Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Nekem az eredeti jobban tetszik.😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
még jó hogy lehet kapni...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
BTW. nyest aranyos, csak kurva irritáló, hogy összetipitapizza a frissen mosott kocsit. Kutyám szõrét lassan összegyûjtöm, és kibélelem vele a nyílásokat.
Múltkor jönnék el nagyanyáméktól, belenézek a tükörbe erre visszanéz egy macska a kalaptartóról.Lajos drága bemászott az este folyamán, elfelejtettem felhúzni a jobb elsõ ablakot😊.
nyest rágta vezeték, meg akkumulátor? 😄
Nem tudom ti szoktatok-e beszélgetni átlagemberekkel, akik A-B-re használják az autót. Komolyan mondom sokkolni szoktak az autóápolási szokásaik. Olajcsere 60 ezrenként("ja, azt is kell?"), akksicsere nuku, volt olyan is aki péppé darálta a féktárcsáit mert azt hitte koszos és azért van olyan furcsa hangja.
Fõleg mi lehet németben, ahol vén szittyók sõnhájc-szalonba járnak zsírleszívni minden nap.
Innentõl kezdve ez a lista teljesen hiteltelen, fõleg hogy ilyen tappancsos kisállatokat is beleírnak 😄
amúgy egy érdekesség mástól, idézem:
"mi a faszért találták az autógyártók az Assistance szolgáltatást ? (elsõként BMW, Audi)
elmondom: mert azok az autók akikhez a gyári szakemberek mennek ki, az nem kerül be a statisztikába"
haver fotózta 2 napja
Melyik a jobb? Annyit tudok, hogy az UniRoyal drágább, de ez még nem jelent semmit ^^
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

én is rühellem ezt a szót<#szomoru1>#szomoru1>
I will use google before asking stupid questions.
(utálom ezt a szót) 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Király u. Oktogon között
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Mit zavar téged az én ízlésvilágom😊?
Btw. nagyon állat.
Új sportkocsi a ami a Corvette ZR1-en alapszik.
Elég vadul néz ki 😊