Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sajnálom, hogy nem neveltek meg jól
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
respect to the man in the ice cream van
ha már 1x megcsinálták más is láthassa
respect to the man in the ice cream van
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
#70634-#70636(asszem): jogos a billbotlás, nézzétek el nekem. Legközelebb figyelek. 😊
Ja és körülbelül 3 hétig volt meg neki, diákhitelbõl.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Pontiac G8 GXP Street: brutális tuningrecept
A General Motors a SEMA Show-ra készítette el hátsókerék-hajtású szedánjának gyári tuningváltozatát, amely szériagyártásba ugyan biztos nem kerül, viszont ötleteket adhat azoknak, akik a G8 tuningolásába fognak.
A GXP Street tanulmány külsõre nem sokkal feltûnõbb, mint a 415 lóerõs, szériagyártású G8 GXP: csupán az alacsonyabb hûtõrács, a nagyobb alsó légbeömlõ és a 20 hüvelykes egyedi könnyûfém felnik jelzik, hogy itt valami komolyabbat látunk. Pedig a különbség hatalmas: a tanulmány orrába a GM egyik gyári tuningmotorja, az LSX454-es került. Ez a 7,4 literes V8-as szörnyeteg 638 lóerõs, és 810 Nm-es csúcsnyomaték leadására képes, így - bár az autó dinamikai adatait egyelõre nem ismerjük - biztosra vehetõ, hogy a Street igazi sportkocsigyilkos lenne az utcán.
Mondjuk nem is õt figyeltem 😄DD
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Ennyit öregedett,vagy a smink képes csodákra??
Ez a kép... 😄
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
jajó 😊
Sztem a magyar utakon nem sok maradna a felnibõl 10km után 😄
Four-stroke engine
iesel engine
A többihez megtalálod a linket a Four-stroke cikk alján lévõ dobozban.
Esetleg ötlet, hogy honnan gyûjtsek?
Köszöntem
neo gen en-t akartam de kumho spt lett belole.
nincs vele bajom.
azert zavar hogy minden olajcserenel gumiforgatas meg futomubeallitas es emelett is 3-4 olajcsere utan vehetek egy komplett szett cuccost es azt is fel kell rakatni stb.. szal nem keves manit baszok el gumikra meg azok karbantartasara
Persze kérdés, hogy hány km-t futsz egy évben, és megéri-e.
Tavasszal kénytelen leszek már én is venni.
FK452, ZE912, Nankang NS2... ezekben gondolkodok jelenleg. Kumho azért még egy picit feljebb van árazva ezeknél, de az se vészes végülis.
meg tavaly..... azota vettem olcsobbik falken 512-t... az is lekopott hamar mint atom... szal gondoltam kiprobalok valami mast.. szal lett a kumho spt...
meg jol birja de ez is hullamosodik az elso felni belso felen 😞
vettem camber kitet csak be kene szerelni es kene a futomu beallitas is.
csak nincs idom ra.. lol