101020
.
-
Stockbauer33 #99460
kb tyúkolnak jók -
#99459 Nem lenne neki testhezállóbb valami ilyesmi? :DD -
#99458 Mekkora keretet képzeltél el? Az ilyen régi prémiumoknál könnyen jöhet szembe egy-egy párszázezres baki, nem semmiért adják őket mára a sárga föld alatti áron és a kopó-fogyó alkatrészeket sem vatikáni valutáért adják...már csak azokhoz a felnikhez passzoló téli-nyári gumigarnitúra is kisebb érvágás. Én biztosan nem szeretnék ilyen 15-20 éves szobrokat magamnak az udvarra, ha a rögvalóságban élve belegondolok hogy mennyi pénzemet nyelheti el...
Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.08.06. 18:24:56 -
#99457 Mekkora balhé volt ebből... :D
Nyan Cat miatt perelne a Ferrari
Utoljára szerkesztette: Firerock, 2015.08.06. 18:19:02 -
#99456 Ez igen. -
#99455 -
#99454 -
#99453 Audi esetleg BMW.Mindkettő nagy batár,kényelmes hajó.
Imádtam mindkettőben utazni de pénzt nem adnék értük.
Nagy motor -- sok hő -- szigetelések,kábelek elöregednek aztán kezdődhet a szopóroller.
A CLK-k,hogy kerülnek a képbe?Egész más kasztni.Sportos kupét vagy nagy limuzint szeretnél? -
#99452 740 -
#99451 -
#99450 Igazából az,hogy mennyit eszik egyén függő és,hogy hol van használva többnyire. Városban rövidtávokra nem ajánlott a dízel,mert nem szereti. Benzines se épp arra való,de az jobban tolerálja ezt. Magamat tudom példának felhozni. Van egy 2.2-es benzines automata Opel Omegám,városban 12-13 litert letol. Pályán 130-al tempomatal 8-8,5 liter,országúton 90-100 között 6,5-7 liter. Volt MV6-om (3.0 V6) is,az lényegében ugyanezt produkálta,csak az városban közelebb volt a 15-höz. Ha szekírozva volt felment 18 literre is. 75 literes a tankja,durván 1000 km a hatótávja 120-130-as tempóban. Szóval minden attól függ,hogy hol van használva,milyen az adott sofőr lába stb... Na meg mennyire alacsony vagy magas az a fájdalom küszöb amit havonta üzemanyagra kell költeni. -
#99449 -
#99448 740i, családban volt egy 540-es, elég megbízható a motor, csak elég lassan kezd el fűteni télen (de lehet csak a mienk volt olyan). Elég sokat eszik, de hát mégiscsak 4.4 V8 (gyönyörű hangja van).
Én azt venném ezek miatt, meg mert az a legszebb és a Szállítóban is ilyen volt csak az 735i volt:)
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2015.08.06. 00:02:19 -
#99447 Mercit kapásból kizárnám.
Audira szavaznék, külön tetszik hogy 6 gangos míg BMW 5.
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.08.05. 23:56:00 -
#99446 Hobbiautótól mindenképp ilyen TGV jellegű élményt vársz? :D Amúgy 740. :D Mert gengszter. -
Rev Hard #99445 Ha már ennyire megy az agyalás ezekről mi a véleményetek ? Hobbinak szeretnék autót venni kb. egy éven belül, de már egy ideje agyalok az esetleges kiválasztotton. Engem az se zavar ha valami megadja magát és félre kell tenni egy időre, persze nyilván nem előnyös ha azon felül is rá kéne költenem mint amennyit ráköltenék a személyre szabására.
1
2
3
4 -
Stockbauer33 #99444 -
G18XM8 #99443 Igen erre gondoltam, hogy nem mindig kell visszakapcsolni dízelnél a nagyobb nyomaték miatt. A benzinest meg pörgetni kell ha haladni kell... És akkor zabál. -
#99442 gecijó -
#99441 -
#99440 A nagyobb teljesítmény csak érzetre tűnik annak,a nagyobb nyomaték miatt alacsony fordulaton. -
G18XM8 #99439 Ezzel én is így vagyok, hogy nagy autónak kis motor felejtő. 1.6 kevés az 1.8 talán barátibb. Fogyasztása is belefér. Amúgy ezért akartam dízelt, kevesebb fogyasztás, olcsóbb is a nafta, nagyobb a teljesítménye. Na de ha hozzá kell nyúlni... -
#99438 Így van, benzines lesz a barátod! Pedig ezek a dci motorok, még nem is a leghektikusabb fajtából valók, ha valaki ért egy kicsit hozzájuk, egész komoly futásteljesítményt is ki lehet belőlük hozni. Csak hát használtan nem sok mindent tudhatsz a motor előéletéről, ahhoz újonnan, vagy kevés km-el kéne megvenni.
Ez pl. sokkal megbízhatóbb választás, bár 1.8-as 7-8l-ből elketyeg. link1
Vagy ez, Ö már 1.6-os, de ugyan úgy megeszi a 8l-t. (mondjuk nálam tabu, hogy nagy autót kis motorral nem veszünk) link2
-
G18XM8 #99437 Vagy ebben a Primerában van benzines is.... :) Az már csak megbízhatóbb. -
#99436 Akkor szerintem valami japán turbómentes benzinest találtak ki számodra, pl. Toyota Avensis... :) -
#99435 Ha ennyit mész,inkább vegyél egy szívó benzinest,annál nincsenek váratlanul nagy kiadások,vagy legalábbis kicsi rá az esély. Legnagyobb talán,ha szakad a vezérlés,akkor motorcsere a legkézenfekvőbb és idézőjelben pénztárca barátabb. -
#99434 ez pl jó összehasonlítás hozzá
212 ezernek írják,össze lehet hasonlítani a belteret
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2015.08.05. 16:40:45 -
#99433 Annak oka lehet,hogy miért ilyen olcsók. Főleg az,hogy ezek már megették a kenyerük javát,pláne a dízelek. Egy 10+ éves common rail dízel lehet jó vétel is,de többnyire rohadt nagy szopóág. Egy barátom 4 éve vett egy Mondeo 2.0 tdci-t. Most tart közel 700 ezer forintnál csak a motornál és még mindig egy szar. Ha valaki dízelben gondolkozik inkább vegyen régi adagolósat,egy adagoló felújítás 70-100 ezer ft között van, viszont tud menni tőle,maximum nehezebben indul,míg a common rail-nél a magasnyomású rendszer ha megfekszik annyi... -
#99432 szvsz. nem érdemes dízelt venni ha ilyen "keveset" mész évente.. -
Mentol #99431 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Küldtem privátot. -
Stockbauer33 #99430 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
G18XM8 #99429 Látom te értesz a dologhoz. Erről mit tudnál mondani? Hirdetés -
G18XM8 #99428 Igen én is ettől tartok.... Ha meg is nézem, akkor egy nagyon hozzáértő szerelővel. Reménykedek azért abban is, hogy azért alacsony ezeknek az ára, mert már nem gyártják. -
G18XM8 #99427 Nem sokat, 10-15 ezret. Vagy még annyit sem. -
#99426 Az első kérdésre válaszolva. Igen! Tekintve,hogy ezzel foglalkozom,rá áll a szemem az árulkodó jelekre. Elég volt megnéznem a vezető ülés ülőlapját,rongyosra van ülve. Másik a kormány fényessége és kopottsága (igaz utóbbit újra lehet bőrözni,de ez nem volt).
Hirdetés
Ezek tudatában egy megnézést megérhet. -
Mentol #99425 Bocsánat, nem trollkodni akarok, csak laikus vagyok.
- Már fotókból meg lehet mondani, hogy mennyiről lett visszatekerve a kmóra (ha, egyáltalán)?
- Az érveket, amiket írtatok vehetem örökérvényű igazságnak, vagy ezek csak urbanlegend-ek?
- Ezek után, szerintetek, MINIMUM mennyi HUF-ból lehet venni egy használt dízel autót, ami tényleg jó vétel? -
#99424 Megnéztem a hirdetést és a képeket. Kb 2x ennyi km van abban az autóban,csak frappánsan vissza lett tekerve. Szerintem hanyagold,nem csak a km futás miatt,hanem szinte biztos,hogy nálad fognak tönkre menni a porlasztó csúcsok,az izzító gyertyák,a turbó,a hengerfej és még ki tudja mi. Amiknek össz költsége annyi lenne mint az autó vételára,ha nem több. -
#99423 Mert az esetlegesen felmerülő javítási költségek simán megeszik azt, amit a fogyasztáson spórolsz, sőt. -
Borg #99422 Mert azzal már megtettek ennyi km-t is. -
#99421 Mekkora távot tennél meg vele évente?