy neked milyen hasznod lesz belõle? Semmi. Esetleg kérhetsz egy reklámsapkát amiért a te környezetedet zavarják. Viszont az 2500 ember, aki ott tud majd dolgozni, valószínûleg nem fog fintorogni. De mit is jelent 2500 munkahely a te utadat tönkretevõ benzinevõ monstrumokhoz képest...
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
.: mobilize.hu :.