Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ezekkel mi a fõ probléma?😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
az linkelt e30 asok mind masok ha ugy nezzuk.
E30 egy pénznyelõ kb...
patent ladát meg nem szabad legyilkolni abban pont az a jó,hogy egyben van.
Civicel kellene kezdenie Csabesznak (sportos,megbízható,szeretni való)
persze abból is van sok széthajtott mint a korabeli többi márkából...
Már tesztelik a legvadabb Subaru Imprezát
Az épp a Nürburgringen körözõ Imprezáról elég sok adat került ki, így a fõbb technikai paraméterek már mind ismertek. A 2.5 literes turbómotort átdolgozták, így amellett, hogy teljesítménye 296 lóerõs maradt, alacsonyabb fordulaton nyomatékosabb, és gyorsabban reagál a gázpedálra is.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Akkor már értem hogy miért beszélsz ekkora baromságokat...
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
tudod a fehér kék 😄
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Opel Manta
ezek tutti jók
csak spirál g-feltöltõ
a csigaház átmérõje 60mm
imádom😄D
Amugy Borg ezek közül szerinted melyek a viszonylag épeszû elgondolások?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Akkor feljebb raknád a szopáshatárt egy kicsit, és kiesne pár autó egybõl 😊
Az árfekvésük nagyjából azonos tartományban mozog.Szóval ez lenne az(ismétlem sok benne az õrültség😄)
-AE86
-5.gen Civic
-4.gen Civic
-Cherry turbo(az egyik elvetemült ötlet😄)
-Alfa 145(a másik,dehát istenem imádom😊
-Alfa 75
-Uno Turbo😊
-BA3 2107,2105
-Sunny coupé
-Golf I.GTI
-Golf II. GTI
-3.gen esetleg . gen 'Lude
-Mitsubishi Starion
-Supra MKIII(muhahahah😄...)
-Ford Capri MKIII(😄)
-Mitsubishi Colt(farkastekintetû)
-Corolla GTI AE92
-BMW E30
-VW Corrado(muhahha😄)
-VW Scirocco
-Opel Manta(😛)
......
körülbelül ennyi.
Maradjmár.. ez ugyanolyan minthogy kb 2-3db európai rugógyártó van, de ehhez 6-8 márkanév.
Ezek univerzális dobok, anno WM néven ment a katalógusuk, mostmár HD Racing. Ennyi.
egyébként ma olyan Zsigulit láttam, hogy majdnem bevizeltem.Csillogott-villogott, mintha most gördült volna ki a gyárból.Eredeti dísztárcsák,tökfekete belsõ.Olyan tip-top volt, hogy bekakilás.Csináltam képet, de muterelojához nincs adatkábel:|.Jah és esküvõi autó volt😊.Eszméletlen.Tatán a Barta fagyizó mellett.
De nézd meg ezt. Ez is mind WM. Nekem a HJ-A003 volt.

Detto ugyanazok a HD és a WM dobok. A dinamiték oldalán is ottvan az unvierzális dobok között, amit én anno WM néven vettem...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Én vettem anno a civicre WM-et 20-ért, 2 nappal a felrakás után már jelentkeztek rajta az elsõ rozsdapöttyök 😊 Ja, és olyan hangja volt, hogy nem bírtam megmaradni az autóban. Mintha mélynyomóban ültem volna. 1600 és 2000 között volt egy tartománya amikor halk volt, de alatta és felette rettenet. Szal minden volt, csak hangolt nem. Nemtom létezik e még a WM márka, lehet azóta HD-nek hívják õket 😄D 2 hét múlva visszavették garban, és inkább a gyári dobra rakattam egy véget ami külsõleg ugyanúgy nézett ki, de legalább halk maradt.
Mindenesetre szerintem ha jó rendszert akarsz, akkor minimum legurulsz janóékhoz, és rendszert csináltatsz. Lehet hogy 60-70-be is kerül, vagy még többe alkatrésztõl függõen, de azt olyanra hangolják amilyet szeretnél.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...