101020
.
  • maffioso
    Az öreg Verstappen. (asszem)
  • RatBaG #98776
  • RatBaG #98775
  • Rev Hard
    https://www.facebook.com/video.php?v=1048951118455523&permPage=1
  • Rev Hard
  • Rev Hard
  • Stockbauer33 #98771
  • SötétBarom
    Szebb, de még mindig csúf.
  • cement
    1-es facelift. szebb lett. csak kicsit túlságosan hasonlít az eleje a 2-es active tourerére

• Blum
    R5 T2

• Rev Hard
    Nem számít hogy elsuhannak mellette a fullos vasak, csak a feeling hogy végigmegy a pályán.
  • Master91
    azta krva :DD
  • Stockbauer33 #98765
  • maffioso
    Szerencsére én elmondhatom, hogy nagyon belenyúltam a jóba. Italozáskor a társaságot az asszony vitte-hozta, és át kellett haladnunk a Mecseken is. Lőtte neki, mint a szar, a többiek csak néztek. Emellett pedig biztonságosan is vezet, rá mertem bízni mindig az autómat.
  • desigo
    2014-ben az előző autónkkal a párom bónusz 7-ben volt.Ezt eladtuk majd pár hétre rá vettünk egy másikat.
    Mivel Novemberben lett véve a mostani a kötelezőt is onnan kellett kötni.Azonban maradtunk idén is a bónusz 7 ben.
    A biztosító (K&H) szerint majd csak idén Novemberben mehet feljebb bónusz 8-ba.
    Most akkor a novemberi váltás miatt egy év bónuszt elveszítünk?Valakinek ebben tapasztalata?
  • Hungarykum

Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2015.01.13. 19:37:04
  • pajti
    most mi ebben a vicc? :D
  • Borg
    Én ezt úgy oldottam meg, hogy ha együtt ülünk autóban, akkor ő nem vezethet :D
    Azóta nem őszülök bele minden kanyarba, hogy padkát fog e a jobb hátsó kerék...
  • Hungarykum
    Hagytad volna az oktatóra az idegbajt :D Bár lehet belehalt volna xD
    "Pár hónap alatt belejött" de addig GTA-zott
  • Adaaam
    Gondolom főleg azóta békés, hogy vettél neki egy kocsit és nem a tiédet hajtja :D
  • SötétBarom
    Csajommal az elején voltak ilyen szituk, totál szétbaszott az ideg többször is :DD Kuplung kinyomása az pl kurvára nem volt neki egyértelmű.. (a kinyomni az most felengedni vagy benyomni!?!?!), illetve vannak problémái a jobbra-balra megkülönböztetésével :DD Emellett kibaszott önérzetes egy kis ribi is, úgyhogy ha felemeltem a hangom, kapásból jött rá a "faszér nem tucc normálisan beszélni" :DDD De aztán pár hónap alatt belejött.. Azóta az életünk is sokkal békésebb.

• Hungarykum
  • zoliapu
  • Hungarykum

• Szabi #98753

• Stockbauer33 #98752
  • maffioso
    Igen. És vissza is tértünk az eredeti kommentemhez.
  • fifi
    sztem az a cső a meleg kipuffgázból vezet vissza....
  • maffioso
    Értem már. Nem akartam hülyeséget mondani, ki is töröltem azt a hsz-em, hogy szerintem a fékrásegítő is vákuummal működik. Viszont visszatérve az eredeti képhez, teljesen helytálló a kijelentésem, hiszen a blokkból (szerk.: hengerfejből) a szívósorba továbbra sem mehet semmilyen fékvákuumcső.
    Utoljára szerkesztette: maffioso, 2015.01.12. 10:15:16
  • fifi
    "hogy a szívósornál semmiképpen nem lehet köze hozzá"

de lehet köze hozzá...

különben nem működne a devander...
  • kemszi2
    "A vákuumos fékrásegítőhöz vákuum kell, ahhoz pedig vákuumszivattyú. Így van ez az összes dízel autóban és a korszerű, közvetlen befecskezéses, valvetronicos és turbós motorban. A hagyományos szívó benzinmotorok mellé azonban nem kell vákuumszivattyú, mert a működési elvükből következően saját maguk is vákuumszivattyúként működnek. A levegő a többé-kevésbé zárt fojtószelepen át áramlik be a motorba, a szelep mögötti térben így automatikusan vákuum jön létre, amit már csak egy darab csővel oda kell vezetni a vákuumos fékrásegítőhöz"
    Totalcar
    Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2015.01.12. 09:15:08
  • maffioso
    Arra szeretnél utalni, hogy nem légfékes? Nem tudom, hogy a főfékhenger hogy működik, ezért nem is merültem bele ebbe, csupán áthúztam annyival, hogy a szívósornál semmiképpen nem lehet köze hozzá. Elemi részeiről van csak fogalmam az autóról, részegységek működéséről már nem minden esetben.
  • Szabi #98745
  • LaszloLedzenyi
    nem, 4 ütemű benzinmotornál hogy van fékvákum
  • maffioso
    A szívósorban?
  • LaszloLedzenyi
    Ugyan mond már meg szerinted hogy van fékvákum?
  • pajti
  • maffioso
    Nem hiszem, hogy a szívósorba vezetett vákumcsőnek köze van a fékhez. Én is csak egy sima kipufogóvisszavezetésnek gondolom.
  • Borg
    Az egy vákuumcső ami a szívósorra megy, tehát nyilván az alapjárathoz lesz köze. Pl a hideg szabályozáshoz, vagy ilyesmi. De az is lehet, hogy egyszerűen csak a kipufogógáz egy részét vezeti vissza oda (környezetvédemi okokból).
  • LaszloLedzenyi
    Féked van? illetve nem kemény a pedál? Valami vákumcső lesz egyébként szóval nem ártana kicserélni.