Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
és alkatrész autó sem drága
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
BMW 325 iX Rallye Car :)
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Most már nem ügy beszerezni,de 10-15 éve csak újat lehetett.
Na ja az adagoló-turbó-hengerfej szinte mindegyik ítéletben szerepel,de szerintem az is mazohista aki 20 éves td-vel akar járni,pláne bmw-vel.<#nemtudom>#nemtudom>
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
respect to the man in the ice cream van
értem én csak lexarom 😄
ha bosszantani vagy az eszedet akarod játszani itt akkor legalább BMW-s videót linkelj be
az meg neked van 😄 utánozd õket te+
össze volt törve egy +524TD-bõl
maga rakta össze, azóta is tökéletesen mûködik (1éve)
és keveset is fogyaszt
1994-es ha ól emléxek
én európai autó párti vagyok és abból is német
németbõl meg BMW 😄
Mind kettõ egy olcsó sportkocsi, nagy motor+kasztni oszt jól van felfogásban.
Lehet 3x annyiba kerül 1 ferrari mint 1 Corvette, de kicsit más kategória is.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A corvett szar,a viper meg ultraszar!Bárhol leírják,milyen is lenne egy 8 literes nyomórudas teherautó motor?<#idiota>#idiota>
Lehet hogy szart fogott ki,de fél évig bírta bukott vagy egy millát rajta.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
tapasztalat...
sok kocsihoz volt már szerencsém, de az a 2.4d és td blokk a top 3 fos között van. bár ez lehet betudható a sok futott km-nek
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A Viper jóval fürgébb lehet ugyanazzal a motorral, nem sok értleme van, de lehet kell majd valakinek... 😊
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Ne figyeljetek rá inkább
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
"sok rekordot megdontott"
"vilag legjobb aerodinamikaja"
"jo minoseg" stb.
Teljesen ertelmetlen, oda nem valo bebofogesek. Mondhatni "kiaszarterdekel?"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Ja meg régen beköltözött a motortérbe neki vmi állat és szétrágta a hangszigetelést! 😄
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Szerintem meg nemis nagyon kell rá nagyobb, simán jól néz ki így...
Az 50 lóerõvel meg úgyvagyok, h jelen pillanatban nemis nagyon kell több, ha szerzek valahonnan egy TD adagolót, akkor megy vissza a turbó, normál közlekedésre bõven elég az a 70-80le is, nemversenyzek, meg izmozok, nemvagyok az a típus. Haver 1-es golfja is kb ien szinten van ültetve, de max fekvõrendõröknél, meg vasúti átjáróknál kell óvatosan menni, hálaistennek amerre gyakran járok itt a környéken, nagyonsok utat újítottak fel, vagy újra aszfaltozták az elmúlt években, és megvagyok elégedve itt a környéken az utakkal, persze van néhány rész amihát... hagynémi kívánnivalót maga után
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85