Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
30évesnél idõsebb gyári autót le lehet veteránnak vizsgáztatni
úgy olcsóbb a fenntartás

és eleve csak 75lovas és 1tonna alatt van

és kb 9Literrel megáll

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
amúgy én 2002-es nál kisebb motorral nem vennék

mert akkor az már olyan gyenge mint 1 lada 😞

ilyenek kerülnek 5-600eFt-ba

MaSzKa
tudod mikor adnék ezért 100eFt-nál többet

látszik a kontár festés, lehet törött
a motorháztatõn belül rozsdás ez az

érdekes a tanksapka matrica is és az a + mûszer a mûszerfalon

arra enged következtetni hogy hajtották

amúgy van itt ajkán is 1 metálkék ajkán azért adnék kb 200eFt-ot

kb ilyesmi

I.C.ram
340-ert egy ilyen auto nagyon olcso. Azzal tuti hogy nagyobb bajok vannak. Ebbol egy OT rendszamos ment el nem reg olyan 1.3 misi korul.
I.C.ram
Gondolom teljesitmenyadora gondolta, de az meg tok ugyannyi minden autonal evjarattol fuggetlenul. Csak a teljesitmeny szamit.
Köszönöm, megvédtetek engem is kicsit😊
Ez az autó legalább 4-500, hanem picit több lehet. Sajnos a tulajával még nem sikerült beszélnem, nem veszi fel a telefont, de hétvégén szeretném megnézni. Nem nagyon zavar ha gyenge a motorja, többek közt azért, mert nem száguldani akarom😊 és azt hallottam, hogy nagyon könnyedén lehet alakítgatni a motorját. Na de elõször meg kell tekinteni a drágát. Van fent egy, képek alapján, rosszabb állapotú, az 340e..
fifi
milyen adó kevés rá mókuskám?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
Na most arultad el magad, hogy fingod sincs a markarol, csak a szad nagy...

Tudod mikor kapsz egy 1502-es BMW 100 rugoert. Also hangon is legalabb 800 lesz ez a kocsi, ha nem tobb.

Ado meg ugyannyi erre mint a tobbi kocsira. Max a biztositas olcso ra.

100k-ert 1502-est 😄 jo vicc... "megerhet" Ennek az autonak az arabol legalabb 10 Opel "German Car" Kadettot lehet kapni.
MaSzKa
100eFt-ot megérhet

mert kevés rá az adó és oldtimer

R0zs0máK
a 1502 az nagyon halovány azt mondják

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

MaSzKa
van BMW-s topic itt 😄

fifi
nekem túl pixelelesek a képek, hogy pontosan lehessen látni a témát, meg ára sincs például...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sziasztok!

BMW 1502
Mit gondoltok? Gondolkozom a megvásárlásán...
I.C.ram
Tesom haverjai amugy. Eleg pofasak voltak 😄
I.C.ram
Traverse City es kornyeke es Sleeping Bear Dunes (nemzeti park). Michigan allam nyugati partja. Nincs messze a kanadai hatartol. 😊 Szerintem nagyon megeri ide elenezni, mert ilyet meg nem lattam soha az tuti 😊 Almomban sem gondoltam volna, hogy ilyen eszakon ilyen gyonyoru lesz minden.
Máté94
Mert jövöre megyek Canadába és ha ott van akkor kitérõt akarok tenni oda😄
R0zs0máK
Kit érdekel? 😄

A lányok izgisebbek 😄DDD

Máté94
Ez hol van?😄
broman191
Nem éppen szar hely, de a filmekben kicsit másképp mutat...^^

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

I.C.ram
Matrozaim 😄
R0zs0máK
Kik azok a lányok?😛

I.C.ram
Szar az a Miami beach 😄

Voltunk hetvegen a tavaknal.... hat mintha a karib-tengeren lennek 😄

Kicsit off, de ugis olyan barati mar a tarsasag 😊

I.C.ram
Nekunk is befert. 1db es ugy, hogy csomagokat mar nagyon szukosen lehetett melle pakolni. Arrol nem is beszelve, hogy a hatsosor ules teljesen kampec.

Higlanderbe siman befer ledontott ulesek nelkul is. Ha ledontjuk az uleseket akkor vagy 6ot belehet rakin 😊

Voltunk vele kempingezni is a hetvegen. 185-190 centi vagyok es ketten siman elfertunk a hatso reszen. Kenyelmesebb volt, mint az itthoni agyam 😄 Jo kis auto. MPG meg 24-25 kozott mozog.
autoszimulator
20 misi? lol?

ennél szebb, 2004-es is van már 6,5ér 😄 Nem mellesleg az az 5000km is elég kamunak tûnik, de ha minden igaz ebbõl, akkor gondolom szét van hajtva nem is kicsit, és örül ha ennyiért el viszi valaki 😊

.: mobilize.hu :.

desigo
gazdag?

gondolom ház,kocsi meg minden hitelre van...

mint mindenkinek amerikában...
broman191
Errõl van szó! <#hehe><#eljen>

fifi: ha nem tetszik akkor STFU és GTFO <#pias>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

desigo
Elmentünk házról-házra pumpát keríteni.
Az egyik félig összedõlt ház udvarán volt egy AROs csávó és neki volt.
Brutálkeményre felpumpáltuk és irány a kb 15 kmre lévõ Csikszereda ahol már volt komoly gumis mûhely.

Szerencsére kibírta addig 😊
R0zs0máK
2 milláért simán megéri pedig 😊) (utána el lehet adni minimum 2x annyiért 😊))

MaSzKa
van külö BMW-s topic is

amúgy itt nicns róla kép

és elég szûkszavú a gyerek

fifi
jól van, ne matekozzatok már.. a hírdetés el van írva, vagy egy nullával, vagy egy számjegy hiányzik valahol...
egyikõtök sem fogja megvenne, szóval ennyi...

R0zs0máK
Tuti banki visszavett

broman191
Én is gondolta erre...de 6-10 misi átlagban használtautón...-.-'''

Balyy
Neme elírták és 20 misi akarna az lenni?
Mondjuk az meg sok fõleg h már kint van az új!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

broman191
Én sem értem, elkezdtem elemezgetni a képet hogy nem-e valami sima hármas M-esítve...de nagyon igazinak néz ki. Nagyon áron alul van, ki tudja mi a gebasz vele...rendben van külsõre/belsõre...😊

R0zs0máK
Jézus, 160-nál 5000-et forog...

johngoku
Sziasztok!

Találtam egy haszált bmw-t egy honlapon, de nekem gyanúsan olcsónak néz ki
szerintetek miért?
itt a link: http://www.aprohirdetes.ws/detail.php?id=86551

Csabesz6
Ez a cikk, öcsém😄DDD.
"A mûszerek fehér alapúak, és bekapcsolt világításnál növelhetjük fényerejüket, igaz, ekkor már tényleg úgy tûnik, Mikrobi feje emelkedett ki a cockpit közepébõl. Az ülések viszonylag jó oldaltartást adnak, bár én kicsit magasnak éreztem a helyzetüket. Becsatolt övvel abszolút megérkezik a Peugeot 205 GTI-érzés, ha mond ez még valakinek valamit. Én annak idején csak azért hívogattam fel az Expresszben meghirdetetteket, hogy vevõnek álcázva magam, egy próbakörre elmehessek velük."😄DDDDDDDD idióta😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Neked 2 katalizátor van az autódon? És az egyik a leömlõn van? 😄 Na ilyet meg én nem láttam még.

Amúgy nem 5 lambda van, hanem 5 hely neki. És 1 szonda.

Nálam úgy néz ki a dolog, hogy ahol a hf-bõl kijön a leömlõ, ott van hengerenként 1 szondahely. Azért, hogy mikor be lett chippelve, akkor hengerenkénti keverékarányt lehessen mérni, ugyanis ugye a hengerekhez az üzemanyaghídon sem egyenlõ mértékû benya jut, már csak az elhelyezkedésüknél fogva is. Igy az injektorokat után lehet állítani, hogy melyik hengernél mennyivel legyen korrigálva a benzin mennyiség.

Aztán ahol kettõbe összemegy a csõ, ott van a lambdaszonda (5. hely). Lent meg kollektor, flexicsõ, katalizátor, stb...
CSOCSO
mivan? a te autodban 5 o2 szenzor van? nahmegegyszer:

motor >> leomlo ( eloszor van rajta a szenzor majd mogotte a katalizator ) >> S pipe ( S csõ amin van a masodik o2 szenzor) >> kozepcso ( amin van a masodik katalizator)

tenyek:

ha lecsereled a lemlot az eliminalja az elso katalizatort ( o2 szenzor van a sport leomlokon is)

es ha nincs elso katalizator akkor egyertelmu hogy a masodik o2 szenzor ( lambadacska) az hibat fog dobni.

ha lecserelheted, de ugyanugy lesz rajta o2 szenzor...

ha lecsereled az autot cat back re akkor a kozepso cso leugrik a hatso resszel egyutt azaz mar masodik katalizator sincsen...

mondjuk tenyleg nem ertem miert nem lehet erteni hogy miert a masodik lambdatol eg a CEL

"Ugyanis a második lambda a kat után van"

hanyadik kat utan?

jo lenne ha szamoznad hogy mirol beszelsz, bar az allitasaimon nem fog valtoztatni
A jel miatt amit lead az ecu-nak.

Mondjuk azt nem értem hogy sakkoztad ki, hogy ha leömlõt cserélsz akkor a második lambda miatt ég a check engine?😊 Ugyanis a második lambda a kat után van. A leömlõ max az elsõ elhelyezkedését befolyásolja, és kb mindegyik értelmes leömlõben van lambdának hely. (az enyémben 5 is 😄 )
CSOCSO
" ugyis gazdag vagy "

ezt a mondatot vonzom, eskuszom!
MaSzKa
ja jó simán csak áld az anyagiakat ha már ugyis gazdag vagy 😄

CSOCSO
benne vagyok!!!! rendezzuk itt a miami beachen😄
CSOCSO
tesom mostt vett egy monti cangat.. siman befert a scionjaba😄
CSOCSO
hogy talaltak ki az o2 sensornak azt a nevet hogy lambda szonda?
a szonda meg oke de mijaza lambda?

amugy meg nem katalizator mogott hanem elott van. az en automnal ket katalizator van, egyik a leomlon masik a kozepcsovon van
de az o2 sensor az elso katalizator elott van meg az s csovon ami meg a kozepcso elott van ( amin van a masodik kat)

he leomlot vesz az ember akkor a masodik o2 szenzor miatt a check engine light fel fog jonni a muszarfalon.. bar ezt eleg konnyen at lehet hidalni
broman191

R0zs0máK
Ezért nem bírok én KÁDETTre komolyan nézni...folyton A kádett jut róla eszembe XDDDDDD

cement
ja az kimaradt, hogy kb sztem 14es fogyasztas fog kijonni 😄
ha nagyon ovatoskodok 7-8liter de az az ovatos, ami nalam nagyon ritkan van. atlag 10el szoktam vele jarkalni

respect to the man in the ice cream van

MaSzKa
ki jön bicajversenyre

fõdíj 1 VIP reg 😄

cement
en ma ugy meghuzogattam szegeny párám fülét hogy iszonyat, motoros haverokkal allatkodtunk, es hat a 600as meg 900as gyorsasagikat eleg nehez kovetni 😄

respect to the man in the ice cream van