Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így is nálunk már kameráztak be egy olyan lámpát is, ahol a teli pirosat az egyenesen haladók számára felülbírálja egy zöld nyíl, ami egyszer csak elalszik, és marad mindenkinek a teli piros. álljon meg aki tud. nc.
Bíróságon meg evidens hogy csak akkor lehet ellened valamit felróni, ha arról bizonyíték van, ez az "egyetlen" elõnye az obejektív szarságnak, szóval ott egy videó, rajt hogy te milyen lámpán, milyen tempóval, mikor haladtál át. Ezért ha tudod, hogy hibáztál, kár erõlködni, csak bukhatsz rajt, ellenkezõ esetben legalább megnézni érdemes.
Gyorshajtásnál pedig annyit a dolgokról, hogy ismerõs belefutott egy 300ezres büntibe, random korlátozó táblánál nem vette el a gázt, 40-nél kapták rajt 100 vmennyivel, fellebbezett, hogy ez mégis mi a szar, bíróság lecsökkentette 60ezerre a bírságot, indokolatlan 40-es tábla eltûnt.
Rendõrökrõl amúgy is csak annyit, hogy tegnap voltam sopronban, a tesco elõtti nagy körforgalomnál csinálják az utat, 25 percet álltunk, a sor vége már a városban volt, mert a balfasz építõmunkások elõször sehogy se terelték a forgalmat, majd rájöttek ez gáz, ha egy sávot elfoglalnak a város bejáratánál, ekkor kiállt két ember, és 25 percenként váltogatták a haladási irányt. Rendõr meg ott állt és tömte a pofáját, tudnám miért, bár vártam, hogy a záróvonal ellenére megfordulókat mikor büntetik meg...
.: mobilize.hu :.
Szerelmes lettem, megint<#vigyor>#vigyor>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ha lenne villogó zöld mint pár értelmes helyen, akkor még meg is érthetném, hogy a sárgára már fel lehet készülni, és megfelelõ távolból lassítani... De így, hogy hirtelen vált át sárgára, honnan a fszból tudja az ember elõre? Egyértelmû, hogy ha 1m el a sárga elõtt vagyok nem fogok megállni...
Másik része érthetõ, mert naponta legalább 20-30 piroson áthajtót látok(és ez még a jó eset...), de sztem nem ez lenne a megoldás...
-Miért büntette meg az itt ülõ Gipsz Jakabot biztos úr?
-Tisztelt birour, átment a sárgán.
-Dehát az a KRESZ szerint szabályos...
-Hátõigendeazúgyvolthogyaképviselõúr...
Mivel a cikk azt írta, hogy az is objektívfos, ezért fix értéke 50 rongy (ugye a piros az 100). Tehát még csak változtatni se tud, hogy az igazából nem is sárga volt, hanem piros..
Másrészt: amikor a 100ezres bírságokat bevezették, az olyan lámpákon agyaltam, ahol a jobbra kanyarodásnak van egy külön pici lámpája, ami akkor is zöld, ha egyenesen meg balra piros. Viszont ennek nincs sárgája (más kérdés, hogy miért nem oldják meg úgy, hogy villog mielõtt kialszik). Tehát ha egy mocskos kis geci yard lennék, tuti az ilyenek tövében fotózgatnék egész nap.. Jó, hogy nem vagyok az.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
nincs két egyforma szituáció, kitudja miért mentem át a sárgán, ha mondjuk autó nincs sehol körülöttem, akkor is lehet, pont akkor vált át, mikor már a tövében vagyok. Vagy a mai kocsik 5-rõl fél méter alatt megállnak? Látom a következõ törvény a lámpák megközelítése max 20-al lesz, hogy megtudj állni. Akkor akár kivehetjük a sárgát, jöhetne a zöld után azonnal, számláló nélkül a piros, legalább adrenalint növeli, nem is kell senkinek gyorsan hajtani.
mocskos szar fos balfasz vezetõk
.: mobilize.hu :.
Ezt van olyan hülye aki befizeti? én biztos nem fogom.
Ebbõl volt nagyon sok:
Matiz/Spark
Aveo/Kalos
Régi Toledo?
Astra?
Toyota iQ?
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
A Citrom más tészta<#vigyor4>#vigyor4>
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
BMW X5 4.8i E70 M-Sportpaket-Vollausstattung-Mod.08!
15,900 EUR
ehhez már kell egyfajta hülyeség 😄😄😄D
respect to the man in the ice cream van
Mellesleg a körút másik oldalán folyamatosan (!) áll kb 10-12 kocsi a megállni tilos tábla mögött, ezzel szépen akadályozva a kanyarban a kilátást, pedig 50m-re ott a félig szinte mindig üres parkoló -_-' Még nem láttam õket büntetve ez alatt a 9 év alatt, hogy itt lakom
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Elõtte másfél óráig ott mostam a verdát (miatta a járdán), de nem jött ki 😄 Úgy látszik, amelyik lakásban a kisgyerek megjegyezte, hogy mossák a kocsit, nem ott volt a tulaj. Vagy meglátott, oszt gondolta, randával nem kötexik <#idiota>#idiota>
Ja, végig is csöngethettem volna mindegyiket, hogy ugyan már tolja ki a képét, és tolja el a tragacsát. Majd lehet, legközelebb...
Azt azért jó lenne megtudni, mi vesz rá valakit arra, hogy garázsfeljáróba álljon O_o
Egyébként úgy néz ki, már elállt a pofa. Majd megyek, megnézem, díjazta-e az ablaktörlõk felemelését, és a "FASZ VAGY" táblafilccel felírt szöveget <#idiota>#idiota> (Ja, tudom, többre nem telt)
Elõször azt fogja hinni, hogy defekt, megpróbálja felfújni, majd miután leszedi a pumpát, kiömlik az összes zoxigén 😄DDD