Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De azért tisztán városi használatban, rövid távokon szereti megenni a 8 literjét.
Kis rozsda itt ott volt rajta, de rücsivel körbe lett kenve alul, és azóta sincs semmi baja.
Készülget a gép lassan, de biztosan..
Azok jók, nem? Úgy érzem, hogy 350ért elhoznám névre írva.
Ezt e.
A néni szeles idõ után lejárt lesöpörni róla a faleveleket.. 😄 Mondjuk mûszakilag ki tudja milyen. Küszöb alatt van itt ott rozsda, de ennyiért csodát nem várok.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Le tudnád írni részletesen?
Én egy 8-10 éves Audi A4 Avantot szeretnék 2.0-ás benzines motorral,kézi váltóval.Ez itthon inkább 5-6000 Euró.Kinti árakat még nem néztem.
Tehát kérnék pár ajánlatot a következõ árkategóriákra:
2000 euró
2500 euró
3000 euró
A kikötés annyi hogy legyen vagány,fiatalos külseje és megbizható,viszonylag olcsón fenntartható és 2000 fölötti évjáratú legyen.
Elõre is köszönöm.
A mobile.de-t preferálnám.
Könnyû autóval nem lehet tapadást a semmibõl létrehozni, ellenben nehéz autóhoz több lóerõt ki lehet csiholni a motorból.
respect to the man in the ice cream van
Nyilván nem élményautó, de autókázni jó.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Volt egy videó ahol a japán csóka kifejtette,hogy nem túl hasznos a túlzott könnyítés.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
respect to the man in the ice cream van
<#gonosz1>#gonosz1>