Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
(vicc)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Lajcsikeeee gyilkos:D http://gabefeld.myminicity.com/
.: mobilize.hu :.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
xD
részemrõl flame off.
peace
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
El akarod magyarázni, hogy 6000 alatt nem húz? Nyilván, mivel fogalmad sincs mire jó a változó szelepvezérlés. Ilyen ugye calibrában nem volt soha.
Bár ha jól emlékszem te voltál az, aki a múltkor meg akartad magyarázni, hogy húz a calibrád 6000 fölött is, és erre beraktál egy dyno graphot, amin mindkét görbe úgy lekókad elõtte, hogy jó ha nem fejeled ki a szélvédõt 😄
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A második linkben szereplõ tulajt, és az autót is ismertem, 1 év alatt míg nála volt az autó, mondhatni napi szinten ráláttam a dolgokra. Nem az autó volt szar. Nekem 5 éve van meg az autó, és hihetetlen módon........ Valószínûleg azért, mert te értesz hozzá, én meg nem.
Calibrából miért a bontásra szánt példányokat kell belinkelgetni?
Az, hogy rohad az nem érdekelt de, hogy megbízhatatlan az annál inkább.
Összeségében: NEM érte meg!!!
Annyit ér amennyiért kínálják!
A népítéletbõl a 16 pozitív értékelést miért nem copyzod?
Látszik, hogy tényleg "hozzáértõ" vagy...
Motor 2x kuka,Difi 2x csere,szinkrongyûrûk,ablakemelõ motor,klima pumpa,kerék csapágyak 4x,
(Ja és 5000km-ént cseréltem az olajat,mégis 2 motort kellett cserélni)
Na ennyit arról,hogy milyen megbizható a Honda."
Mikor a Honda 6000-nél éled és elkezd húzni az Opelben keresgélheted a váltót.
muhaha...
peace
Én meg azt, hogy 10 év sóbánya egy ilyen kiejlentés után 😄😄😄😄😄:
Én meg azt mondom inkább 1000x egy Calibra mint Integra.
100x inkább integrál mint egy calibra 😉)
bár nagy összegben le merném fogadni, hogy elsõ szévédõ /így kép alapján/ nincs benne...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
vagyis pont annyit, hogy kegyesen megszabadítsák tõle a versenyzõt, mert ha elviszik ingyen, akkor nem neki rohad szét otthon a gyepen...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
respect to the man in the ice cream van
Egy nyitott udvarban áll a gazban, sárga.Motorja megvan kasztnija hiányos az tuti.Majd megkérdezem a telek tulaját hogy kell-e neki.Hétvégén megpróbálok képeket csinálni.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"