Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
N3TuddKi
nem is lenne ezzel semmi gond, HA a P+R parkolókat nem adták volna el irodaház alapnak jó pénzért, mert akkor mindenkinek milyen nagy volt a zsebe.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

R0zs0máK
Tatabányán sem bukott volna meg, ha $$$....

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

ChuckyHUN
naja... Helyfüggõ is... Tbányán haversrác Mitoja egy paróság miatt bukott meg, pesten le se szarták ...

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

R0zs0máK
Mûszakin ugyanez....MINDEN megkapja a mûszakit, meg a zöldkártyát, ez (is) csak a korrupció melegágya...meg a lehúzás, persze...

Zetorg
nem tudom pontosan hogy hogy mûködik, de ha raksz bele katalizátort, megkapja a zöld matricát. utána meg kibaszod...

SötétBarom
Ez se rossz.

Szerencsére nem lakom pesten, de azért figyelemreméltó, hogy mennyi bicskanyitogató hír van mostanában..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

desigo
A zöldkártya is mekkora egy felesleges dolog.
Tele az út kormoló régi szutykokkal,IFÁkkal és hasonló kotványokkal.
Azok,hogy kaphatják meg?
botrány
R0zs0máK
Itt pesten még istenes, mert a peremkerületektõl eltekintve viszonylag jó a nappali/éjszakai tömegközlekedés...nade bazz...ha mondjuk agglomerációból jársz be akkor mit csinálsz? Fizeted a dugó díjat, a füstadót a kutyafaszát meg mindent? Én meg szopom a faszt, hogy nem használhatom a kocsimat fél évig, mert sárga plaketted, de a megemelt gépjármûadót és a kötelezõt fizethetem rá? Meg a mûszaki sem tart akkor tovább? Ejnye kedves törvényhozók, valami el van itten baszva de igen masszívan...

szájbabaszott zs tolvajok.

Csabesz6
vette a rák😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

autoszimulator
erre mondják kérem hogy az autó bizony itt keleten még lukszus, használja a tömegközlekedést

ja hogy az meg egy kalap szar, és megyeszékhelyeken kívül nincs/használhatatlan? hoppá.

.: mobilize.hu :.

N3TuddKi
és akkor még szeretnék casco-t is kötni azok miatt akik elfelejtenek megvárni, ha rommá törik a kocsim...

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

R0zs0máK
Fizetni kell

1. útadó
2. jövedéki adó benzinben
3. kötelezõ biztosítás
4. gépjármû adó
5. mûszaki vizsga
6. zöldkártya

hát izé...

autoszimulator
"egy 280 lóerõs (205 kW) autó után pedig 61 500 helyett 212 175 forintot kell majd befizetni a közös kasszába évente."

az meg a kurva annyukat, 4x annyit...
vicc ez az egész, és megint csak arra készteti az embert, hogy mi a francnak vegyek én új autót, a nagyobb szorzó miatt? fõleg mert manapság a kocsik kW száma sem olyan alacsony, mint régen, így még az is nyomja fel az árat. regadó mellé pont jó.

N3TuddKi
érzem, hogy még több lesz a "külföldi magyar"...

GregSB
Aztán ha már az emberek nem bírják fizetni akkor jöhet a kerékpár és gyalogos adó 😛

R0zs0máK

Black Ghost
2,5 alatt 100-on murván!!! kell ennél férfiasabb. 😄

Group B forever.
autoszimulator
azért a nézõk se kutyák, vagy 200an ideális íven 😄

SötétBarom

SötétBarom
Sztem próbáld ki, és ha tetszik cselekedj ahogy jónak látod 😊

Automata váltóhoz valami nagyobb, alacsony fordulaton nyomatékos motor kellene. A kicsi pörgõssel nemigen illik össze.
Black Ghost
Nézd volt már 9 féle hondám, ilyen még nem volt és a felszereltség is tetszik.
Mondjuk automata váltóssal még nem mentem de talán Hondáéknál ez is jól lett megoldva.
Egyébként miért pont automatát? Ehhez a karakterhez nem nagyon illik..
Black Ghost
Egyre jobb 😄
Csak viccelt. Valójában 2 fél autóból 😄
Black Ghost
Ne má ez komoly. 😄
SötétBarom
Két autóból volt összeheggesztve 😄DDDD

Black Ghost
Na mesélj, tapasztalat?
😄,
családon belül azért teljesen más valóban.

nekem is ilyen autóm volt.
szinte teljesen kompatibilis az EU/JP verziókkal, szal nem gáz.

Black Ghost
Sziasztok

Egy ideje szemezek már ezzel a CIVIC-el, szerintetek gond lehet az USA-s összeszerelés, gondolok itt esetleges alkatrész pótlásra.
N3TuddKi
ki az az õrült, aki megbízik az órában lévõ km-ben?

ChuckyHUN
kivéve CSabi 😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
ki az az õrült, aki franciát vesz ????? 😄DD

GregSB
Ki az az õrült, aki itthon 6 éves franciát vesz? 😛

SötétBarom
Na én pont ezért nem merek majd soha autót venni, csak gondolkozom rajta mindig, hogy mi kéne 😄DD

Btw. a fiat 0km óta a családomé, az 100% safe vétel volt.

Érdemes elolvasni!,fõleg SB neked😊

dógozni😊

A kuplung kopó alkatrész, szóval nem oszt nem szoroz. Csakhát gecidrága egy szett :/ Nekem is érik a cseréje, így 200ekm felé...
Csabesz6
😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

SötétBarom
Biztos jó, már nagyon régóta gyártják, tehát valószínûleg nincsenek vele komoly gondok. Én mondjuk még a kuplunghalálom után is elfogult vagyok a márkával kapcsolatban 😄D

belarus
Mi a véleményetek a Fiat punto classicrol?Mert eddig még nem válaszoltatok értelmessen az elõzõ kérdésemre!

SötétBarom
Tényleg antiolasz a dizájn, de attól még tetszik. Azért, mert szeretem az olasz autókat, attól még tetszik egy csomó minden ami nem olasz. 😄

Alfát vennék, de ami kéne az drága eléggé. A mostaninál régebbi autót meg nem célom venni..

Csabesz6
de ez annyira antiolasz dizájn😊
SZVSZ
Alfa?😛

SötétBarom

SötétBarom
Nyilván az lesz. *.*

10 éves pályafutása alatt ez az elsõ eset, hogy nem tudtam vele továbbmenni. Ezt még megbocsájtom. 😊

R0zs0máK
Buy a Toyota! 😊)))

SötétBarom
Az akksi meg a penész az én balfaszságom, a bovden meg nemtom. Gondolom valami szar utángyártott :c

De most kicsit én is haragszom rá 😄D