Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
bár nem "rendeltetésszerû használattól" tört el... )
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Régebben hallottam olyanról, hogy neten be lehet jelenteni a kint hagyott táblákat.
Útépítés miatt kitettek egy 30-as táblát, amit már rég befejeztek de ott maradt a tábla... :S
Valaki tudja, hol lehetne ezt bejelenteni?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
csocs: meg azt is tedd hozzá hogy nem csak a 2 videó, de az autók között is van vagy 10 év különbség. Célzok itt a videó minõségére, nomeg a monster-bumber stílusra ami a 90-es évek közepén-végén kezdett el burjánzani pont mikor a civic nation videó készült.
A Scion mivel teljesen új brand nincs is régi modellje amit a lepattant fekák hugyért-szarért meg tudnának venni, így nem is csoda hogy egyelõre elkerüli az igénytelenség.
Figyeld meg pár év múlva, ahogy csökken a scionok ára ugyanúgy elkezdenek majd megjelenni a ricer kinézetû tC-k.
volt minden.. car show, drag race, buli, zene, pia, zsakbamacska stb stb stb
SCION UNITED
mostmar tudni honnan nyultak.. ettol fuggetlenul ez a honda tuning akkor is gagyibb meg ricerebb
(nem s2k rol meg nsx rol beszelek)
szerencsere eddig osszesen 1 ilyen scion lattam amin ricer szarny volt meg lambo ajtok.. az auto is fekahoz tartozott szal nem is csodalkozom
szegeny hondakat a fekak meg a spanyolok nagyon elcsufitjak
kerekenként 4 csavarból egy torzkulcsos kerékõr. ha kell van gumi is hozzá...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
látszik valami suttyó gyereké
nekem tuuti nem kéne
inkább többet fizetek de jobb állapotú gyári áll. legyen
.: mobilize.hu :.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Jogos!Az a kis piros nem is lenne rossz...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A 4-gen nem rossz, valszeg valósak az adatai, de éppen ezért 400-at nem ér, max 250-300-at.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
súlyának 😄
amúgy +100000ft-ért aki megvenné a fullkocsit is kapja
300eFt-ért meg is venném
amúgy tetszik csak kár hogy kombi
respect to the man in the ice cream van
szinte barmilyen kocsit meg lehet tobbszaz loerosre csinalni ha rabaszol egy jo nagy turbot, csak epp nem épp lesz hosszúéletû a motorja. nem valoszinu h ez is tobbet kibirna 20-25ezer kilometernel... es akkor lehet sokat mondtam
respect to the man in the ice cream van