Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Amit te neztel az C124 volt. Azzal csak az a bajom, hogy "csak" 3000-es a legnagyobb motor benne, pedig a 4 ajtosban volt 5ezres is 😞
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Nem kell ezen csodalkozni. Amugy egy Mercedes meg nem arra van, hogy gyorsuljanak vele. Mercedes motorok nem is olyan huuu de dinamikusak. Altalaban mind szarul megy alacsony sebessegnel, de magasabb tartomanyban van bennuk erotartalek boven. Az a tipikus kruzolos auto. 😊
Egyébként az hogy ez a kisautósoknál jön ki jobban szerintem azért lehet mert a magyar autósok 70%a kisautót használ 😊 Bár nem érdemes általánosítani, rengeteg nagyautós maki is van, pl amit én észrevettem, a bmw-k 90%ából hiányzik az indexkapcsoló 😄
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
bejönnek egy topikba és 'nemtomvótemá' és rakja az ökörségeit bele az ember orcájába ami lehet 50hsz-l elõbb vótmá 😞
Maszka: ide jársz kitudja mióta és nem láttad még soha hogy mijjen képeket linkelgetett az autócskájáról?? b34
tudod ezt én alapvetõ tiszteletlenségnek (vagy csak figyelmetlenség??!) tartom amikor valaki csak mondja a magáét de kúrvára nem figyel másokra :|
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A fogyasztásról meg annyit, hogy 7,5-8 literrel járkálok el, bár ezt írtam is korábban.
1 milliókm gyári motorral. Igen, minden merci megy annyit röhögve.. A régi opelek VW-k meg audik aztán maga csúcs.. Ekkora ökörségektõl visítani tudnék.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
azok németországban jó minõségben készültek
pl volkswagen opel bmw audi mercedes kiemelkedõ futásteljesítmény
nagy megbízhatóság
pl régi mercedesek 1millió km-ert mennek gyári motorral (w123)
és ezek közül akad prémium kategória is audi 100 és ezek elég kényelmesek a mai napig
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Mikor vittem az erdeklodonek a Mercim, akkor kerte, hogy egy nagyobb gazfroccsel loduljak meg, o meg jott utanam egy Honda egyteruvel (vadonatuj). Mikor megerkeztunk mondta, hogy teljesen ledobbent, hogy nagy sebessegnel meg milyen jol gyorsul ez a 35 eves auto. Pedig ez csak egy 2.8-as 185 loeros Merci. Ennel vannak erosebbek is pl 450SEL 😄
jobb 1 régi luxusautó, mint 1 mai 3millió ft-os
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
dieselG az már arra elég hogy megmozgassa a kasznit, de még mindig nem akkora pukk hogy úgy beszélj a kisautók mintha egy S600ban ülnél 😊 (fõleg hogy az újabbak 1.4-1.6os motorokkal lazán körbeautóznak 😊 )
Ne értsd úgy hogy legagyizom az autód, mert nem célom, csupán elenyészõen nagyobb motor van csak benne mint egy kisautójéban, ahol viszont legalább a LE/Tonna arány megvan
na jó a fogyasztás igen, de itatni kell a lovakat hogy szaladjanak, nemde?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Kapott a szélvédõ viszont egy jó nagy kavicsot szakadó esõben a lágymányosin két hete... mintha az égbõl pottyant volna. Lett szép enyhe repedés kb 3 cm-es körben, ahonnan az egyik repedés napról-napra továbbterjed a jobb A oszlop felé. Csak ma sikerült találnom szélvédõjavítót Gyöngyösön, mert szinte nincs ilyen a környéken. :/
Magamra ismertem a videón! 😄 Faszparaszt suzukisok, chevrolet aveosok, majdnem mind egy idõ után bepöccennek hogy nem mehetnek 100 helyett 120-al sima 1x1 sávos autóúton... én meg, ha úgy adódik, kirakom az indexet jobbra pár másodpercre, így jelzem nekik, oszt úgy elõznek meg üveghangon... Egyszer-kétszer már fagyott arcukra a mosoly, na nem úgy, mint ezen a zseniális videón! 😄
Egyébként ez a 450 SEL valami ritka gyönyörû... akárcsak a régi mercik többsége😛