Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
respect to the man in the ice cream van

Furcsáltam, mert direkt odafigyeltem és egyáltalán nem emlékeztem semmilyen "box"-ra.
De most már mindent értek :C
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
De nem reg volt egy orosz oldal, amin csak meregdragan, 80-as evekben szettuningolt (komoly cegek, komoly penzert) 126-osai volt. Na ott volt olyan, hogy fel se lehet ismerni az autot belulrol kb.
legdurvábbról képet😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Tesske ez egy Koenig W126-os. Hogy nez ez mar ki 😄. Es ez nem a tok diszkretek koze tartozik. Ennel sokkal durvabbak vannak. Ezek nem hazi kokanyolasok, hanem kurvadraga tuningmuhelyek munkai.
240Z
300ZX
200SX
Skyline/akármelyik😊/
Supra
soroljam még?😊
persze azért egy 6.9-ért áldoznánk mindannyian valszeg😊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Ilyen Gembala, meg Konig meg hasonlo tuningceges 80-as evekbeli szornyetegei 😛
Akik pl a 70-es 80-as evekben voltak almodozo tinik.
Ez egy Zagato design. Kisszerias darab. Tehat draga.
Mint egy Picasso/Chagal/Dali akarmi... sokaknak nem tetszik, megis kurvadraga.
Nem is a Type R-es tizeneveseket celoztak meg vele 😛
autópályán suzuki lazán 60-al megy kisteherautók meg 160-al
cc
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Mert amúgy szerintem tök felesleges dolog... de ez van 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
2 lesz az, nem? És igen, mint a Skyline-ok pl 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
fõleg a hátulja ritka csúnya
nagy gyûjtõnek kell lenni aki ezt megveszi ennyiért
ennyi pénzbõl formásabb darabok is vannak...
Ferrari 348 GTB
Maserati MERAK
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.