Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
amúgy a rénszarvasteszte a renault üdvöskéja a Dacia is felborult
😄
megjelentek a fotósok és szóltak nekik ne fotozzák
mert az kémkedésnek számít
1-2 hónapja olvastam az a5 vagy totalcar.hu-n
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
te várjál már, BMW-t akkor miért szereted? nem a németek rángattak bele? 😄 😊 vagy a példaképeid mert skinhaed vagy? 😄
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
😞
Amúgy ismersz franciát hogy lecigányozd õket? Kicsit jobb országot csinlátak mint itt mi 😊
most borult fel 1 új renault tesztautó csak úgy váratlanul
meg ugye a franciák olyasfélék mint itt a kisebbség
soha többet franciát
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Szuper, mostmár senki nem lesz képes megkülönbötetni az A4-tõl 😄
Nem éretem mire jó hogy teljesen ugyanúgy nézzenek ki a kocsik a palettán, nekem jobban tetszik amit a Merci és a BMW csinál: azonos stílusjegyeket használnak de jól megkülönböztethetõk a kocsijaik.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Te/Ti hisztek nekik?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Nagy üvegkalitka, kényelmes, és pályán utazóban nagyon jól ment (az akkori viszonylatban). De megbízható már akkor sem volt 😊
200-at ment az is. Egyszer angliából jöttünk haza, és késésben voltunk este az utolsó komphoz. Na akkor nyomtunk egy ilyen menetet a pályán, hogy 190-210 között tartva versenyeztünk valami volvoval, az nem birta fogni az Espacet. Mi is csak akkor vettünk vissza néha, amikor kezdett büdösödni a mûszerfal 😊
Én egészen a Tipo-ig szintén úgy gondoltam, hogy jól elleszek az ócsó olasz autókkal. Ott még szerelem is lehetett volna belõle, mert kényelmes, jól vezethetõ autó volt. De amikor 2 hetente megáll alattad, és többet tölt a szerelõnél mint alattad... na akkor ott elszakad a cérna.
Innentõl kezdve a szerelmet inkább olyan autóban keresem, amire költeni ugyan kell (mire nem), de nem hagy cserben úton útfélen váratlanul.
Viccet félretéve, ha olyan lenne az autóm mint az általad felvázolt Escpace, lehet hogy hirtelen felindulásból beletolnám az elsõ hasadékba.. Errõl jut eszembe, egy olyannal mentem életemben elõször 200 felett 😄D 2.0 turbo volt asszem.. Nem én vezettem, csak vigyorogtam a hátsó ülésen kb 14 évesen 😄
Én a Pandámat nem utáltam. Az tette a dolgát, valszeg mert az egyetlen elektormos dolog a világítás volt benne 😄
Azzal a különbséggel, hogy nagyobb, lomhább, kényelmesebb, de még több cucc van benne ami tönkremehet (és tönkre is megy).
Róla lenne szó
viszont maga a V6 az tényleg egy menõ dolog... 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Vedd meg ember 😄
Nem volt a legjobb,de szerethetõ volt.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85