Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
szerk.: DMC fórum szerint is ott van, egy hónapig lesz ott látható 😊
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.10.05. 15:36:40
"Nulla tenaci invia est via"
Készülget a gép lassan, de biztosan..
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Segítséget szeretnék kérmi valai meg tudja mondani mi egy 2008/10 Clio Campus 1,2 16 v eurotax ára? reális 1,5m egyilyen autóért..?
ON
Készülget a gép lassan, de biztosan..
Per Aspera Ad Inferi.
Mondjuk a hátulját még mindig emészteni kell. 😛
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

😄SAASDASDS
Gondolom a fűnyírót is visszavitted az OBI-ba amikor nem darabolta fel az ytong téglát és még tönkre is ment.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
<#idiota>#idiota>
😄