Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
lenne egy kérdésem! milyen hangja van egy olyan kocsinak ami diesel és sportkipufogó van alatta?pl.: vw passat PD TDI (az új) és egy elég komoly kipufogó.ilyet még sose hallottam.aki tud ilyen videót az linkelje már be.elõre is köszi
köze nincs a motoros vezetésis stílusomhoz😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Pözsó buzis.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Hogy hány szonda van benne, miért számít? Mindegyiknek megvan a behatárolt mûködési határa, ami között jól üzemel, ezért nem értem a "gyári értéknél jobb" értéket. Van a katalizátor utáni monitor szonda is neki? Az a katalizátor mûködését ellenõrzi. Hacsak nem V motor van benne, mert akkor 4 szonda.
szerintem lehet motorhõfok jeladó is. nekem az szar volt, ömlött bele a benzin meleg motornál is.
Az 1.4-es fiatok sosem a fogyasztásukról voltak híresek. A tipom is bezabálta a 11 litert városban (sokszor 13-at is), mondjuk az még 8V volt.
Amúgy nem hiszem hogy lambda, akkor többet enne városban. 11L egy .. milyen is 1.4 vagy 1.6? 1.4-tõl is normális lehet. Városban, nagy lábbal...
Van köztük pár gyenge, de amúgy jók 😊
2000:
2001:
2002:
2003:
2004:
2005:
2006:
2007:
2008:
2009:

Ettõl függetlenül simán átmenne, viszont a katalizátor hiánya erõsen csökkenti az autó esélyeit :S
Úgyhogy jogos volt a kérdésem.
Ha nem ment volna at szerintem ki se mernem dugni vele az orrat az utcara 😄
legutóbbi ZK-n átment a gép?
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
respect to the man in the ice cream van
Üzemanyagszûrõ kevésbé valószínû. Azzal inkább egyenletlenül járna, vagy torpanna, fulladna... fene tudja. Az enyémben most fogok cserélni, de csak mert már régen volt.
Lehet az lesz kimegyek Ausztriába, aztán 3asban elmegyek Wr.Neustadtig meg vissza..
Annyi van, hogy jól ki kell égetni. Lemész a fertõre meg vissza redlineon, aztán kész 😊
ja és valami v power 100 al vagy omw 100 assal mer abba van ilyen üzemanyagrendszertisztító adalék is .
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
és alegjobb, hogy érzõdik a videóban az a puszta nyers erõ, ami körülvesz... ÉS csak vezetsz, semmi más egyéb behatás...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85