101020
.
  • USAMEN POWER
    Valószínüleg rád akkor más szabály érvényes.
  • bardocz
    Akkor nekem nem lehet, hiszen 6. után gimibe mentem :\
  • desigo
    Nincs meg a 8 általános? Akkor jogosítvány se lesz!
  • USAMEN POWER
    Kemény helyen kell menni.
  • desigo
    Pikes Peak Porsche GT3
  • Miguel125
    sírok
  • desigo
    poén xD
  • pszihopata
    még mindíg nehezebb elesni vele mint motorral,nem értem Clarkson mit agonizál

bénáknak nem való
  • USAMEN POWER
    Hatalmas élmény lehet, minden erősebb kanyar bevétel.
  • pszihopata
    robin-ezt nevezem én élményautónak
  • pszihopata
  • fifi
    nagyonérdekes...
  • GregSB
    :))

[center]
  • bency
    Miért Opel DragRacing?
    Szervező:ASK & DragRacing.hu
    Időpont:2010.07.03. - 2010.07.04.
    Helyszín:Szatmárnémeti
    Honlap:365hp.ro
    Részletek:
    Összefoglalva pár szóban, mit jelent az Opel DragRacing egy potenciális látogatónak:

15 hektárnyi beépített területen lezajló autós élménynapot, amelyben nemzetközi gyorsulási verseny, látványos autós és motoros bemutatók, soha nem látott show elemek, autókiállítások valamint számos szórakozási és kikapcsolódási lehetőség áll a látogatók rendelkezésére. Az év legnagyobb autós rendezvénye.

Nemzetközi színvonal: szintén a tavalyi siker okán a szervező AutoSportKlub megkapta a Közép-Európai Gyorsulási Bajnokság romániai futamának 2010-es rendezési jogát, melynek keretében a résztvevő országok (Csehország, Szlovákia, Horvátország, Magyarország és Románia) leggyorsabb autói a szatmárnémeti repülőtér betonján mérik össze erejüket, minden eddiginél látványosabb és színvonalasabb versenyt ígérve a kilátogatóknak.

A verseny helyszínét biztosító Nemzetközi Repülőteret a Szatmár Megyei Tanács bocsájtja rendelkezésünkre, ezáltal is népszerűsítve Szatmár megye turisztikai látványosságait és a repülőtér szolgáltatásait a széles közönség körében.

Fő támogatónk a szatmárnémeti Opel West márkaképviselet, a rendezvény hivatalos autója az új Opel Astra. Hivatalos energiaitalunk a Kalaschnikow, motorolajokban és kenőanyagokban Mobil1-et használunk, a Lubexpert forgalmazásában. A verseny biztonságát az OmniAsig garantálja, gumiabroncsok a GerBogtól, divatos cuccokat a Quelle shopban vásárolunk, szórakozni és kikapcsolódni pedig a nagykárolyi Termálstrandra járunk.

A rendezvény szervezője a szatmárnémeti AutoSportKlub és a DragRacing Hungary.

Sajtóreferens: File Mónika, tel: 0758-043121, email: [email protected]

Főszervező: Butka Gergely, tel: 0745-616812, email: [email protected]

Expo és kiállítói referens: Czizma Attila, tel: 0744-938883, [email protected]

Gyorsulási verseny információk: [email protected]

A rendezvény weboldalai: www.opel.dragracing.ro és www.365hp.ro

Látogatók:

2009: Több mint 8000 látogató, többségében a 15-40-es generációból, a legfiatalabb néző 3 hónapos, a legidősebb 87 éves volt, a belépés 14 év alatt és 65 év fölött ingyenes volt

2010: az Opel DragRacingre több mint 12.000 látogatót várunk Románia, Magyarország, Szlovákia és a környező országok autószeretői közül. Kétnapos rendezvény lévén, lehetségesnek tartjuk a 15 ezres látogatói szám elérését.

Gyorsulási verseny: és ismét remeg az aszfalt!

2009-ben: a magyarországi DragRacing csapattal közösen szervezett, nemzetközi szabályok szerint lezajlott gyorsulási versenyt a szaksajtó és a nagyközönség is az eddigi legszínvonalasabb romániai versenynek titulálta.

2010-ben a verseny, bár egyes számban beszélünk róla, mégis három fő pillérre épül: a közép-európai kupasorozat (CEDC) versenyzőinek összecsapására, a mindenki számára nyitott gyorsulási versenyre és egy különleges „Szatmár-kupa” is megrendezésre kerül, lehetőséget biztosítva ezáltal a helyi versenyzőknek a kibontakozásra saját közönségük előtt. Show elemek, rekordok, füst és láng kategória:

2009: A tavalyi rendezvény látványvilágának több csúcspontja is volt: Erdős Csaba 1000 lóerő fölötti dragstere látványos gyorsulásával, az Európa-bajnok Erdős-team pedig motoros kaszkadőr showjával szórakoztatta a közönséget. A repülőtér másik részén pedig a King of Europe-győztes Kerényi Ádám és Papp Péter drift bemutatóját izgulta végig többezer rajongó.

2010: Az idei rendezvény csúcspontját ismét a látványos show-elemek fogják alkotni, ezt már a tavalyi vastapsot hallva is eldöntöttük. A tavalyi dragster romániai sebességrekordját idén még tovább tudjuk fokozni, de hogy mivel is, azt egyelőre nem szeretnénk elárulni. Viszont ígérjük, a szatmári közönség most sem fog csalódni.

Autókiállítások és bemutatók: elő a fényképezőgépeket!

2009-ben több mint 100 kiállított tuningautó, több mint 50 oldtimer és retroautó várta a látogatókat a szatmári reptéren, a legtávolabbi autó Lengyelországból érkezett.

A 2010-es rendezvény ismét egy nemzetközi autómárka támogatását tudhatja magáénak, a rendezvény Fő Partnere a szatmárnémeti Opel West márkaképviselet. A rendezvényen a gyártó teljes idei termékpalettája megtalálható lesz, középpontban a rendkívűl sikeres új Opel Astrával, amelyet az erre a célra kialakított speciális drive-teszt pályán ingyenesen kipróbálhatnak az érdeklődők.

Az idei rendezvényen a csillogó tuningcsodák mellett az amerikai nagyvasak, a cult stílus képviselői és, a tavalyihoz hasonlóan az Oldtimer Klub találkozója fogja vonzani a tekinteteket és a fényképezőgépeket.

Elképzelésünk szerint a 2010-es DragRacing rendezvény még jobban kiterjeszti a látogatók körét, megcélozva mindenkit, aki egy kicsi vonzalmat érez az autók iránt. Az év legnagyobb autós rendezvénye.
  • desigo
    Júliustól módosul a gépjármű átírás
  • Tufa
    mindegy, nemlényeg. úgy tűnik a célközönségnek bejön a stílus.
  • USAMEN POWER
    Talán még ez:

• USAMEN POWER
    Nekem a 6 -os bmw -n, és az sl 65 amg mercin kívül egyik europai autó se jön be.
  • USAMEN POWER
  • bardocz
    Én lefikáznám, hogy ez nem igazi ferrari, az ajtót kilincs nyitja belülről is, van benne rádió, meg ilyen faszságok. Adjanak egy F40-et.
  • USAMEN POWER
    Mert hogy kell beszélni egy Ferrariról ? Qrwa jó bemutatót hoztak össze, kis poénnal feldobva szvsz.
  • Csabesz6
    Nem, ez rossz helyen hajt, így alapból kizárva.Ezek elvek:D
    Meg nem igazán szép szegény.
  • Csabesz6

Nekem okés, holnap délután már Zamárdiban leszünk, elvileg.
  • cement
  • bardocz
    Bazz, de irigyellek titeket, szép autók
  • pszihopata
    mit?
  • Máté94
    Hogy bírtad ki?:D
  • pszihopata
    én is meghajtottam ma a másikat,két éve nem lett beindítva:

egész szépen duruzsol,csak rohadt büdös a döglött benzin füstje :D
  • pszihopata
    szépen egyben van,csak az üléshuzat erősen elbassza a belsőt:D
  • pszihopata
    hú egy hátulkaparós starlet ......

gyere ezzel én meg ezt próbálnám!mindíg akartam egy ilyet
  • Kata
    szép kerek az arcod :)
  • Máté94
    Ez lesz a következő?:D
  • Balyy
    Nem lenne az hardcore. Pont jó lenne. :P
  • Willi Betz
    Jaa,hogy ezt vetted? Akkor grat!
  • Willi Betz
    Kivételek vannak mindig. De egyébként ezek sem teljesen világosak,mint a Starlet-é. Egyedül a Hyundai. Itt most a műszerfalra gondolok első sorban. Másrészről meg szerintem mocsok szép a csoki barna vagy sötét bézs-bézs együttes belső térben. Én úgy vettem észre,hogy ma már nincs akkora divatja ennek a szín világnak,csak a luxus kategóriában.
  • Csabesz6
    Kívánná, de Ő így marad.Nincs szívem átműteni hardcore cuccra, annyira szép és jó.Totális ellenpéldája szegény Corollának
  • SötétBarom
    NOT

Szerintem arról van szó, hogy nem kell a kutyának se, mivel kibaszott kényes.
  • Máté94
  • Willi Betz
    Érdekes megfigyelni,hogy régen - márkától függetlenül - kis autókba is került full bézs belső. Ma meg már csak a közép és felső kategóriában divat ez -.-
  • Balyy
    Húúú hátulhajtós starlet. Kivánja a 4age-t mint egy falat kenyeret. :D