Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R0zs0máK
Érdekes kérdés ez...Tulajdonképpen nem egy legendád lesz, hanem egy "replika"...hiszen pont amiatt legenda hogy nem gyártják jó ideje...

Én nem tudom hogy mennyire örülnék ha újra elkezdenék gyártani az AE86-ot. Minden buta birka megvehetné magának és oda az exkluzivitás meg a kultautó jelleg...annyiban mondjuk jó, hogy a már kifogyott alkatrészek újra megjelennének a toyotánál 😄DDDD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Tesla Roadster @ TopGear
Balyy
Múltkor volt a discovery-n egy idõutazással foglalkozó mûsor és az egyik fizikus egy delorean-nal szaladgált! Vicces volt! 😊

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

I.C.ram
Azt hallottatok, hogy ujra gyartani kezdik (kisszeriaban) a DeLorean DMC-t? 😊

Allitolag 60k USD lesz az ara, es evente olyan 20-30 db-ot fognak gyartani 😛

Remelem ezuttal rendes motort raknak bele.

Nem is draga. Minden szirszarral egyutt megall 20 milliobol, es van egy legendad, amibol lesz osszesen kb 200 db max. 😊
cement
de csúnya vagy

respect to the man in the ice cream van

desigo
jobb lett mint a gyári 😊
jesszus hogy áll aza tükör 😄D valami motorról szedhették le .. meg a belsõ is béta állapotban van ..

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

desigo
Marussia

Oroszország elsõ középmotoros sportkocsija.
A 950 kilogrammos jármûvet a Renault-Nissan 3,5 literes V6-os motorja hajtja: a vásárlók két változat közül választhatnak, az alapmodellbe 240, az erõsebb kivitelbe 298 lóerõs hathengeres kerül. Állítólag már az alapváltozat is 5 másodpercen belül gyorsulhat 100 km/h-ra, és képes átlépni a 250 km/h-s sebességet.

SötétBarom
😄DDDDDDDDDD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

GregSB
😊

Én nyáron remélem eljutok arrafele.

Marci hát az nincs a birtokomban, így tárgytalan. 😊 Remélem, sikerül hamarosan eladnod a w114 ce-t!

I.C.ram
Hat nem nagyon 😞

W116-os 450SEL-t szeretnek helyette. Ha ilyet szerzel, akkor benne vagyok 😊
Willi Betz
Én megyek majd áprilisban.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Egyébként 2 hete lecseréltem a tavaly kapott csicsás faszjaszkarizós aez felniket gyári Mercedes felnikre és ma du tettem fel... hihetetlenül gyönyörû eredeti kerekekkel!

Stuttgarti múzeumba menne valaki? -.-

Willi Betz
Ment a klíma?😄D

Willi Betz
Ott bizony😊 Raktár szerûség.

Elég a sajátom is. 😊 Elõbb néztem ismét a tiédet használtautón... értékegyeztetéses cserébe talán belemennék valamikor, de neked az nem menne a leírás alapján.

Balyy
Ez kész! 😄😄😄

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

I.C.ram
Mar mondtam hogy elado az enyem... tessek megvenni 😄
Nekem egy W140 volt még 91-ben talán 😊 Faterom fõnökével mentünk vele a balatonra, és nem értettem mi a geciért van benne hideg...😄
I.C.ram
Rendszam alapjan a Merci muzeum garazsaban? 😄
Mögötte levõ lószállító futó alapján egy tehetõs germán farmer garázsában? 😊 Nálam ez a kocsi <#szeret> kategória, de igaz minden régi mercire is.

R0zs0máK
fú valamelyik nap láttam egy olyan álló lámpást...matt feka volt, tiszta mad max 😄DD

És most hogy így visszaemlékszem, az elsõ komolyabb "nyugati" autó amiben ültem anno az egy sötétkék álló lámpás volt még valamikor 88-89 környékén, unokatesómék nagyfaterjának a tulajdonát képezte...csodáltam nagyon, az akkori trabantunk vagy daciank után 😄DD

Willi Betz
Áhh dehogy. Nem Magyarország

hungaroring ?!

Willi Betz
Tudod hol áll ez a fehér?😊

I.C.ram
Enyemnek jobb a szine 😄
Willi Betz
Gyári állapotban😊

Csabesz6
Fasza az új Cuscod, mint olvastam hatékony is😊.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

R0zs0máK

IQ ember lehet aki hirdeti ... 6 általános rulez

"A képek restaurátlanok az auto valódi állapotát tükrözi"

retusálás / restaurálás ... nem mind1 !

<#banplz><#lama>

DJ Skyline

Willi Betz
Nem,az csak replika. Amit betettél.

I.C.ram
eleve nem ertem a problemat... mi eredeti? 😛
Akkor most eredeti vagy sem?
I.C.ram
ez egy siralyszarnyu vaza.
Willi Betz
Ezek tuti eredetiek😄D

I.C.ram
Mindketten hulyeseget beszeltek 😛

A 190-esekben CSAK Mercedes motor volt. Egyedul a hengerfej volt Cosworth a 2.3-as 2.5-os es a 16 szelepes valtozatoknal.

EVO-ban is Cosworth hengerfej volt, csak kapott egy spoiler szettet, meg kicsit reszeltek meg a motoron. Az EVO2hoz mar jart az AMG felfuggesztes, stb, de a motor maradt, csak kicsit tovabb reszeltek.

Egyedul a 3.2-es AMG 190-esben volt AMG motor.

Szoval az alap izmositott 190-esbe se az a cosworth se az amg nem gyartott motort. Csak a hengerfej volt Cosworth gyartmany, a blokk maradt a merci blokk.
redbull0304
A Cosworth 2.3 és 2.5 mocikat is csinált de az EVO-be AMG motor van! A Cosworth 190 és az EVO 190 két különbözõ autó...

R0zs0máK
Ja, csak az Evo-ba a Cosworth gyártotta a motort, nem az AMG 😄DD

redbull0304
Hát ha ilyen szépen elkészítik akkor szerintem nem gáz. 😊 Az ár is tök reális, és tényleg egy 2.5 AMG moci van benne.

MikX
aham... hát ennyi, azért isírtam, h elég durva lenne,meg nemtom ma mennyi van belõle már, de tuti hogy egy eredetinek nagyon nagy az értéke, épp ezért csinálgatnak ien "másolatokat" ami szerintem tök gáz... ne akarjonmár annyak tûnni aminem is az...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

redbull0304
Ezt már minden topikba kitárgyaltuk, hogy nem eredeti! Ez csak egy jól sikerült replica, több pontján is látszik, hogy különbözik az eredetitõl. Német használtautón van fent 1-2db 20milla körül árért. <#vigyor1> "1 az 502 darabból" azért ilyet írni elég vad. Nem értem kit akar becsapni a eladó... Ilyen autó csak az vesz aki érti hozzá, az meg körberöhögi egybõl. <#nevetes1>

MikX
Az igen kemény, ha tényleg eredeti...
Bírom nagyon ezt a verdt, bár nemvagyok merci fanatikus!!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

CSOCSO

komoly volt a tali! a fekete tc a sarga dekorral a Zolie. legjobb haverom mar 10 eve... ne lepodjetek meg ha tesomkent emlitem majd meg.

ja a dekort en csinaltam
I.C.ram
de a kedvencem az mikor itthon menoznek az amugy kint relativ filleres 300C-vel, meg az amcsi 15ezer dollaros pickupokkal 😄 Vicces 😄