Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

karok=akarok 😄😄

nem azt írtam hogy venni karok és 15 vagyok attól nem kérdezhetek ilyet?érdekelnek az ilyen dolgok.akkor senki se tud ilyen videót?

a srác csak példának hozta fel

R0zs0máK
különben is fauvérõl van szó, hogy jön ide az alfa???

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

R0zs0máK
sportkipufogóval? de...

nem mondanám, hogy az Alfa dízeleinek ocsmány hangja lenne.

fifi
úgyis 15 éves vagy, akkor meg minek?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

tényleg? 😮 azt hittem jóóó brummogós de nem tudtok videót?

R0zs0máK
Ocsmány undorító

helló everybody!
lenne egy kérdésem! milyen hangja van egy olyan kocsinak ami diesel és sportkipufogó van alatta?pl.: vw passat PD TDI (az új) és egy elég komoly kipufogó.ilyet még sose hallottam.aki tud ilyen videót az linkelje már be.elõre is köszi

ChuckyHUN
Vízöntõ
köze nincs a motoros vezetésis stílusomhoz😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

broman191
Bak vagyok, 90%-ban igazak az állítások a stílusomra (a tisztaság kevésbé gond)... 😊))

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

SötétBarom
"nagyjából"

Pözsó buzis.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Zetorg
nem is nézném ki belõled, hogy hibridet veszel 😄

ugye milyen jó lenne egy szupcsi kis pözsó? 😄

R0zs0máK
Hát...én nyilas vagyok, az autó választás nem passzol, a vezetés annál inkább 😄D

SötétBarom
Halak is passzol nagyjából.

Zetorg
téker...

bika vagyok, rám illik nagyjából, kivéve rend van és nagy kocsi kell

SötétBarom
Állat 😊

Zetorg
desigo
Leváltották a Mazda fõtervezõjét

kíváncsi leszek,hogy mit újít majd...
fifi
plussz ha nem szondás, hanem ablakos...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

blackcalibra
Hogy milyen szonda, az attól függ, hány voltos. Ebbõl szerintem 2 féle van, 5V. illetve 12V. Nem a motornak kell melegnek lenni, hanem a szondának 300-330 fokosnak.
Hogy hány szonda van benne, miért számít? Mindegyiknek megvan a behatárolt mûködési határa, ami között jól üzemel, ezért nem értem a "gyári értéknél jobb" értéket. Van a katalizátor utáni monitor szonda is neki? Az a katalizátor mûködését ellenõrzi. Hacsak nem V motor van benne, mert akkor 4 szonda.
Attól függ milyen lambdaszonda, hány van benne, és milyen meleg a motor...
blackcalibra
Az milyen? A lambda értéke két határ között kell legyen, ha ettõl kevesebb vagy több már nem jó. Lambda szonda hibának általában vannak még járulékos tünetei is, alapjáraton megkeresed egyébként a csatlakozóját és egy pillanatra széthúzod, ha nem tapasztalsz változást akkor az csere.
Zetorg
vidd el diagnosztikára...
szerintem lehet motorhõfok jeladó is. nekem az szar volt, ömlött bele a benzin meleg motornál is.

SötétBarom
Nem sokallanám, ha régen is ennyit evett volna. De nem. Amióta használom, simán 10 alatt evett mindig mindenhol.

SötétBarom
1.6os és még csak 9 éves. 😊

Zetorg
én járok 10-11-gyel városban. nagy lábbal.

Hol új autó az? Alsó hangon 12-3 éves minimum...
Az 1.4-es fiatok sosem a fogyasztásukról voltak híresek. A tipom is bezabálta a 11 litert városban (sokszor 13-at is), mondjuk az még 8V volt.
R0zs0máK
11L azé' annyira nem normális...mármint egy viszonylag új autótól

Azt szerintem nem mérik, csak egy elméleti értéket írnak oda.
Amúgy nem hiszem hogy lambda, akkor többet enne városban. 11L egy .. milyen is 1.4 vagy 1.6? 1.4-tõl is normális lehet. Városban, nagy lábbal...
SötétBarom
Lambda értéke jobb mint a gyári megadott érték. Meg az összes többi is (legutóbbi ZK szerint.. :C)

GregSB
BMW áprilisi tréfák 2000-2009.

Van köztük pár gyenge, de amúgy jók 😊

2000:

2001:

2002:

2003:

2004:

2005:

2006:

2007:

2008:

2009:

hát a tiedhez képest tényleg viszonylag újnak számít ez a 10 év 😄

Ettõl függetlenül simán átmenne, viszont a katalizátor hiánya erõsen csökkenti az autó esélyeit :S

I.C.ram
Miert eri meg barkinek is egy viszonylag uj (ergo tuti atmegy a zk vizsgan) autot simlibe vizsgaztatni 2x-3x annyiert?
Az én autóm mérõállomást sem látott évek óta, mégis ott virít a matrica rendszámon.

Úgyhogy jogos volt a kérdésem.

I.C.ram
ezt most komolyan kerdezed? 😄

Ha nem ment volna at szerintem ki se mernem dugni vele az orrat az utcara 😄
szerintem lambdaszonda...

legutóbbi ZK-n átment a gép?

LaszloLedzenyi
hol tankolsz ember? ja meg a másik hogy nem kell leugatni a másikat thx

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

cement

respect to the man in the ice cream van

SötétBarom
Üzemanyagszûrõt azér írtam, mer az enyémbe nincs 😄DDDD

R0zs0máK
Hallod én belenéztem a múltkor egy 22 éves Corolla benzintankjába és az kb. patika tisztaságú volt, semmi szmötyi...nemtom mitõl kerülne bele a mindenki által rettegett eltömítõ kosz 😄DD

Az se rossz, de nem elég ha pörög, minél nagyobb gázállással kéne 😊 Szóval drága lehet ha lekapnak 😊

Üzemanyagszûrõ kevésbé valószínû. Azzal inkább egyenletlenül járna, vagy torpanna, fulladna... fene tudja. Az enyémben most fogok cserélni, de csak mert már régen volt.
SötétBarom
Üzemanyagszûrõ??? 😄D

Lehet az lesz kimegyek Ausztriába, aztán 3asban elmegyek Wr.Neustadtig meg vissza..

Aztán ugyan mit tisztítana? Feloldja a tankból a szmötyit, ami aztán dejólesz, mert eljut a benzinszûrõbe, amit jól eltömít? Vagy a szûrõbõl oldja fel, ami aztán az injektort tömíti el? Hagyjuk már az ökörségeket.

Annyi van, hogy jól ki kell égetni. Lemész a fertõre meg vissza redlineon, aztán kész 😊
LaszloLedzenyi
szerintem levan rakódva a városi használattól a rendszer. menj ki vele valami egyenes szakaszra és kergesd meg a vasat rendesen. ezt tanácsolnám
ja és valami v power 100 al vagy omw 100 assal mer abba van ilyen üzemanyagrendszertisztító adalék is .

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

SötétBarom
Nem voltam vele mostanában messze. Termosztátot viszont nemrég kicseréltettem próbaképp, de sokat nem segített 😄

MikX
Hyundai? 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
no igen.... brutál
és alegjobb, hogy érzõdik a videóban az a puszta nyers erõ, ami körülvesz... ÉS csak vezetsz, semmi más egyéb behatás...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85