Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Hajlamos vagyok autóalapon tájékozódni idegen városokban." - Ez elég bizonytalan támpont, ha nem lesz ott visszafelé az autó eltévedtünk? 😄😄
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Sokszor anyám csak magyaráz mindenkirõl,aztán ránézek értetlen fejjel.Majd jön a "Tudod,akié a bordó Subaru",és olyankor mindig képbe jövök. 😄
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Mit vett utána...:|<#zavart2>#zavart2>
Családon belül van egy 1.3-as, az se megy rosszul...
Nekem nagyon bejönnek😊.Benzin/gáz:|
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
egy ket eszrevetel:
Audi: az a5 es az s5 nagyon tetszett PONT
bmw: az x6 ezerszer jobban nez ki mint az ocsmany x5 viszont hatul kb annyi hely van mint a scionomban.. SZANALOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vw: passat vr6 a gyari bodykittel KURVASZEP!
az uj cc is egesz fasza.
merci: az uj sl, cl es az s klasse mind odabasz 😄
a glk nem fogott meg.
toyota: nincs szinte amit fel tudnank mutatni.
ha fasza kis auto kell akkor scion ha sport vagy luxus akkor lexus... a toyotanak marad az unalmas semmilyen autok mint yaris... camry, corolla. stb.
Nissan: 370z nem volt, de gtr igen es rohadt szep!
volt meg volvo c30 valami sport pekidzsel... baromira tetszett.
ami viszont szanalom hogy az uj autok 90%-a ugy jon ki hogy nem tudsz fejegyseget cserelni
a Scion stand volt a legzsirabb mint minden evben 😄
igy volt megoldva
csak most az autok alatt voltak vitrinek, amikben csomo gyari/trd cucc volt lathato.
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
hangsúlyozom: nekem
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

kepeket linkeljetek, ne azon jarjon az agyatok hogy mikent baszhatjatok fel masok idegeit.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
nagyonkoly 😄
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
alulrol 10. kep kb...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
respect to the man in the ice cream van
/Az e 500 viszont lemehet 20 alá is!😊/
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Nyilván.