Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyissatok már egy drift topikot..
SötétBarom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

pajti
<#vigyor3><#eljen>

Csabesz6

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
ezaz😄DDröhej

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

cement
kölcsönadási szerzõdés? 😄 mit akarnak ezek ilyen nem is létezik szerintem 😄 ha céges autó lenne akkor kell meghatalmazás, hogy használhatod az autót de amúgy semmi lehet a kocsi a náncsi nénié is...

respect to the man in the ice cream van

Csabesz6
Vidiben:
"úúristen, összeszartam magam"
Nagyon kéne baszki, még ha sokat is kell tanulni a terelését.Eszméletlen😊

desigo
CSOCSO
<#taps>
Csabesz6
Öregem ezek a sündõrök...

Este fél10 fele szálltam le a vasútállomáson( ez az út se volt semmi, tele volt szép barna emberekkel a kis országunkon keresztül bukarestbe igyekvõ járat), beszálltam a citromba.Szokásos melegítési rituálé, hidegen gázra fullad, stb stb.Közben látom hogy mögöttem elhalad egy fehér octavia gyök kettõvel, na mondom ez 100 hogy "rendõr".Pont indultam volna, de láttam hogy megfordulnak, na mondom fasza akkor elõre engedlek titeket, majd utána indulok útnak.Így is történt, eltûntek, én pedig komótosan elindultam.Beérek a keresztezõdésbe, mögöttem gyanúsan közel egy fényszórópár...mondom ilyen nincs😄...mocskos ganéknak biztos gyanús lettem a gengszterverdával (lol), meg azzal hogy megvártam míg elindultak elõttem.Szóval a saját csapdámba estem:p.Szóval elkanyarodtam a keresztezõdésben, Citrom majdnem megállt, de azért leküzdöttük az akadályt.Pár méter után sziréna fel, a szokásos.Nincs jobb dolgotok bazz?Papirok, szonda, csomagtartó(!)LoL, meg hogy "kölcsönadási szerzõdés?"...pff mi van veled?Mert hogy nem az én nevemen van a autó.Persze és ha mondjuk elugrok a boltba teszem azt a haverom autójával, akkor írjunk szerzõdést hozzá?😄DDD vicc
Szóval a lényeg:
Rohadjanak meg-_-

cement
ebben is van pár elég jó kör (Y)

I.C.ram
Lassan már tolatva fognak driftelni, mert már majdnem 180 fok a szög 😄
I.C.ram
Teljesen betegek ezek a japók 😄 Meglátszik rajtuk a masszív Power Rangers dózis.
Csabesz6
😄DDDDDD

cement
impossible angle 😮

Csabesz6
Nagggyoon beteeeg!!!!!!!!!!
Köszi!😄

R0zs0máK

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Csabesz6
hm
"Ha tényleg 6,5 literes a rendszer, akkor viszont sok bele az 5 liter fagyálló-koncentrátum. Nem mindenki tudja, de a fagyálló-koncentrátumok nem hígítatlanul nyújtják a legjobb teljesítményt, azaz nem ekkor a legalacsonyabb a fagyáspontjuk. A legjobb keverési arány a 70% fagyálló-koncentrátum, 30% víz. De nem ezt javaslom, hanem az 50-50%-ot, mert a hazai klimatikus viszonyok között ez bõven elég, és gazdaságosabb, mint a 70/30."

akkor kerítek még 1 liter ilyen szart valahonnan

Csabesz6
Van ilyen löttyöm egy flakonnal.Szavi elvileg tavaly lejárt, na de ez fagyálló...😄
A hátulján a táblázatban azt írja, hogy ha 1:1 arányban desztvizezem, akkor -18 fokot bír.A citromba belemegy saccra ha jól emlékszem 4l körül.A csávó a kúton bemérte, azt mondta hogy ez -70-es, kiakadt a mérõ.
Vegyek még 1 ilyet?Hasonlót is nehéz, autósboltban 1 flakon volt kék színû koncentrátum, 5liter 3000 ft. Vagy ha nyomok hozzá 3liter vizet kibírja ezzel az 1literessel is?

pszihopata
aki nem akar sokat ekecselni az beül egy ilyenbe és nyomja-ha van rá pénze megvenni

a futómûalkatrészek valszeg jóval drágábbak hozzá,és hosszútávon drága buli lehet ilyennel nyomni
gondolom a gumi is kétszer úgy fogy,és minden a nagy súly miatt,

egy 3-as bmw v. japánt ugyanannyi pénzbõl sokkal magasabb szintre lehet hozni-gondolom

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Csabesz6

I.C.ram
E500 v 500E manuális váltóval simán megállja a helyét, egyéb motortuning nélkül is.
Csabesz6
szerintem üdítõ színfolt a sok bmw között

Csabesz6
tényleg😊 bocsi

DJ RX7
legjobb mikor törik a kerék.

:3

pajti
Ez nem erre való! :'D vicc..

ChuckyHUN
sok sikert 😄DDD

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

cement
elobb vezettem az uj faceliftes is250-et automatával á nagyon beleszerettem eddig is a kedvenc kocsim volt de mostmár biztos, hogy az lesz a következõ kocsim 😊

I.C.ram
Ja, de ez nem 190-es. Ez 124-es. Eggyel nagyobb, mint ami a videóban volt.

Csabesz6
szal...

Csabesz6

Csabesz6
😊 right

pszihopata
a gagyi profitjából építik fel majd a csúcstechnológiát

/valamibõl elõ kell teremteni rá a pénzt/

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

GregSB

autoszimulator
növekedés, egyre nagyobb mértékben állítják elõ a szart. ha ez pozitív növekedés, akkor legyen.

.: mobilize.hu :.

Legalábbis az autógyártásban, MÉG.
Viszont amit minden más téren mûvelnek, az jelenti a legnagyobb veszélyt ránk nézve. Ugyanis ha akarnak, akkor tudnak már minõséget is csinálni, ráadásul továbbra is töredékáron.
CSOCSO
japan automat barmikor elcserelnem egy koreai genesis coupera 😄
I.C.ram
Tehát a Koreaiak most ott vannak mint a japánok a 70-es 80-as években. Kezdik komolyan venni a dolgot.

Kína viszont teljesen más irányba megy. Erõfeszítéseket sem tesz a minõség felé, csak a haszon, és az autót mindenkinek elvek felé.
I.C.ram
Úgy értettem, hogy Kínai vs Koreai gyártáskultúra még fényévekre van egymástól. A koreai sokkal jobban hasonlít a japánra mint a kínaira.
desigo
nincsenek elvi okok
ott van gazdasági növekedés máshol meg nincs
tények vannak
autoszimulator
akkor is elvi okokból ne kerüljön minden Kína kezébe

.: mobilize.hu :.

szerintem úgy értette hogy KOR vs CHI.

Mindegy. én is úgy akartam írni hogy a kínaiak is meg fognak tanulni autót gyártani, mint a koreaiak.

Le vagy maradva. Ülj be egy új kiába. Teljesen európai követelmények szerint csinálják már az autóikat.
I.C.ram
Azért tök más a Koreai és a Kínai ipar. Más a piacuk is.
Õk is meg fognak tanulni autót gyártani...

Hyundai, KIA, khm..sok típus jobb mint az eu/jp autók.

Csabesz6
a használtak nem😄😛

GregSB
X év múlva minden autó koreai és kínai lesz.

😞

maffioso
jogos, kitudja milesz x év mulva

\"If in doubt, flat out!\"