Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Nálunk megvolt a teljes palette régi fiatokból szinte.
Regata 1.7d, 1.6 benzin
Tipo 1.4, 1.9td
panda 0.6, 0.75, 1l
uno 1, 1.3d
Fater anno ezek behozatalával szórakozott olasz bontóból (meg pár franciával), aztán volt ami a nyakunkon maradt saját használatra. Bár ne maradt volna...
Én ezek alapján azt mondom, hogy 95... mi 95? egyátalán fiatból csak mechanikus karbis, alap fapadot szabad venni, a lehetõ legkevesebb elektromos kütyüvel 😊
Az elsõ autóm a 650-es panda volt, azon kívül hogy néha körbe kellett tixózni a szivatóját mert széthullott folyton, csak ment és ment 😄 A legjobb városi kisautó volt, 4 liter körüli fogyival. Kék hammerite-al lekentem körbe, aztán rozsda se volt 😄D
Aztán jött az 1.4-es csoda tipo... errõl nem nyilatkoznék bõvebben, mert még mindig felkavar. 380-ba volt, 400-ért adtam el egy év után, de ráköltöttem közben még 400-at... egyátalán hogy menjen. De nem ment soha 2 hétnél tovább...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Meg farok helyen van bennük a gyújtó gyertya és egy pocsojába nem mehetsz bele merészebben.
Ha tényleg egy igénytelen olcsó autó kell, csak azért, hogy ne kelljen félteni és kímélni a városban, akkor csak és kizárólag régi swift.. Ha van mellette egy szeretett/dédelgetett vas, akkor úgyis mind1 milyen autó.. Meghúzni, koccintani, stb. egy öreg buzukinál nincs jobb.. Amúgy is kibír mindent.. Ha meg hiányzik a konfort bontasz bele valami régi alfa ülést 😄D
Azt az autót egy percig sem tudnám sajnálni, történnyék bármi 😄
amúgy júl huzott
csak úgy tönkre ment nem volt érdemes javítani
amúgy fiatnál alapfelszrelés ez: 😄 +Szakadékból sós vízbe zuhannak vele, totálkárosra törik+
Gondolkoztam elõszõr Trabantban (de komolyan),csak azokkal aza baj,hogy jó állapotú nincs!
"Rally autó" én valszeg rallyzni akarok vele a városban...<#wow3>#wow3>
jó a kuplungod m ár ? 😄
ami létezett bent elektronika az el is romlott
szervo, motor,
szétrohadt stb
szét is lett daraboltva ment a méh telepre
Ezzel garantáltan lesznek problémák hidd el.
Szép állapotúnak tûnik, de ezeknek az olckúl fiatoknak tényleg rémes híre van.. Ha régi futkosós autó kell, akkor szerintem sokkal jobb egy uno.. Kisebb, fürgébb, nem kajál annyit, ilyesmi..
Bár most jobban megnézve a képeket ennyiért lehet, hogy jó cucc.. Gondolom ha ennyiért nézelõdsz, akkor nagyon nincs rá keret, de a seicento
is jó cucc.. Egyszerû mint a faék, hugyér van alkatrész, és vársban kifejezetten fürge (mondták 😄 ). És a szerelõ ismim szerint megbízható is (relatív) 😄
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Mosmá amúgy teljesen helyrejött, nem ráz már semennyire.. Nanobotok újraépítették a kopott részeket
De mosmá valaki télleg mondja meg, hogy ha vennék 500ezeré' egy istendurva kuplungot, akkor miben változna az autó viselkedése??? 😄D
Valóban nem jön ki 16-ból, most 156Ft a dollár múltkor néztem akkor 149 volt
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Az exedy hondához Daikin néven gyárt OEM kuplungszerkezetet, szal ugyanaz az exedy mint a gyári. Az a legjobb. Aztán van sachs, valeo, luk, meg egyebek... árban drágábbak, és nem biztos hogy megkockáztatnám õket az enyémbe. Valeoról elég szarok a vélemények (vibrál, ráz). A többirõl meg alig van tapasztalat, mivel az exdedy a legjobb ár/érték arány, tehát mindenki azt rak, ha egyszer van pénze cserélni. Max eggyel jobbat a street-nél, stage1-et vagy ilyesmit.
A kuplung összerakásán is igen sokmindent el lehet baszni. Lendkereket is érdemes cserélni, ki tudja mit kapott, és ha szar akkor megeszi az új szerkezetet is gyorsan. Csak az mégegyszer ennyi pénz.