Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze képrõl lehet más
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Honnan tudtam?😄
(Még fogalmam sincs mi van oda írva😄)
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
persze már átgondoltam a dolgot, lehet nem kellett volna, de a rohadt anyját csak odavertem a puntot körúton 😄DD
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
De ugyan mi zajlik le annak az ambernek a fejében aki ilyet csinál? Erre egyszer kíváncsi lennék. Ennyire bepánikol h a féket se találja meg vagy a kéziféket.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egyébként igaza van.
Önöknek van ötletük?"
😄DDDDDD
Errõl pl. ismerõs sztorija jut eszembe:
Lakott területen kívül, egyik éjjel 90-es táblánál 90-nel haladt, amikor az út szélén kivilágítatlan kerékpárost súrolta az autó visszapillantó tükrével. Megállt, visszatolatott, megkérdezte a bringást van-e baj, a válasz: nincs, jól vagyok.
A biciklis továbbindult, a sofõr azért a biztonság kedvéért felhívta a rendõrséget, hogy tudjanak róla, volt egy ilyen eset (hátha a bringás is betelefonál és máshogy állítja be a történetet).
A policáj telefonban megkérdezte a szokás dolgokat: személyi sérülés, anyagi kár történt? – ÁÁ semmi, minden rendben. – Oké, köszönjük hogy jelezte nekünk, további szép estét.
Rá 2 hétre a sofõr kap egy csekket 20 000 Ft (az összegre pontosan nem emlékszem de több volt mint 10) azért, mert nem a látási viszonyoknak megfelelõen választotta meg a sebességét.
Good job everyone!
ha eladtál egy tv-t, bútort, aminek eladásáról nincs papírod, nem adóztál belõle (mérne adóznál, elvileg csak a megvételnél volt rajt 25%, és még akkor az árveszteségen kívül adózz az eladási árból is), akkor bajban lehetsz 😄
.: mobilize.hu :.
nyomjam föl? kurvára nem leszek elõrébb vele.
csodás rendszer ez, igazi gond, hogy a nagyágyúk apeh kapcsolattal is rendelkeznek, kiderítik a bejelentõ nevét, és pár gramm ólommal a fejben élvezhetik a "jutalmat" <#gonosz1>#gonosz1>
Persze lehet úgy is, csak ha mindenki így nyomná, akkor nem maradna aki tanítja az embereket 😄