Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem tudom hogy mennyire örülnék ha újra elkezdenék gyártani az AE86-ot. Minden buta birka megvehetné magának és oda az exkluzivitás meg a kultautó jelleg...annyiban mondjuk jó, hogy a már kifogyott alkatrészek újra megjelennének a toyotánál 😄DDDD
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Allitolag 60k USD lesz az ara, es evente olyan 20-30 db-ot fognak gyartani 😛
Remelem ezuttal rendes motort raknak bele.
Nem is draga. Minden szirszarral egyutt megall 20 milliobol, es van egy legendad, amibol lesz osszesen kb 200 db max. 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Oroszország elsõ középmotoros sportkocsija.
A 950 kilogrammos jármûvet a Renault-Nissan 3,5 literes V6-os motorja hajtja: a vásárlók két változat közül választhatnak, az alapmodellbe 240, az erõsebb kivitelbe 298 lóerõs hathengeres kerül. Állítólag már az alapváltozat is 5 másodpercen belül gyorsulhat 100 km/h-ra, és képes átlépni a 250 km/h-s sebességet.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Marci hát az nincs a birtokomban, így tárgytalan. 😊 Remélem, sikerül hamarosan eladnod a w114 ce-t!
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Stuttgarti múzeumba menne valaki? -.-
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
És most hogy így visszaemlékszem, az elsõ komolyabb "nyugati" autó amiben ültem anno az egy sötétkék álló lámpás volt még valamikor 88-89 környékén, unokatesómék nagyfaterjának a tulajdonát képezte...csodáltam nagyon, az akkori trabantunk vagy daciank után 😄DD
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
"A képek restaurátlanok az auto valódi állapotát tükrözi"
retusálás / restaurálás ... nem mind1 !
<#banplz>#banplz><#lama>#lama>
A 190-esekben CSAK Mercedes motor volt. Egyedul a hengerfej volt Cosworth a 2.3-as 2.5-os es a 16 szelepes valtozatoknal.
EVO-ban is Cosworth hengerfej volt, csak kapott egy spoiler szettet, meg kicsit reszeltek meg a motoron. Az EVO2hoz mar jart az AMG felfuggesztes, stb, de a motor maradt, csak kicsit tovabb reszeltek.
Egyedul a 3.2-es AMG 190-esben volt AMG motor.
Szoval az alap izmositott 190-esbe se az a cosworth se az amg nem gyartott motort. Csak a hengerfej volt Cosworth gyartmany, a blokk maradt a merci blokk.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Bírom nagyon ezt a verdt, bár nemvagyok merci fanatikus!!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
komoly volt a tali! a fekete tc a sarga dekorral a Zolie. legjobb haverom mar 10 eve... ne lepodjetek meg ha tesomkent emlitem majd meg.
ja a dekort en csinaltam