Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
respect to the man in the ice cream van
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Talalkoztam parral eletben is. Hat iszonyat buta emberek. Sokkal hulyebbek, mint az amerikaiak. Sivatagbol jottek, ha valakinek, akkor nekik tudniuk kene mi a szegenyseg, erre megis ok pazarolnak a legjobban. Tesomnak volt egy alberloje, aki jemenbol jott. Buta volt a mint a segg elkoltott kb 1000 dollart feherje porokra, csak sult hust evet magaban, uvoltve hallgatta a mulatos arab zenet, raallt a szomszed fuvere, stb. Amibor meg beszelt vele az ember, akkor ugy erezte, hogy legszivesebben agyonverne, olyan idegesitoen primitiv.
Az a baj, hogy anyum nem igazán vágja ezeket az autós dolgokat(melyik nõ vágja, úgy általában?), szóval szerintem ott basszák át ahol akarják.Persze ez nem csak a nõkre lehet igaz, mielõtt mutogatna valaki.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Ha alulrol engedjek le az olajat egy orok szabaly van: az EGESZET le kell engedni, mert kulonben nyakig olajos leszel. A masik, hogy a budos eletbe nem nyomoritasz egy fabia ala egy 2 literes palackot, ha nincs megemelve az auto 😊
En a fecskendos modszerrel csinaltam, nem volt vele gond. Viszonylag hamar ment.
2 lehetõség.
1. elviszed szervizbe kiszívnak belõle valamennyit azt kész.
2 otthon aláfekszel egy 2 literes flakonnal. telenyomod. utána megnézed a szintet a nívó pálcán, és felöntöd a nívópálca felsõ jelzéséig. és ennyi. ami meg megmaradt elrakod tartalékba.
Kezikonyveben benne van, hogy mennyit kell bele rakni, ez tuti. Sot altalaban azt is megadjak, hogy a nivo also hatara hany litert jelent.
Plusz nem tudom mennyinek kéne lennie literben számolva...:
'00 1.4 16V Fabia
Holnap megnézem még a szervízkönyvet, már ha megtalálom.Anyuka használja...<#lookaround>#lookaround>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
és leszarom a laprugókat 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
-hogy egy hülye,nem érzi hogy itt mirõl van szó,attól még ennek lehet értelme!
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
„Egyedül a Top Gear mûsorában hallotta azt a tanácsot, hogy gyorsítással meneküljön a szitálásból?"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A lényeg: Maryland államban teljesen automatizála van a büntetés ha lekap egy traffipax. Lefényképezi egy gép a rendszámodat, majd továbbítja a központnak ahol - szintén gépek- kinyomtatják a csekket a büntetésrõl és fel is adják a gyorshajtónak. Nincs élõ ember a procedúrában.
Ezt használták ki már többen, pl diákok úgy szivatták meg egyik tanárjukat, hogy a rendszámát kinyomtatták egy fényes lapra és ráragasztották a saját rendszámuk helyére, majd elhúztak bõven a megengedett sebesség felett egy trafi mellett -> Egybõl ment a csekk a tanárnak 😊)))
Mondjuk annyit megtehetett volna aki kitalálta ezt a rendszert, hogy ne csak a rendszámot azonosítsa be hanem ellenõrizze le milyen autó van beregisztrálva rá. ha Londonban olyan rendszer mûködik, ami magától felismer emberi arcokat akkor simán be lehetne azonosítani autókat is kinézetük alapján, nem kéne hozzá ember...
Ez a kihagyhatatlan kategória szerintem azoknak akik szeretik az autókat.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
hitelközvetítés .. most ez változni fog így a gyárak kénytelenek lesznek majd nagyobb %-t adni a kereskedõknek ami így tovább gyengíti a saját poziciójukat
valamint a vevõ megtartása garanciális szervizelésre .. lásd kia 7évre adnak garanciát
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.