Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
😊 amugy mizujs? talaltatok mar uj autot scion helyett?
I.C.ram
Na atestem a tuzkeresztsegen: elsuttek az elso "hungry-hungarian" szoviccet. Nagyokat kacarasztam. Az amcsi gyerek meg teliszajjal rohogot a faszsagan. Vegen odabofogte: "Welcome to Ann Arbor!"... htxbye.... 😄
konkrétan 160kg .. és igenis sokat számít(hat) ott ahol tizedekért-századokért megy a verseny

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

a szülinapjára akrtam célozni 😉

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

CSOCSO
azt nem ertem hogy miert kivantal BUEK ot?
GregSB
Már százszor le lett írva itt is meg a Top Gear topicban is hogy ez a lista így ebben a fomrában értelmetlen, mert az autók felével vizes pályán mennek köridõt az meg +4mp-et jelent a szárazhoz képest.

Akkor lenne jó ha ott lenne hogy melyik vizes és melyik száraz.

cement
a 911 turbot lesd mar meg mennyivel nehezebb egy carrera S-nel.... ugyanolyan nehez es cirka 100akarhany loval erosebb es osszkerekes. ne etessen mar meg senki h szarabb idot megy barmilyen palyan.. egyszeruen olyanok voltak a korulmenyek, ugy vezetett a sofor h szarabbra jott ki. es igy nem lehet osszehasonlitani

respect to the man in the ice cream van

kombik nekem is bejönnek 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

egy ilyennel én is szivesen ,, el szégyenkeznék" XD

Willi Betz
<#worship>
AMG tuningolt Mitsubishit is.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Willi Betz
Nem tudom mennyibe fájhat. De egy biztos: nem olcsó😄
Bár nekem nem annyira jönnek be ezek a szupersportkocsik,én inkább választanám ezt:

vagy ezt:

Inkább ez az én stílusom.
Meg még ez:

he?he?

... csak teccik a nagy 'amercidekúrvajó' szöveg után ez kicsi képpoén

CSOCSO
he?
CSOCSO
haaaat.. valaki csinalhatna ebbol a topgearos listabol egy olyat hogya kocsik neve melle mondjuk behelyettesitik a suly/ero raciot.. es latnak hogy melyik auto milyen nehez es eros.
szal hogy valoban mi kell ehhez a palyahoz
black series??! 😄DD

amúgy BódogÚjÉvet! 😄

...
2. ezeknek az összehasonlítgatásoknak semmi értelme .. topgear-s tesztpálya szûk technikás ahol sokat számít az ha esteleg 200-300 kilóval kevesebbet hurcolsz kanyarról kanyarra

CSOCSO
nagyon szep ez is.. amugyez a novitec mennyibe kerul?

amugy jeremy is mondta hogy a clk63 amg blak series az uj kedvence.. kivancsi vagyok mit szolna az is sl hez.. amugy ha 230 ezerert annyit tud mint a fel millas slr................. akkor az fasza..

aston meg a hasonlo autok nagyon sportosak de teljesen masrol szolnak.. inkabb gyonyoru sportos luxusautok.

a merci meg brutal palya auto amit hetkoznap is vezehtetsz. de majd meglatjuk mit mondanak rola a hozzaertok.
CSOCSO
mar nem lehet sms ezni? amugy nekem tokjo mert nem kell senkit megkernem hogy fizessen nekem vip et a telcsijerol

R0zs0máK
Kurva élet, hogy csak bankkártyáról lehet fizetni a VIP-et 😄D

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

broman191
Jól szóltál mester! <#vigyor3><#eljen>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Willi Betz
Igen,de a motorral elöbb meghalsz mint autóban. Nem vesz körül semmi,mint az autóban.

hát igen ez igaz. szerintem akkor elöbb autóm lessz.. 😊)

viszont ami a motor mellett szolna az hogy olcsóbb a fenntartása, meg az egy valamilyen szinten szabadság érzetet nyújt motorozás közben 😊

de sztem reális hogy akkor auto lessz majd

broman191
Akkor már a a CLK 63 black 30 milláért. 😊))

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

SötétBarom
Jogos.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

R0zs0máK
Autó...a motor faszság, 2 kereke van, eldõl...

desigo
egyértelmû,hogy autó...
azzal nagyobb biztonságban vagy,mászkálhatsz a haverokkal,csajokkal,rakhatsz bele zenét stb...
R0zs0máK
490Le

szerintetek autót vagy motort érdemesebb venni?? én pl most tettem le a jogositványt mind2-re és az autokat is nagyon szeretem meg a motorokat is.. de egyenlöre csak 1 lehet.. motor vagy auto? 😄

cement
a sima f430 480 loero, a scuderia 510

Willi Betz
Ami talán hétköznapibb aza 612 Scaglietti,az egy kupénak mondható autó. De emelett kurvadrága😄

Willi Betz
Az nem 530-540LE?

R0zs0máK
kivéve az F430 😊)

cement
mivel a ferrari nem gyart hetkoznapi hasznalatra valo autot. a sima SL-t azert lehet hetkoznapokban is hasznalni. ugye ennek vannak a legerosebb valtozata annak aki szeretne vele kibaszottul hajtani az sl65. es az sl65nek is van egy limitalt szeriaja a black series, amolyan presztizs modell. a ferrari is csinalt ilyet, pl ott az f430 scuderia.

Willi Betz
Ferrariból nincs gyári tuning ezt aláírom,mert minek. 500lóerõ felett van az összes modelljük.

Willi Betz
Hehe😄

cement
de. a merci GYÁRI.

Willi Betz
Azért tettem azt,mert a Merci se alapgép.

cement
jo ez mar novitec-es...

alapbol eleg szerény

Willi Betz
Pedig a Mercinek kéne elegánsabbnak lennie. Különben az 599GTB is eléggé vadorzó:

cement
hat a ferrarira ha ranezek nekem nem a versenypalya jut eszembe, tul elegans v nem is tom. a merci meg ranezel "uristen ez egy brutal vadallat"

én se mondtam, hogy szentírás, csak érdekessgképp.
De azt továbbra sem tudom elfogadni, hogy egy 599 csak sznobautó lenne az istenkirály black series mellett

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Willi Betz
Fõleg aza motor ami benne van,az a vadállat leginkább.

cement
1. a brabus ilyen autopalyaautokat csinal a merdzsokbol, iszonyat gyorsulnak meg nagyon nagy a vegsebesseguk de egyszeruen iranyithatatlanok. 2. en nem hiszek egy olyan listaban ahol a monaro vxr, golf r32 es a Carrera S elorebb van mint a 911 turbo.....

akkor ismered a Biturbo Brabus SL-t, gyakorlatilag ennek is lehetne a tesója, 730LE, pl. egy Porsche Cayman elõrébb van a Top Gear-es hot lap listán... Nem mondom, hogy ez alapján ítélek, lehet a Black Series többet tud, de sokmindenki megelõzi, ami azért valamit jelent.

Lista

cement
poen h en egyatalan nem vok merci fan, csak tudom h ezek a black seriesek eleg kemenyek. az altalad felsoroltakat szerintem legalabbis megverne köridõben. egy porsche gt2vel mar nem biztos h boldogulna mondjuk.

tetszhet jobban a Merci, de ne állítsuk már, hogy mert leveri az összes konkurenciát... 5 sebességes automata, 1800kg ezt ne felejtsük el

cement
kerdezz mar meg valakit 😄DDD ha ennyire nem ertesz hozza csak ferraribuzi vagy... ez a black series ez arrol szol h versenyauto kozelibb gépet csinalnak az utcai sportkocsibol. ott van a clk63amg black azt is szanaszet dicserik hogy milyen kezesbarany. a ferrari meg az aston meg ilyen villantos autok, a sznobpartyra megerkezni vele fasza latvany, jol is mennek, de ennyire nem.

a ferrari meg egy sznob auto. egy palyan nyilvanvaloan a merci szarraverne oket.

Nyílván? Kösz, nincs több kérdésem 😄

cement
hat az aston egy 100loval gyengebb es nagyobb, a ferrari meg egy sznob auto. egy palyan nyilvanvaloan a merci szarraverne oket.