Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
][ ВАЗ ][
Ráadásul szúrja azt a penge félvér ribit is. :|
Amúgy én sem kedvelem. Kubica az arc. Wienna Openen is ott volt 😛PP
XDDDD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
respect to the man in the ice cream van
Enyémbõl is ki lehetett venni, de az újakból már nem nagyon. Az enyémbõl úgy lehetett kivenni, hogy volt a motorháztetõ alatt egy rugós lemez, azt kellett elcsúsztatni oldal irányban, és akkor ki lehetett emelni a rozettával együtt az egész csillagot.
nézzétek meg a videón, alig lát ki 😄
csak megsugom az osszes f1 pilota torpe 😄
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
A szó szerint csettegõ szelepmuzsikás Citrom odab@szott mi?<#hehe>#hehe>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
\"If in doubt, flat out!\"
Nem hinném, hogy nagyon bonyolult lenne, egy ablakemelõvel meg egy kis ezzel-azzal szerintem simán össze lehetne dobni. 😊
\"If in doubt, flat out!\"
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
][ ВАЗ ][
Nekem az udvarban álló kocsiról (túl közel állt az orra a kerítéshez, és valószínû, valami kampóval elkapták) törték le, és vitték el. Nem nagyon ismerek Mercist, akinek még ne lopták volna le legalább egyszer. Ismerek olyat is, akinek már harmadszorra törték le Bécsben, ugyanarról az autóról.
De néztem "tecsöved"-en videot, elöször mondom, OMG, hogykerül oda egy F1-es kocsi, hogy annak a hangját hallani, de aztán rájöttem, hogy ennek van olyan hangja 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85