Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Az F430-asnak is elég jó (élõbe) meg a Lamborghini Murcielago-nak sem utolsó 😊
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
De az SLlel a fo baj, hogy csak 2 uleses igazabol. Van hatul egy pad, de az inkabb ilyen kabrios strandlabda tarto 😛 Nem tul kenyelmes a derekszogu hattamlakkal. Mondjuk szeria volt a merevteto meg a vaszonteto is, szoval ebbol a szempontbol eleg praktikus kabrio 😊 Bar itthon nem szivesen vennek kabriot. Belekopkodnek buszrol, stb. Meg alapjaraton kijon a bunko paraszt a suzukisokbol is, ha meglatnak egy kabriot.
Az SL az mennyivel drágább annál mint amire te vadászol?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
elõször azt írja, h bõr, aztánmeg, h szüvet ülések... WTF?
1,3-as van írva oldalt, a leírásban megmár 1,5-ös
meg esp... 😛
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
tûzön is átugrattak meg roncsderbi is volt
a kocsikat ott helybe hegesztették össze, majdnem némelyik szétesett de meg volt a feelingje a dolognak 😄
a gázpedált a az mindig 110%-on teljesített a kocsikon a drámaibb hatás végett a kipugó a csonknál leszedve
a 2.3-as M3-as nagyot ordított
félelmetes mutatványokat csináltak olyan kocsival olyan kis helyen volt vagy max 100x30méter helyük
au út kátyús volt rendesen a srác 120km/h-nál berakta driftre de úgy hogy a nézõktõl kb 1méter se volt a távolság és semmi védõkorlát meg ilyesmi így még több volt az adrenalin
sztem ezeket be is tiltották már mert nemigen láttam azóta õket pedig minden évbe jöttek
elõtte is kell asszem 5méter szabad helynek lenni
ilyen volt a Dallas-ba is 😄 asszem Bobynak hihi
Az SL az csak 2 uleses. az SLC az meg 2+2.
Meg az amerikai valtozat dupla kerek lampaja sem tetszik 😞
De a szine jo nagyon 😊
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
csak az erõ miatt?
107-esbol meg gyartottak 260ezret kb.
De foleg a V8 miatt. Gondolkoztam rajta, hogy beleepitenek egy V8-at ebbe, ahogy azt par nemet allolampas klubtag is megcsinalta, de iszonyat maceras, meg nincs szivem szetfelexelni a kocsit.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Bar a regi Merci V8-asok nem valami jo hatasfokuak, de akkor is. 😛
Az en 2.8-asom 185 le, egy 4.5-os V8 meg 225 kb. Szoval nincs nagy kulonbseg. Bar nyomatekban majdnem 2x annyi. Enyem olyan 235 Nm a 450-es meg olyan 400-405 korul van.