Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
úgy olcsóbb a fenntartás
és eleve csak 75lovas és 1tonna alatt van
és kb 9Literrel megáll
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
mert akkor az már olyan gyenge mint 1 lada 😞
ilyenek kerülnek 5-600eFt-ba

látszik a kontár festés, lehet törött
a motorháztatõn belül rozsdás ez az
érdekes a tanksapka matrica is és az a + mûszer a mûszerfalon
arra enged következtetni hogy hajtották
amúgy van itt ajkán is 1 metálkék ajkán azért adnék kb 200eFt-ot
kb ilyesmi
Ez az autó legalább 4-500, hanem picit több lehet. Sajnos a tulajával még nem sikerült beszélnem, nem veszi fel a telefont, de hétvégén szeretném megnézni. Nem nagyon zavar ha gyenge a motorja, többek közt azért, mert nem száguldani akarom😊 és azt hallottam, hogy nagyon könnyedén lehet alakítgatni a motorját. Na de elõször meg kell tekinteni a drágát. Van fent egy, képek alapján, rosszabb állapotú, az 340e..
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Tudod mikor kapsz egy 1502-es BMW 100 rugoert. Also hangon is legalabb 800 lesz ez a kocsi, ha nem tobb.
Ado meg ugyannyi erre mint a tobbi kocsira. Max a biztositas olcso ra.
100k-ert 1502-est 😄 jo vicc... "megerhet" Ennek az autonak az arabol legalabb 10 Opel "German Car" Kadettot lehet kapni.
mert kevés rá az adó és oldtimer
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Voltunk hetvegen a tavaknal.... hat mintha a karib-tengeren lennek 😄
Kicsit off, de ugis olyan barati mar a tarsasag 😊

Higlanderbe siman befer ledontott ulesek nelkul is. Ha ledontjuk az uleseket akkor vagy 6ot belehet rakin 😊
Voltunk vele kempingezni is a hetvegen. 185-190 centi vagyok es ketten siman elfertunk a hatso reszen. Kenyelmesebb volt, mint az itthoni agyam 😄 Jo kis auto. MPG meg 24-25 kozott mozog.
ennél szebb, 2004-es is van már 6,5ér 😄 Nem mellesleg az az 5000km is elég kamunak tûnik, de ha minden igaz ebbõl, akkor gondolom szét van hajtva nem is kicsit, és örül ha ennyiért el viszi valaki 😊
.: mobilize.hu :.
fifi: ha nem tetszik akkor STFU és GTFO <#pias>#pias>
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Az egyik félig összedõlt ház udvarán volt egy AROs csávó és neki volt.
Brutálkeményre felpumpáltuk és irány a kb 15 kmre lévõ Csikszereda ahol már volt komoly gumis mûhely.
Szerencsére kibírta addig 😊
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
amúgy itt nicns róla kép
és elég szûkszavú a gyerek
egyikõtök sem fogja megvenne, szóval ennyi...
Mondjuk az meg sok fõleg h már kint van az új!
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Találtam egy haszált bmw-t egy honlapon, de nekem gyanúsan olcsónak néz ki
szerintetek miért?
itt a link: http://www.aprohirdetes.ws/detail.php?id=86551
"A mûszerek fehér alapúak, és bekapcsolt világításnál növelhetjük fényerejüket, igaz, ekkor már tényleg úgy tûnik, Mikrobi feje emelkedett ki a cockpit közepébõl. Az ülések viszonylag jó oldaltartást adnak, bár én kicsit magasnak éreztem a helyzetüket. Becsatolt övvel abszolút megérkezik a Peugeot 205 GTI-érzés, ha mond ez még valakinek valamit. Én annak idején csak azért hívogattam fel az Expresszben meghirdetetteket, hogy vevõnek álcázva magam, egy próbakörre elmehessek velük."😄DDDDDDDD idióta😄
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Amúgy nem 5 lambda van, hanem 5 hely neki. És 1 szonda.
Nálam úgy néz ki a dolog, hogy ahol a hf-bõl kijön a leömlõ, ott van hengerenként 1 szondahely. Azért, hogy mikor be lett chippelve, akkor hengerenkénti keverékarányt lehessen mérni, ugyanis ugye a hengerekhez az üzemanyaghídon sem egyenlõ mértékû benya jut, már csak az elhelyezkedésüknél fogva is. Igy az injektorokat után lehet állítani, hogy melyik hengernél mennyivel legyen korrigálva a benzin mennyiség.
Aztán ahol kettõbe összemegy a csõ, ott van a lambdaszonda (5. hely). Lent meg kollektor, flexicsõ, katalizátor, stb...
motor >> leomlo ( eloszor van rajta a szenzor majd mogotte a katalizator ) >> S pipe ( S csõ amin van a masodik o2 szenzor) >> kozepcso ( amin van a masodik katalizator)
tenyek:
ha lecsereled a lemlot az eliminalja az elso katalizatort ( o2 szenzor van a sport leomlokon is)
es ha nincs elso katalizator akkor egyertelmu hogy a masodik o2 szenzor ( lambadacska) az hibat fog dobni.
ha lecserelheted, de ugyanugy lesz rajta o2 szenzor...
ha lecsereled az autot cat back re akkor a kozepso cso leugrik a hatso resszel egyutt azaz mar masodik katalizator sincsen...
mondjuk tenyleg nem ertem miert nem lehet erteni hogy miert a masodik lambdatol eg a CEL
"Ugyanis a második lambda a kat után van"
hanyadik kat utan?
jo lenne ha szamoznad hogy mirol beszelsz, bar az allitasaimon nem fog valtoztatni
Mondjuk azt nem értem hogy sakkoztad ki, hogy ha leömlõt cserélsz akkor a második lambda miatt ég a check engine?😊 Ugyanis a második lambda a kat után van. A leömlõ max az elsõ elhelyezkedését befolyásolja, és kb mindegyik értelmes leömlõben van lambdának hely. (az enyémben 5 is 😄 )
a szonda meg oke de mijaza lambda?
amugy meg nem katalizator mogott hanem elott van. az en automnal ket katalizator van, egyik a leomlon masik a kozepcsovon van
de az o2 sensor az elso katalizator elott van meg az s csovon ami meg a kozepcso elott van ( amin van a masodik kat)
he leomlot vesz az ember akkor a masodik o2 szenzor miatt a check engine light fel fog jonni a muszarfalon.. bar ezt eleg konnyen at lehet hidalni

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
ha nagyon ovatoskodok 7-8liter de az az ovatos, ami nalam nagyon ritkan van. atlag 10el szoktam vele jarkalni
respect to the man in the ice cream van
fõdíj 1 VIP reg 😄