Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
respect to the man in the ice cream van
Tegnap tartósan ki tudtam próbálni a kerekeket, minden a legnagyobb oké.
\"If in doubt, flat out!\"
:3
3gen corolla amúgy.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
.: mobilize.hu :.
kötött egy plussz biztosítást,de panaszkodott hogy valamit még kellett fizetni
nem emlékszem
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Én sokkal, de sokkal rosszabbra számítottam.
Ebben az üzembentartós dologban valaki?
apró tárgyakat azért ne tegyél a csomagtartóba😊
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Majd lesz
1 kérdés:
Ugye az kivitelezhetõ, hogy "x" nevén van az autó és "y" az üzembentartó.Gondolom a kötelezõ biztosításnál az üzembentartó adataitól függ a negyedéves összeg, ugye?
Köszi
Örömömet képtelen lennék szavakba önteni😊))))))))))
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#puszis>#puszis><#puszis>#puszis><#puszis>#puszis>
.: mobilize.hu :.
Ugye nem gáz, ha 1-1 tengelyre más szélességû téligumi-pár került fel az autómra? Elõl 2db Barum 185/65 r16, hátul 2db Dayton 195/65 r16 van.. Azért sikerült ez így, mert idén februárban a kátyúbalesetben a bal elsõ kerék kilyukadt (mind a négy Barum volt), így gumisnál a rosszat leadtam hulladéknak. Itthon meg volt használaton kívül 3 db Dayton tökjó állapotban, 7 millis profillal, így abból kettõ ment hátra. Szerintetek? Nem szeretnék feleslegesen költeni, ha elvileg ideálisak így is a meglévõ kerekek.
Ebben a ciklusban már az új, teljesítményalapú számítási módot alkalmazzák?
Mert végülis telejsen korrektül jártam... évi 10 lesz most (eddig 12 volt, de jövõre ugrom B4-be)
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Ahh kéne már nekem valami nagytatás autó... 😞
Menet közben viszont nagyon zsír. Meg sem tudom fogalmazni, hogy miért, egész egyszerûen faszább, mint a nagy kormány 😄D
Csereautó defektes lett reggelre, és nem volt benne szerszámkészlet, meg pótkerék? NYILVÁN BAZDMEG.
Faszom televan. Nem megyek közel autóhoz egy hétig -.-