Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
"Ránézésre jó állapotú..."
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Hello!
Ha egy kocsi rosszul lett "bejáratva" és kicsit lusta lett azzal lehet még utólag valamit kezdeni?
Esetleg "átszokatni" vagy nem ilyesmire való a chiptuning?
Lehet nagy marhaságokat írok, de nézzétek el nekem, nem igazán vagyok otthon a témában... 😊
Elõre is köszönöm!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
2 az az 1.6 motor a legértelmetlenebb cucc amit valaha BMW-be raktak...
nekem pl ingyen sem nagyon kéne...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Eddig amúgy minden flottul ment.kopp kopp
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
többet toltunk, mint mentünk vele 😄
kapott egy iet, végül átszokott a buszra..
ám nem rossz gép, ha beindul.. 😊
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
respect to the man in the ice cream van
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
kis g3cik😊
Desi:
a rohan gondolom rohad akart lenni.szeretek bütykölni, aztán ez lehet hogy majd kihozza belõlem az állatot😄
Lefújni más színre azt majd meglátjuk.Ilyen külcsín dolgokra nem nagyon fogok költeni szerintem.Rohadni nem rohad igazán, nemrég lett lakatolva.Aztán ki tudja mi rejtõzik a felszín alatt...
ha nem rohan akkor én lekenném hengerrel valami matt színre
ezzel vagy nagyon sok órát fogsz eltölteni a garázsban vagy felgyújtod <#hehe>#hehe>
"Ingyé" van, A-ból B-be nekem megfelel.Aztán persze minden kiderül.Nagyapám aszonta:"öcsém, ha ezen megtanulsz szerelni, akkor utána bármit megcsinálsz" meg volt ilyen is:" ezek a ***** csigazabáló ***** franciák, hát a rohadt gyertyát csak tükörrel találod meg"
Plusz párszor repült a szerszámos láda.Õ lakatolta a hátsó tornyokat és a küszöböt, a tornyok miatt "farnehéz" lett😄DDDDD.
Holnap nagytakarítás, tükör operálás és egyebek.Utána karbibeállítás, csomagtartó teleszkóp csere.
Tudom Walaki, ilyet még ingyen se...😊.
Pár kép a birtokbavétel idejérõl, szegény másfél évig egy tiszafa árnyékában állt.
Sierra és Citrom:
Dõl bele a nyál:
Nem, nem én vagyok a Kopasz😄
respect to the man in the ice cream van
Nem tudom odafér-e lököstõl, ez tényleg jelenthet gondot :c
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
amúgy annyira nem szar, de én sokat megyek országúton és úgy be lehet sokallni tõle. Én inkább egy twin-loop-ot javaslok, ami borgnak is van..sportos de mégsem elviselhetetlen.
Ha mégis érdekel a dob szerintem kölcsön tudja adni a srác egy próba eréig.
Nekem azért kéne, mert a hátsó dobom nagyon elfáradt. Zörög össze vissza, meg szét van esve és fúj ki a hátulján... 😞
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Elmondja a csóka mit kell mérni és vizsgálni (azt hogy a kivételezett lakók mennyiben befolyásolják a szmogszintet), majd rá fél percre megkérdezi: "De mit kell vizsgálni?" 😄DDD
-Meg kell vizsgálni, hogy..
-Rendben, de miért nem..
-Hát, meg kell vizsgálni..
😄DD
hátha hazamehetsz október végétõl...