Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igazából szerintem semmi gond nincs az ítélettel, hisz le is irta hogy õ volt a fasz, amikor megvette :)
A többi dolog amúgy tényleg eléggé jellemzõ ezekre az évjáratú mercikre, egyik ismerõsöm C-set vett újonnan, és kísértetiesen ugyanezek a gondjai voltak vele.
Accord i-DTEC teszt @ totalcar

Nemtom mikor ült ez utoljára A4-ben, meg 3-as BMW-ben, de azokban jóval kisebb a hely ennél. A mondeo lehet hogy nagyobb, de akkor is sántít a mondókája.
R0zs0máK

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

R0zs0máK
CSÚSZÓS úton azért könnyû beforogni vele, ha nem figyel oda az illetõ :)

Csabesz6

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Semmivel sem veszélyesebb a totoya mint a civicek... 125le-vel sosem fogod eldobni a seggét a hátsó hajtás miatt, az túl kevés ahhoz. Hacsak nem szándékosan csinálod.
Ellenben ilyenbõl jó állapotút még nehezebb kifogni, mint Civicbõl, plusz az alkatrész ellátása is drágább lesz.
A coltnak, 323-nak amúgy nem sok értelme van, akkor már a Civic megbízhatóbb, és jobb is.
Csabesz6
:)) jogos
Azért, mert ELSÕ autónak egy Hacsi nem lenne ideális.Szerintem.Persze elfogadnám, de a viszonylag egyben lévõk így is a keret fölött vannak.Az alatta lévõk pedig sejtem milyen állapotban lehetnek.Márha vannak, me ugye kurva ritka autó...Szóval a Hacsi nekem merész álom EGYELÕRE.Aztán ki tudja...?;)...Csak próbálok józanul dönteni/szûkíteni stb.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

R0zs0máK
Ha civicet nézegetsz akkor minek van ae86 az aláírásodban?? :DDD

Csabesz6
Igen, ezt multko meg is kérdeztem, hogy én ugy emlékszem 4.gen-bõl nem volt ESI...namindegy.A többi jelölthöz valami vélemény?Mármint a Civicen kívüliekhez...

Az utolsóhoz: 92-ben már nem ilyen civic volt, ráadásul 1.6 ESI sem volt 4gen-ben...
Csabesz6
http://www.hasznaltauto.hu/2195694_honda_civic_1993
http://www.hasznaltauto.hu/2154390_honda_civic_1990
http://www.hasznaltauto.hu/1643698_honda_civic_1989
http://www.hasznaltauto.hu/2122841_honda_civic_1992
Elsõautó jelöltek, Civicbõl.Amugy gondolkodok még ezeken(komolyan):Mitsu Colt ( a felhúzottszemû kocka, nem a kerekded kesõbbi gen.), Lada Nova, 2. gen CRX, 3.gen Prelude (ez lehet kicsit nagy lenne elsõnek, minden téren..), Golf II GTI (esetleg egyes, de azok nagyon ritkák...), Corolla GTI, Mazda 323...kb ilyesmikben gondolkodok.Elõreláthatóan olyan 500e forintbol lehet majd gazdálkodni.

Csabesz6
Ugyanilyen 929 kupé volt Neszmélyen a parkolóban, mint ami ebben a postbanszerepel.Meg szerettem volna venni, mert ott ácsorgott vagy fél éve, leeresztett kerekekkel, megcsócsálva, de viszonylag egyben.Aztán az autó kétes elõélete miatt nem lett belõle semmi.(Felhívod A-t, aki azt mondja hogy a rokonáé, de stbstbstb...).Az is igaz hogy én elsõ játszóautónak néztem ki, bár feltûnt hogy elég ritka darab.Mind1, dunaparton úgyis felült volna:D.Attõl félek hogy valamelyik bontóban végezte, mert párnap múlva eltûnt.Elötte meg levandálkodták az átmenõ dobját:(...
Sokkal jobb sorsot érdemelt volna.

autoszimulator
jah ok

mondjuk már a nem túl új autók is kiirnak egy kb fogyasztást, amire rá lehet néha pislantani, mert azért a tankolás óta levezett kilométerbõl és a visszajelzõ leolvasásából nem feltétlenül pontos fogyasztást lehet lemérni... Sõt jobb ha az ember inkább nem is tudja mennyit fogyaszt...
Ezt csak onnan mondom hogy a régi astránk is kiirta az átlagfogyit, meg a mostani kocsim is kifirkálja h mennyi van benne literben, az hány km-re elég, stb.
Bár pl anyu megane-ja nem írja ki, de õ sem nulláz soha, mert õ meg Aból megy Bbe minden nap, céges kártyára tankol. Valszeg ez a nõ is így volt vele. Ettõl még nem nevezném bugyutának ;)

.: mobilize.hu :.

cement
hat mert az dupla annyi mint a 6400... :D legalabb laccik h mentek is vele valahova

respect to the man in the ice cream van

110.000km/1 évet meg nem követném, nem irigylem az ipsét :)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

a 12000 miért jó? Mert te mondod? :)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

I.C.ram
Lehet, hogy megváltozott az életkörülménye. Elköltözött, vagy céges autót kapott, stb, és még nem adta el, hátha kell még.
cement
pesten persze sokszor gyorsabb a metro meg a villamos. meg magatol ertetodo h az allolampas mercidet nem fogod gyilkolni a szar utakon a dugokban. de minek vesz zsir uj kozepkategorias autot az aki nem is megy vele? egyszeruen nem fer a fejembe. az autot azert talaltak ki h hasznaljuk, egy eszköz, hogy az életünk egyszerûbb, kényelmesebb legyen. ez olyan mintha vennél egy mikrót de mindent a tûzhelyen melegítenél meg.

cement
hát, talán hogy tud számolni a fogyasztást, meg tudd hogy mennyit mész 1 héten vagy valami. ha ezt magyarázni kell az régen rossz.

cement
de 6400??? hat vicc:D mer ha 12000 lenne akko oke, es meg az sincs sokat hasznalva. szomszed tolunk vett fullos avensist, 1 ev alatt 110e kilometert tett bele, mondjuk o litvaniaba jart ki vele eleg gyakran :)

autoszimulator
miért kellene azt nullázni?

.: mobilize.hu :.

SötétBarom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom

"A csúcsmodell hosszú motorháza alá egy 27 literes V12-est terveznek bebujtatni, amely egyenesen a II. Világháború brit harci repülõibõl származik. Aki most a legendás Rolls-Royce Merlin motorra gondolt, jól tippelt: az 1500 lóerõs szörny eredetileg Spitfire vadászok és Lanchester bombázók hajtására készült. Nem egy ideges jószág, 3000-es fordulatszámon adja le a maximális teljesítményét, viszont cserébe bõ 750 kilogrammos."

"Váltóra mindenesetre aligha lesz szükség, hiszen a repülõmotor gyakorlatilag bármilyen fordulatszám, és bármilyen hosszú áttétel mellett több erõt ad, mint amennyire élõ embernek szüksége lehet, akár terepen, akár közúton, csak a gázpedált kell lenyomni."

<#idiota> <#idiota> <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

nemrég béreltem ilyet, elképesztõen jó a fogyasztása, nagyon kényelmes amikor elhoztam a bér-cégtõl volt benne kemény 450 km :)

I.C.ram
Arra nem gondoltál, hogy nem jár mindenki még szarni is autóval? :)

Nekem is van autóm, oszt mégis sokat BKVézom. Bár nálam az autók inkább szórakozás, mint használati tárgy.
cement
ez is aztán agyon volt használva...
több, mint 1,5 év alatt kemény 6400 kilométer. valószínûleg valami nagyon bugyuta nõé lehetett... abból gondolom hogy a napi számláló egyetlen egyszer sem volt lenullázva, kétlem hogy egyszer sem kellett tankolni :DD

cement
deszar má :D

I.C.ram
Volt már szalonban is, de ott nem volt olyan autó, ahol lelehetett volna dönteni az üléseket, mivel ez külön opcioánlis extraként lehet rendelni.
R0zs0máK
Exportálj neki egy Thalia-t, baszod! :DDDDDD

cement
aham étem. hát arrol nem tudok képpel szolgalni, menjen be egy merci szalonba es csekkolja le ugy a legjobb :)

megtaláltam az egyetlen olasz autot (nyilvan ferko, meg maseratin kivul) ami kéne ha tömve lennék

I.C.ram
Egyszerû a magyarázat. Kombit még nem lehet kapni USAban :(
cement
olyat nem tok, de sztem abba felesleges gondolkodni, ha neki szamit a csomagter akkor miert szedant képzel el? abba nyilvan nem fog ugy beferni mondjuk a bicikli

I.C.ram
Ja boccs, az kimaradt, hogy szedán :)
cement

I.C.ram
Tud nekem valaki olyan képet mutatni, ahol a C-osztály csomagterét mutatják ledöntött ülésekkel?
SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom

CSOCSO
mert igy sikerult.............
en munkabol jottem... anyam kocsijat leadtak a toyotanal olajcsere stb addig a felesegem elvitte anyamat a plazaba hogy ne a faszom toyota negy falat nezzek... mikor felvettek a kocsit akkor visszajottek addig en maszkaltam az ocsemmel... mejottek es mentunk egyutt haza miutan vettunk par cuccost
szerintem ez nagyrészt propaganda :S úgyis gyõzni fog az olajlobbi és rábeszélik a mergát hogy gyártson továbbra is olajfüggõ kocsikat - is

szép álom lenne ha hasonló bejelentéssel élne bmw-toyota-vw-stb .. jól gyomorszájba vágná a mesterséges olajárakat :) álom-édesálom

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

GhostRider1
Én meg a könyvtár elött szoktam látni...

&#9733;

desigo
mennyi USD a bírság?
Punker
mert túl kevés benzin fogy terjednek az esõerdõk :D

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Miért kell ugyanoda 3-an 3 autóval menni?
CSOCSO
ja amugy azert jottem hogy elmeseljem hogy megvagott minket a rendor............

egyik plazanal voltunk es mentunk volna haza. en meg az asszony a parkolo egyik utcajaban, tc vel es xd vel.. anyam a celicaval meg atment a kov kis utcaba es ugy mentunk a parkolo vegere... eljutottunk az utcaig ami korbe megy a plaza korul.
anyam kikanyarodott az utcabol majd behuzodott a kulso (jobb) savba
Asszony elottem o meg en a belso savba huzodtunk ( ket sav volt)

sokan nem mentunk mivel ott volt azonnal a kijarat

szal asszony megallt es vart hogy mi lesz... en lattam hogy anyam be akar minket engedni hogybefordulhassunk es mehessunk haza
szal villogtam az asszonyra.
elindult.. bal savbol kulso savon atmenve bekanyarodtunk mikozben anyam allt a kulso savba...

rendor jott utannam es kihuzott

mondta hogy a kanyar miatt huzott ki. mire mondtam hogy en csak kovettem a felesegem es azert kanyarodtam igy... kozben oda adtam a papirjaimat.. allt ott mint egy fasz gondolkozva en azt hittem hogy elenged hiszen latta hogy mindharman arra megyunk amerre....

erre anyamek megerkeztek.. merthogy megfordultak es gondoltak megvarjak az egesznek a veget tolunk 3 kocsinyira......
rendor rakerdez hogy az a feleseged ? mondom igen.
<#falbav>

odasetal elkeri a papirokat tole is.
elsetal az autohoz.. megerkezik a masik rendor auto is..lattam hogy mindketten irogatnak.. hat tuti ticket.. fasza.

visszajon hozzam hogy moving violation meg mittom en. es en meg megkerdeztem hogy mar elnezest de ilyen esetben megis hogyan jarjak el ha az asszony bevette a kanyart? hagyjam ott?

ha mgtettem volna valszeg az asszony azonnal megfordult volna hogy en hova megyek... de ezt csak megjegyzem nektek szal ezt neki nem mondtam

szal a rendor mondja hogy hat mehettem volna a kovetkezo exitig mert ez az eset balesettel is vegzodhetett volna egy forgalmasabb napon.

mondtam neki hogy valszeg nem lett volna semmi mivel az anyam aki a piros celicaban ul o volt a jobb oldali savban es o engedett be minket. tehat nem volt semmi problema. atsoroltunk anyam ele a jobb oldali savba es azonnal kanyarodtunk is....

erre beszol a rendor hogy ne veszekedjek velunk
mire mondtamneki hogy en csak megkerdeztem vmit..

es meg mindig ott alltak mellettem mintha vartak volna hogy mondjak valamit..... mindegy mondtam nekik hogy nem akarok veszekedni amugy is mindegy hogy mi mondani valom van mar, nem?

atmentek az asszonyhoz.. oda adtak neki is a cetlit... erre a csaj visszajon a kocsimhoz mert a csako rendor haversrac elhagyta (leejtette) az asszonyom jogsijat....

ezekutan mar mentunk volna es mar mentem volna mikor a rendor meg odajott hozzam hogy jajj a forgalmid nalunk maradt...............

kurvajo paszmek.. mindegy ha nem tudjuk elintezni ezt ismerossel akkor megyek a birosagra mert ezt en nem fogom kifizetni.

elhiszem hogy forgalmasabb napon ez balesetet is okozhatott volna.. egy forgalmasabb napon en se lennek akkora fasz hogy megalljak varakozzak mig az autok elhuznak a jobb oldali savbol hogy elkanyarodjak a baloldali savbol....

nem volt para mert a jobb oldali savban anyam vart rank hogy menjunk at jobbra.... szal nem ertem az aggodalmakat.. amugy senki nem volt ott csak mi 3 an
CSOCSO
nah.. nemsok lehetoseg van.. ha nagy auto kell neki jo fogyasztassal akkor itt vannak a terepjarok amik 25mpg vel elmennek:

honda cr-v
honda element
mitsu outlander
toyota rav
subaru forrester

legjobb fogyasztasu kis suv az a saturn vue hybrid (30 mpg atlag)

gihihih
GregSB
Nemsemmi hír:

A Mercedes azt tervezi, hogy 2015-re teljesen beszünteti a hagyományos benzin és dízel motorjainak gyártását. 2015 után csakis elektro -, üzemanyag cellás -(fuel cell, ez ugye a hidrogén meghajt motor?) és bioüzemanyag meghajtású motorokkal fog autókat gyártani. (Forrás 1, Forrás 2)

Hát nagyon kíváncsi vagyok mi fog ebbõl kisülni. Végre egy nagyobb gyártó megtett egy nagyobb lépést (vagy legalábbis elhatározta magát)

CSOCSO
ilyen benzin arak mellett nagyobb autot akar venni a tesod? sok sikert nekije'

amugy en is valami acura mdx re vagy maxda c7 esre gondoltam

az a bicikli dolog tenyleg fontos?
a 320-as CDI elég takarékosnak tûnik, és csak egy ezressel több, mint a benzines

ja az is csak 24 mpg

LaszloLedzenyi
náluk nem számít annyira szerintem. vizsont a nivával mindenütt elmész és ez komoly érv mellete.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"