Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lenne egy kérdésem ami nem teljesen idevág:
Ma levizsgáztam forgalomból
pénteken elmegyek az okmányirodába és megkapom az iratokat
akkor azokkal gyakorlatilag(nem hivatalosan mert azt a részt tudom) vezethetek vele?elfogadják?ha meg nem mi a büntetés?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Rágugliztam, mert kíváncsi voltam. Egyszer már olvastam.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ohhh, de izgi.
PM msn cimmel együtt<#idiota>#idiota>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
és mi volt a gond? lukas volt a tank? 😄
Amúgy ez az arc vagy teljesen retardált, vagy csak egy HATER aki még soha nem is ült vti-ben.
átlagfogyasztás 13.5? Én ha kinyomom a szemét sem tudom 10 fölé vinni a fogyit.
Gyorsuláson A2-es kategóriában vti-vel kikapni pedig mûvészet.

respect to the man in the ice cream van
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
everything's better with music

de ha nagy a szerelem akkor azért mindent megtesz az ember 😄
szóval ha menthetetlenül meg akarod szerezni akkor úgyse lehet róla lebeszélni
everything's better with music
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Az autót (mivel fiatal vagyok) csajozásra vettem. Úgy gondoltam, hogy csak egy kis optikai tuning és kész. De néha kijártam vele gyorsulni és szinte mindig kikaptam. Alacsony fordulaton nagyon gyenge volt. Ezért egyre csak jöttek a tuningok.(chip-tuning, kipufogó, ültetõrugó, 16 alufelni, versenyülés, jvc hifi...
Ezek után jól is ment és a csajok is megnézték,de egyre több baja volt.(kb 220le) Nem is beszélve a lökhárítókról. Olyan nem volt, hogy az összes meglegyen. Mindig összetört valamelyik.
De én így is szerettem. És ez most is így van ha nem éppen valamelyik szervízeben vagyok."
😄DDDDDDDD
én csak olyannak állok meg aki kiáll elém az útra vagy rámvillant meg berreg hátulról
Nekem volt olyan, hogy szó szerint kifutott a járdáról az útra a jard mert látta hogy nem ég a lámpám.
Mindez este történt, egy trabantban, aminek a csomagtartója tele volt szeméttel (éppen akkor költöztem és nem volt szemetesem), ráadásul az anyósülésen egy olyan arc ült aki tele volt zölddel 😄D
még nem hallottam ilyenrõl, és abban sincs amit linkeltem. pedig még a helikopterrõl is ír 😄
Én tegnap fostam össze magam, gyõri úton race-tem valami ódival, aztán mikor a végére értem, láttam valami villog a hátam mögött.. 😄 Itthon már rájöttem, mikor láttam a várost, hogy másodpercenként kb 15öt villámlik 😄D
Be akartam kanyarodni balra egy benzinkútra, de a szemben érkezõ autók miatt várnom kellett. Közben a járdán elhaladt mellettem 2 gyalogos járõr, láttam elõre hogy ki fognak szúrni maguknak és így is történt: a látószögembõl kiérve megálltak és várták hogy bekanyarodjak.
A kanyarodás után direkt nem fordítottam arra a fejem csak a szemem sarkában láttam hogy elkezdenek jönni felém hogy leintsenek de én nem mentem be a kútra hanem egy hátsó utcán továbbhajtottam (közben ha jól érzékeltem felemelték a kezüket meg vmi "héj"-t is kiáltottak)
Lehet egyáltalán magánterületen igazoltatni? (mer ugye benzikút az)
Csak azért kérdezem nehogy utólag kitalálják hogy megtagadtam a rendõri parancsot...
Gabi:
A Fordsit késõbb hasznosítani fogom, de ugye...gondolom tudod mirõl van szó.A Visa nem az övé, bácsikám vette anno, rengeteget mentek vele.Közben megkapta a céges autót(1.gen Mondeo, most fordult 600e km-be), övé lett apukája öreg Passat kombija, vett egy E300 dízel 124-es kombi Mercit, öccsétõl megvette bagóért a kis Fiestát(ezt nénikém használja), plusz ott a donor Mondeo a kertben, a Visát meg odaadták, ezen mindent alaposan meg lehet tanulni vezetés és szerelés téren is.Fõképp az utóbbi...😄.Ilyen baszott motorteret, ahogy állítom a karbit, úgy égeti a karomat a "tökéletes" helyen elvezetett vízcsõ.Nembaj, kihívás.Aztán ha tényleg olyan szar, úgy is beleunok és majd mondom:" Józsi fiam, igazad vót!"
De egyelõre szó sincs ilyesmirõl😛
Erre az 1-2 évre jó lesz szerintem.Örülök hogy van "saját" autóm, még ha sokan a sárga földig gyalázzák szegényt, akkor is😄
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
az a lényeg, hogy a festék és levegõ mennyiséget lehessen állítani rajta
Kompresszor van, többit meglátjuk.
kevertetsz hozzá 1 liter valami színt és ráokádod.
elõtte fényezz le valami vasdarabot, azon begyakorlod 😄
én is elösször fényeztem a kocsit, amikor csináltam és ahoz képest elég jó lett 😊
Én is ezt mondom, inkább legyen nem olyan jól sikerült zöld, mint ilyen sokszínû😊
Egyébként eddig tökéletesen teljesít.<#eljen>#eljen>
Mindenki a hírhedt Oltcittal keveri szegényt.