Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
respect to the man in the ice cream van
"úúristen, összeszartam magam"
Nagyon kéne baszki, még ha sokat is kell tanulni a terelését.Eszméletlen😊
Este fél10 fele szálltam le a vasútállomáson( ez az út se volt semmi, tele volt szép barna emberekkel a kis országunkon keresztül bukarestbe igyekvõ járat), beszálltam a citromba.Szokásos melegítési rituálé, hidegen gázra fullad, stb stb.Közben látom hogy mögöttem elhalad egy fehér octavia gyök kettõvel, na mondom ez 100 hogy "rendõr".Pont indultam volna, de láttam hogy megfordulnak, na mondom fasza akkor elõre engedlek titeket, majd utána indulok útnak.Így is történt, eltûntek, én pedig komótosan elindultam.Beérek a keresztezõdésbe, mögöttem gyanúsan közel egy fényszórópár...mondom ilyen nincs😄...mocskos ganéknak biztos gyanús lettem a gengszterverdával (lol), meg azzal hogy megvártam míg elindultak elõttem.Szóval a saját csapdámba estem:p.Szóval elkanyarodtam a keresztezõdésben, Citrom majdnem megállt, de azért leküzdöttük az akadályt.Pár méter után sziréna fel, a szokásos.Nincs jobb dolgotok bazz?Papirok, szonda, csomagtartó(!)LoL, meg hogy "kölcsönadási szerzõdés?"...pff mi van veled?Mert hogy nem az én nevemen van a autó.Persze és ha mondjuk elugrok a boltba teszem azt a haverom autójával, akkor írjunk szerzõdést hozzá?😄DDD vicc
Szóval a lényeg:
Rohadjanak meg-_-
Köszi!😄
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
"Ha tényleg 6,5 literes a rendszer, akkor viszont sok bele az 5 liter fagyálló-koncentrátum. Nem mindenki tudja, de a fagyálló-koncentrátumok nem hígítatlanul nyújtják a legjobb teljesítményt, azaz nem ekkor a legalacsonyabb a fagyáspontjuk. A legjobb keverési arány a 70% fagyálló-koncentrátum, 30% víz. De nem ezt javaslom, hanem az 50-50%-ot, mert a hazai klimatikus viszonyok között ez bõven elég, és gazdaságosabb, mint a 70/30."
akkor kerítek még 1 liter ilyen szart valahonnan
A hátulján a táblázatban azt írja, hogy ha 1:1 arányban desztvizezem, akkor -18 fokot bír.A citromba belemegy saccra ha jól emlékszem 4l körül.A csávó a kúton bemérte, azt mondta hogy ez -70-es, kiakadt a mérõ.
Vegyek még 1 ilyet?Hasonlót is nehéz, autósboltban 1 flakon volt kék színû koncentrátum, 5liter 3000 ft. Vagy ha nyomok hozzá 3liter vizet kibírja ezzel az 1literessel is?
a futómûalkatrészek valszeg jóval drágábbak hozzá,és hosszútávon drága buli lehet ilyennel nyomni
gondolom a gumi is kétszer úgy fogy,és minden a nagy súly miatt,
egy 3-as bmw v. japánt ugyanannyi pénzbõl sokkal magasabb szintre lehet hozni-gondolom
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
respect to the man in the ice cream van

/valamibõl elõ kell teremteni rá a pénzt/
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
.: mobilize.hu :.
Viszont amit minden más téren mûvelnek, az jelenti a legnagyobb veszélyt ránk nézve. Ugyanis ha akarnak, akkor tudnak már minõséget is csinálni, ráadásul továbbra is töredékáron.
Kína viszont teljesen más irányba megy. Erõfeszítéseket sem tesz a minõség felé, csak a haszon, és az autót mindenkinek elvek felé.
Mindegy. én is úgy akartam írni hogy a kínaiak is meg fognak tanulni autót gyártani, mint a koreaiak.
Hyundai, KIA, khm..sok típus jobb mint az eu/jp autók.