Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A többi dolog amúgy tényleg eléggé jellemzõ ezekre az évjáratú mercikre, egyik ismerõsöm C-set vett újonnan, és kísértetiesen ugyanezek a gondjai voltak vele.
Nemtom mikor ült ez utoljára A4-ben, meg 3-as BMW-ben, de azokban jóval kisebb a hely ennél. A mondeo lehet hogy nagyobb, de akkor is sántít a mondókája.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Ezek rohadtul tetszenek.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ellenben ilyenbõl jó állapotút még nehezebb kifogni, mint Civicbõl, plusz az alkatrész ellátása is drágább lesz.
A coltnak, 323-nak amúgy nem sok értelme van, akkor már a Civic megbízhatóbb, és jobb is.
Azért, mert ELSÕ autónak egy Hacsi nem lenne ideális.Szerintem.Persze elfogadnám, de a viszonylag egyben lévõk így is a keret fölött vannak.Az alatta lévõk pedig sejtem milyen állapotban lehetnek.Márha vannak, me ugye kurva ritka autó...Szóval a Hacsi nekem merész álom EGYELÕRE.Aztán ki tudja...?;)...Csak próbálok józanul dönteni/szûkíteni stb.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
http://www.hasznaltauto.hu/2154390_honda_civic_1990
http://www.hasznaltauto.hu/1643698_honda_civic_1989
http://www.hasznaltauto.hu/2122841_honda_civic_1992
Elsõautó jelöltek, Civicbõl.Amugy gondolkodok még ezeken(komolyan):Mitsu Colt ( a felhúzottszemû kocka, nem a kerekded kesõbbi gen.), Lada Nova, 2. gen CRX, 3.gen Prelude (ez lehet kicsit nagy lenne elsõnek, minden téren..), Golf II GTI (esetleg egyes, de azok nagyon ritkák...), Corolla GTI, Mazda 323...kb ilyesmikben gondolkodok.Elõreláthatóan olyan 500e forintbol lehet majd gazdálkodni.
Sokkal jobb sorsot érdemelt volna.
mondjuk már a nem túl új autók is kiirnak egy kb fogyasztást, amire rá lehet néha pislantani, mert azért a tankolás óta levezett kilométerbõl és a visszajelzõ leolvasásából nem feltétlenül pontos fogyasztást lehet lemérni... Sõt jobb ha az ember inkább nem is tudja mennyit fogyaszt...
Ezt csak onnan mondom hogy a régi astránk is kiirta az átlagfogyit, meg a mostani kocsim is kifirkálja h mennyi van benne literben, az hány km-re elég, stb.
Bár pl anyu megane-ja nem írja ki, de õ sem nulláz soha, mert õ meg Aból megy Bbe minden nap, céges kártyára tankol. Valszeg ez a nõ is így volt vele. Ettõl még nem nevezném bugyutának ;)
.: mobilize.hu :.
respect to the man in the ice cream van
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"A csúcsmodell hosszú motorháza alá egy 27 literes V12-est terveznek bebujtatni, amely egyenesen a II. Világháború brit harci repülõibõl származik. Aki most a legendás Rolls-Royce Merlin motorra gondolt, jól tippelt: az 1500 lóerõs szörny eredetileg Spitfire vadászok és Lanchester bombázók hajtására készült. Nem egy ideges jószág, 3000-es fordulatszámon adja le a maximális teljesítményét, viszont cserébe bõ 750 kilogrammos."
"Váltóra mindenesetre aligha lesz szükség, hiszen a repülõmotor gyakorlatilag bármilyen fordulatszám, és bármilyen hosszú áttétel mellett több erõt ad, mint amennyire élõ embernek szüksége lehet, akár terepen, akár közúton, csak a gázpedált kell lenyomni."
<#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota>
Nekem is van autóm, oszt mégis sokat BKVézom. Bár nálam az autók inkább szórakozás, mint használati tárgy.
több, mint 1,5 év alatt kemény 6400 kilométer. valószínûleg valami nagyon bugyuta nõé lehetett... abból gondolom hogy a napi számláló egyetlen egyszer sem volt lenullázva, kétlem hogy egyszer sem kellett tankolni :DD
megtaláltam az egyetlen olasz autot (nyilvan ferko, meg maseratin kivul) ami kéne ha tömve lennék

en munkabol jottem... anyam kocsijat leadtak a toyotanal olajcsere stb addig a felesegem elvitte anyamat a plazaba hogy ne a faszom toyota negy falat nezzek... mikor felvettek a kocsit akkor visszajottek addig en maszkaltam az ocsemmel... mejottek es mentunk egyutt haza miutan vettunk par cuccost
szép álom lenne ha hasonló bejelentéssel élne bmw-toyota-vw-stb .. jól gyomorszájba vágná a mesterséges olajárakat :) álom-édesálom
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
egyik plazanal voltunk es mentunk volna haza. en meg az asszony a parkolo egyik utcajaban, tc vel es xd vel.. anyam a celicaval meg atment a kov kis utcaba es ugy mentunk a parkolo vegere... eljutottunk az utcaig ami korbe megy a plaza korul.
anyam kikanyarodott az utcabol majd behuzodott a kulso (jobb) savba
Asszony elottem o meg en a belso savba huzodtunk ( ket sav volt)
sokan nem mentunk mivel ott volt azonnal a kijarat
szal asszony megallt es vart hogy mi lesz... en lattam hogy anyam be akar minket engedni hogybefordulhassunk es mehessunk haza
szal villogtam az asszonyra.
elindult.. bal savbol kulso savon atmenve bekanyarodtunk mikozben anyam allt a kulso savba...
rendor jott utannam es kihuzott
mondta hogy a kanyar miatt huzott ki. mire mondtam hogy en csak kovettem a felesegem es azert kanyarodtam igy... kozben oda adtam a papirjaimat.. allt ott mint egy fasz gondolkozva en azt hittem hogy elenged hiszen latta hogy mindharman arra megyunk amerre....
erre anyamek megerkeztek.. merthogy megfordultak es gondoltak megvarjak az egesznek a veget tolunk 3 kocsinyira......
rendor rakerdez hogy az a feleseged ? mondom igen.
<#falbav>#falbav>
odasetal elkeri a papirokat tole is.
elsetal az autohoz.. megerkezik a masik rendor auto is..lattam hogy mindketten irogatnak.. hat tuti ticket.. fasza.
visszajon hozzam hogy moving violation meg mittom en. es en meg megkerdeztem hogy mar elnezest de ilyen esetben megis hogyan jarjak el ha az asszony bevette a kanyart? hagyjam ott?
ha mgtettem volna valszeg az asszony azonnal megfordult volna hogy en hova megyek... de ezt csak megjegyzem nektek szal ezt neki nem mondtam
szal a rendor mondja hogy hat mehettem volna a kovetkezo exitig mert ez az eset balesettel is vegzodhetett volna egy forgalmasabb napon.
mondtam neki hogy valszeg nem lett volna semmi mivel az anyam aki a piros celicaban ul o volt a jobb oldali savban es o engedett be minket. tehat nem volt semmi problema. atsoroltunk anyam ele a jobb oldali savba es azonnal kanyarodtunk is....
erre beszol a rendor hogy ne veszekedjek velunk
mire mondtamneki hogy en csak megkerdeztem vmit..
es meg mindig ott alltak mellettem mintha vartak volna hogy mondjak valamit..... mindegy mondtam nekik hogy nem akarok veszekedni amugy is mindegy hogy mi mondani valom van mar, nem?
atmentek az asszonyhoz.. oda adtak neki is a cetlit... erre a csaj visszajon a kocsimhoz mert a csako rendor haversrac elhagyta (leejtette) az asszonyom jogsijat....
ezekutan mar mentunk volna es mar mentem volna mikor a rendor meg odajott hozzam hogy jajj a forgalmid nalunk maradt...............
kurvajo paszmek.. mindegy ha nem tudjuk elintezni ezt ismerossel akkor megyek a birosagra mert ezt en nem fogom kifizetni.
elhiszem hogy forgalmasabb napon ez balesetet is okozhatott volna.. egy forgalmasabb napon en se lennek akkora fasz hogy megalljak varakozzak mig az autok elhuznak a jobb oldali savbol hogy elkanyarodjak a baloldali savbol....
nem volt para mert a jobb oldali savban anyam vart rank hogy menjunk at jobbra.... szal nem ertem az aggodalmakat.. amugy senki nem volt ott csak mi 3 an
honda cr-v
honda element
mitsu outlander
toyota rav
subaru forrester
legjobb fogyasztasu kis suv az a saturn vue hybrid (30 mpg atlag)
gihihih
A Mercedes azt tervezi, hogy 2015-re teljesen beszünteti a hagyományos benzin és dízel motorjainak gyártását. 2015 után csakis elektro -, üzemanyag cellás -(fuel cell, ez ugye a hidrogén meghajt motor?) és bioüzemanyag meghajtású motorokkal fog autókat gyártani. (Forrás 1, Forrás 2)
Hát nagyon kíváncsi vagyok mi fog ebbõl kisülni. Végre egy nagyobb gyártó megtett egy nagyobb lépést (vagy legalábbis elhatározta magát)
amugy en is valami acura mdx re vagy maxda c7 esre gondoltam
az a bicikli dolog tenyleg fontos?
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"