Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én ilyet nem írtam
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
a szar út tönkreteszi a futómûvet
A francia autóknak puha takony a futómûvük,legalábbis régen az volt. Francia autóban már rég ültem szóval most nem tudom mi a helyzet velük.
De a VW,Ford,Fiat,Chevrolet,Skoda és még sorolhatnék pár márkát amiben ültem és keménynek hatott a futómûvük. Sõt! Még az új S-osztálynak se "hajós" a futómûve,hanem lehet érzeni vele az utat.
A Vectra C futómûve meg szar (magyarutakra nem való inkább így mondom) mert sokan vannak akik mesélik,hogy bajos. Inex fórumon a Vectra fórumot szoktam olvasgatni és ott írják jópáran és tisztában is vannak vele,hogy az nem pozitív oldala az autónak.
és ezt sokszor olvasom pl autó-motor stb
az hogy ezt hogy valósítják meg azt nem tudom pontosan
és 1 alkatrész paramétereit sem a rengeteg futómû alkatrész közül sem
mikor típuson belûl is vannak eltérések és van több típus is
te fejbõl tudod ezeket?
"Húzós kanyarokban enyhén alulkormányozott az Astra, a sportos, feszesebb futómû szar utakon ráz, ez van. Szar útból meg sok van minálunk. A Sport gomb heveny nyomogatása a GTC-ben is javallott, sõt, tartsuk rajta ujjunkat kábé három másodpercig, s akkor felügyelõ elektronika kiiktatva, következhetnek a játszós percek."
http://www.origo.hu/auto/teszt/20050822opel.html?pIdx=1
de ne 1 Sport AE86-ossal hasonlítsd össze 😄
Adaptív futómû javítja az Opel Insignia vezetési dinamikáját
a corsa is alapból dõl meg bólogat, pedig az enyém SI, ami gyárilag a többihez képest asszem 2 centivel lejjebb van rakva.
opelek futómûve alapból sportosan kemény
egyszer úgyis megnézem mennyi a vége!
ez a motor ami most az enyémbe van, egy "A" corsaban volt, azzal elvileg 225-öt mentek vele :o
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ez 875 kiló forgalmi szerint, de majd jövõ héten elmegyek leméretni...
ja 1.2htp az és 3,5 literrel járok 😄
spoiler biztos nem lesz rá, legalább is olyan nem ami leszorító erõt ad, mert az csúnya 😊
úgyse megyek ennyivel, csak meg akartam nézni a végét és akkor tapasztaltam ezt a dolgot...
ráadásul a végét se sikerült kideríteni, mert mindig közbejött valami, de 180nál még egész jól húz 😄
Az ültetés már esetleg, illetve valami spoiler ami tényleges leszorító erõt termel.
De leginkább hagyd a francba, ha túl könnyû az autód úgyse mész sokra. Nameg minek 180-al vagy a felett közlekedni.
vagy megmarad, mert könnyû a verda? :S
Látod, egyiken sincs logo. És ha valakik, akkor õk tujdák, hogy mi az igazán menõ <#idiota>#idiota>
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Mondjuk aki 1.6os-t vesz, ami majd 1300kg az hülye.. Az én autóm is szörnyû lesz, ha rajtam kívül még 4en ülnek benne.. Meg amúgy is VW, szal.. <#levele>#levele>
vagy nem?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ismerfel a képrõl a barom-ot? 😄