101020
.
-
#84237 más, de hasonló:
haverom keresztanyja a sokadik új autót veszi XY szalonból. mindig újat, mindig KP, mindig ugyanott.
eddig mindig márkaszervizbe hordta, de most valami nagy getyi volt, elvitte szerelőhöz, az aszongya:? asszonyom ez-az-amaz kell, oké, mondta a hölgy cserélje ki amit kell, de beviszi a márkaszervizbe, ha járóképes az autó.
ember elmegy az autósboltba: helló Jóska, ehhez a motorszámhoz kéne egy lambdaszonda/forgalmiból/
-ez dízel
-nem ez benzines bazdmeg, ott van szétszedve a műhelyben
-nem, nem ez dízel, de megnézem más programban is: ez dízel motorszám alapján
-de ez benzines bazdmeg!!!...
tehát a kötelező szervizeket, mindent túlélt a benzines 1.4 , de dízel motorszámmal.
a kereskedés széttárja a kezét, az a kolléga már nem dolgozik itt stb...
cumi -
#84236 nem.. a kozlegeny helyett közlekényt.
-
#84235 még az okirathamisítás sem húzható rá, nem büntetőjogi kategória
polgári peres úton használtautónál szerintem esélytelen bármi ilyesmi,neked kell bizonyítani hogy szándékosan babrálták az órát
ők meg majd állítják hogy megállt egyszer,két évig nem mért aztán újra elindult-csókolom -
#84234 feltéve hogy az előző tulaj újonan vette,de még úgy sem biztos hogy bármit elérsz vele - ' agyarországon ' -
#84233 nah akkor lehetne is simán perelni
precedens értékűt... -
#84232 ugyanmár -
#84231 Toyota....:))) -
#84230 haver vett egy hiace-t 390ezerrel az órában,csak az a bökkenő hogy abban két számláló van mert a rejtett számláló vezérli a szervízlámpákat
múlt héten szétkapta,690-et mutatott
amúgy tuti a kocsi -
#84229 A nascar az egy versenyautó, ez meg egy utcai. Nyilván durvább, amit direkt pályára építenek/fejlesztenek. DUH Érdekes módon az F1-es autók sem robbannak fel lépten nyomon -.- -
#84228 ez a baleset szerintem pont nem a konstrukció hibája volt.a lehető legszarabb helyen pukkant a falba a szalagkorlát végénél a beton sarkánál -
#84227 Fasza konstrukció :DD -
#84226 de a nascar az orr motoros,és a tank hátul van.lambónál elég egy kis szivárgás is a forró blokkra és robban is -
#84225 A 80-as években mindegy lett volna, ma már versenyautónak nem lenne szabad ennyitől kigyulladnia szerintem. Nascarban jóval nagyobb ütközések vannak, és ott se ég el minden. -
#84224 videót is érdemes megnézni a linken,ekkora ütésnél szerintem mind1 hogy milyen autó -
#84223 Az olasz szuperautók tényleg hajlamosabbak kigyulladni, vagy direkt csak kiégett ferrarikról, és lambokról vannak képek a neten? -
n003 #84222 b+ :O és mi történt az övvel? -
#84221 azt a kurva...
link -
#84220 pusztán azért, mert a közlegénynek semmi értelme nem lett volna oda :DDD -
#84219 igen, közlegény helyett közlékenyt írt XDDD -
#84218 baz+... lol.. kicsit beneztem a dolgokat. azt hittem kozlegeny helyett kozlekeny-t irt....... -
ZsirosKenyer #84217 kopik a tudásod :)
közlékeny autós: odament a rendőrökhöz és be nem állt a szája.
Olyan dolgokat is elmondott amihez amúgy semmi közük a yardoknak. -
#84216 "A közlékeny autós"
most en nem tudok mar magyarul vagy ezt tenyleg igy irjak ?:D
-
#84215 Jó kis felnik, hátul meg a csapatós gumik...
Kár hogy ma csak kötélen gurult... -
#84214 Linket is olvasni kéne. : ) Katt rá a mondat elején. Ez -
#84213 -
#84212 elég alacsonyak a rekordok szerintem :)
-
#84211 Degáz, mi 195-el tudtunk menni az 1.5-ös megane-al, szar mercivel ennyivel gyorsabb csak? Esetleg PUNCI volt a sofőr? :o -
#84210 Ez odabasz! "A legszemtelenebb mégis az a fiatal autós volt, aki 225-tel hajtott a 130-as táblánál...., Mercedest pedig apjától kapta ajándékba " -
#84209 márcsak az, hogy felmerül ilyesmi... ejj... nemlesz ez így jó... :D -
#84208 A felni nem az enyém, csak a rajta lévő gumi.
Az most csak elöl látható felnikre mennek fel. -
#84207 eléggé ütött-kopottak :/
de legalább jó könnyűek... -
#84206 pontosan -
#84205 Egyrészt ránézésre 1000 éves, szarrákeményedett vackok, másrészt meglát a rendőr, anyádat is lebírságolja rólad.... -
#84204 Határozottan nem -
#84203 Normális? -
#84202 -
Borg #84201 csodálatos -
Ezek a gumik mennek a most vásárolt felnikre, 185/60 r13 racsing gumma:D -
#84199 -
#84198 viszont egyszer sem repültem el fékezéskor:D