Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: mobilize.hu :.
nagyon sok fugg attol h hogy bántak a kocsival
respect to the man in the ice cream van
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
★
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
240-es Volvohóz van nagyon sok alkatrészem: elsõ-hátsó ajtók, elsõ-hátsó szélvédõk, motorháztetõ, csomagtartó, hûtõ bordák, mûanyag cuccok beltérbe, elsõ sárvédõk szóval majdnem minden! Akit érdekel hívjon!
Tel: 06 70 386 62 20
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
ne haragudjatok ram, meg tuti azt fogjatok mondani, jajj a nagy amerikai majom, de komolyan mondom, amerikaban ilyen embereket nem tesznek tv be akik nem tudnak beszelni ertelmesen.... lehet hogy az angol mihezkepest egyszerubb, de igy, hogy evek ota 90% ban amerikai tv-t nezek es ezekutan neha bele-bele nezek egy magyar videoba es legtobbszor a hideg raz ki ahogy a magyar beszelnek a kamerak elott... semmi hangsuly... nagyon gaz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
asszem inkább szerzek egy kényelmes legális autót és megyünk azzal. amúgy se örülnék ha 750 km-en keresztül rázná ki belõlem a szart a corsa 😊
mennyi basztatnak kint fóli meg ültetés miatt?
az lenne végül is a kérdés, hogy el merjek-e indulni nürnburg-ba a corsaval 😄
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Discovehoryn van az a mûsor ahol meg vesznek régi autókat szakadt állapotban és feljavítják, majd eladják sokkal többért mint ahogy vették.
Abban csináltak meg egy ilyen szériás 6ost, eszméletelen hangja volt ezeknek a kocsiknak.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Van esetleg Chevrolet Aveo 4 ajtós tulajdonos? Érdekelne,hogy néz ki az alap kategóriás (semmi extra) 4 ajtós Aveo Direct havi törlesztõ részlete,azt tudom hogy most akciósan 1 999 000 Ft-ért és 0 Ft-tól elvihetõ. Tud valaki infókat adni errõl?
Elõre is köszi szépen!
Felnik nagyot dobnak rajta.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?