101020
.
-
USAMEN POWER #84796 Valószínüleg rád akkor más szabály érvényes. -
#84795 Akkor nekem nem lehet, hiszen 6. után gimibe mentem :\ -
#84794 Nincs meg a 8 általános? Akkor jogosítvány se lesz! -
USAMEN POWER #84793 Kemény helyen kell menni. -
#84792 Pikes Peak Porsche GT3
-
Miguel125 #84791 sírok -
#84790 poén xD -
#84789 még mindíg nehezebb elesni vele mint motorral,nem értem Clarkson mit agonizál
bénáknak nem való -
USAMEN POWER #84788 Hatalmas élmény lehet, minden erősebb kanyar bevétel. -
#84787 robin-ezt nevezem én élményautónak -
#84786 -
#84785 nagyonérdekes... -
#84784 :))
[center] -
#84783 Miért Opel DragRacing?
Szervező:ASK & DragRacing.hu
Időpont:2010.07.03. - 2010.07.04.
Helyszín:Szatmárnémeti
Honlap:365hp.ro
Részletek:
Összefoglalva pár szóban, mit jelent az Opel DragRacing egy potenciális látogatónak:
15 hektárnyi beépített területen lezajló autós élménynapot, amelyben nemzetközi gyorsulási verseny, látványos autós és motoros bemutatók, soha nem látott show elemek, autókiállítások valamint számos szórakozási és kikapcsolódási lehetőség áll a látogatók rendelkezésére. Az év legnagyobb autós rendezvénye.
Nemzetközi színvonal: szintén a tavalyi siker okán a szervező AutoSportKlub megkapta a Közép-Európai Gyorsulási Bajnokság romániai futamának 2010-es rendezési jogát, melynek keretében a résztvevő országok (Csehország, Szlovákia, Horvátország, Magyarország és Románia) leggyorsabb autói a szatmárnémeti repülőtér betonján mérik össze erejüket, minden eddiginél látványosabb és színvonalasabb versenyt ígérve a kilátogatóknak.
A verseny helyszínét biztosító Nemzetközi Repülőteret a Szatmár Megyei Tanács bocsájtja rendelkezésünkre, ezáltal is népszerűsítve Szatmár megye turisztikai látványosságait és a repülőtér szolgáltatásait a széles közönség körében.
Fő támogatónk a szatmárnémeti Opel West márkaképviselet, a rendezvény hivatalos autója az új Opel Astra. Hivatalos energiaitalunk a Kalaschnikow, motorolajokban és kenőanyagokban Mobil1-et használunk, a Lubexpert forgalmazásában. A verseny biztonságát az OmniAsig garantálja, gumiabroncsok a GerBogtól, divatos cuccokat a Quelle shopban vásárolunk, szórakozni és kikapcsolódni pedig a nagykárolyi Termálstrandra járunk.
A rendezvény szervezője a szatmárnémeti AutoSportKlub és a DragRacing Hungary.
Sajtóreferens: File Mónika, tel: 0758-043121, email: [email protected]
Főszervező: Butka Gergely, tel: 0745-616812, email: [email protected]
Expo és kiállítói referens: Czizma Attila, tel: 0744-938883, [email protected]
Gyorsulási verseny információk: [email protected]
A rendezvény weboldalai: www.opel.dragracing.ro és www.365hp.ro
Látogatók:
2009: Több mint 8000 látogató, többségében a 15-40-es generációból, a legfiatalabb néző 3 hónapos, a legidősebb 87 éves volt, a belépés 14 év alatt és 65 év fölött ingyenes volt
2010: az Opel DragRacingre több mint 12.000 látogatót várunk Románia, Magyarország, Szlovákia és a környező országok autószeretői közül. Kétnapos rendezvény lévén, lehetségesnek tartjuk a 15 ezres látogatói szám elérését.
Gyorsulási verseny: és ismét remeg az aszfalt!
2009-ben: a magyarországi DragRacing csapattal közösen szervezett, nemzetközi szabályok szerint lezajlott gyorsulási versenyt a szaksajtó és a nagyközönség is az eddigi legszínvonalasabb romániai versenynek titulálta.
2010-ben a verseny, bár egyes számban beszélünk róla, mégis három fő pillérre épül: a közép-európai kupasorozat (CEDC) versenyzőinek összecsapására, a mindenki számára nyitott gyorsulási versenyre és egy különleges „Szatmár-kupa” is megrendezésre kerül, lehetőséget biztosítva ezáltal a helyi versenyzőknek a kibontakozásra saját közönségük előtt. Show elemek, rekordok, füst és láng kategória:
2009: A tavalyi rendezvény látványvilágának több csúcspontja is volt: Erdős Csaba 1000 lóerő fölötti dragstere látványos gyorsulásával, az Európa-bajnok Erdős-team pedig motoros kaszkadőr showjával szórakoztatta a közönséget. A repülőtér másik részén pedig a King of Europe-győztes Kerényi Ádám és Papp Péter drift bemutatóját izgulta végig többezer rajongó.
2010: Az idei rendezvény csúcspontját ismét a látványos show-elemek fogják alkotni, ezt már a tavalyi vastapsot hallva is eldöntöttük. A tavalyi dragster romániai sebességrekordját idén még tovább tudjuk fokozni, de hogy mivel is, azt egyelőre nem szeretnénk elárulni. Viszont ígérjük, a szatmári közönség most sem fog csalódni.
Autókiállítások és bemutatók: elő a fényképezőgépeket!
2009-ben több mint 100 kiállított tuningautó, több mint 50 oldtimer és retroautó várta a látogatókat a szatmári reptéren, a legtávolabbi autó Lengyelországból érkezett.
A 2010-es rendezvény ismét egy nemzetközi autómárka támogatását tudhatja magáénak, a rendezvény Fő Partnere a szatmárnémeti Opel West márkaképviselet. A rendezvényen a gyártó teljes idei termékpalettája megtalálható lesz, középpontban a rendkívűl sikeres új Opel Astrával, amelyet az erre a célra kialakított speciális drive-teszt pályán ingyenesen kipróbálhatnak az érdeklődők.
Az idei rendezvényen a csillogó tuningcsodák mellett az amerikai nagyvasak, a cult stílus képviselői és, a tavalyihoz hasonlóan az Oldtimer Klub találkozója fogja vonzani a tekinteteket és a fényképezőgépeket.
Elképzelésünk szerint a 2010-es DragRacing rendezvény még jobban kiterjeszti a látogatók körét, megcélozva mindenkit, aki egy kicsi vonzalmat érez az autók iránt. Az év legnagyobb autós rendezvénye. -
#84782 Júliustól módosul a gépjármű átírás -
#84781 mindegy, nemlényeg. úgy tűnik a célközönségnek bejön a stílus. -
USAMEN POWER #84780 Talán még ez:
-
USAMEN POWER #84779 Nekem a 6 -os bmw -n, és az sl 65 amg mercin kívül egyik europai autó se jön be. -
USAMEN POWER #84778 -
#84777 Én lefikáznám, hogy ez nem igazi ferrari, az ajtót kilincs nyitja belülről is, van benne rádió, meg ilyen faszságok. Adjanak egy F40-et. -
USAMEN POWER #84776 Mert hogy kell beszélni egy Ferrariról ? Qrwa jó bemutatót hoztak össze, kis poénnal feldobva szvsz. -
#84775 Nem, ez rossz helyen hajt, így alapból kizárva.Ezek elvek:D
Meg nem igazán szép szegény. -
Nekem okés, holnap délután már Zamárdiban leszünk, elvileg. -
#84773 -
#84772 Bazz, de irigyellek titeket, szép autók -
#84771 mit? -
#84770 Hogy bírtad ki?:D -
#84769 én is meghajtottam ma a másikat,két éve nem lett beindítva:
egész szépen duruzsol,csak rohadt büdös a döglött benzin füstje :D -
#84768 szépen egyben van,csak az üléshuzat erősen elbassza a belsőt:D -
#84767 hú egy hátulkaparós starlet ......
gyere ezzel én meg ezt próbálnám!mindíg akartam egy ilyet -
#84766 szép kerek az arcod :) -
#84765 Ez lesz a következő?:D -
#84764 Nem lenne az hardcore. Pont jó lenne. :P -
#84763 Jaa,hogy ezt vetted? Akkor grat! -
#84762 Kivételek vannak mindig. De egyébként ezek sem teljesen világosak,mint a Starlet-é. Egyedül a Hyundai. Itt most a műszerfalra gondolok első sorban. Másrészről meg szerintem mocsok szép a csoki barna vagy sötét bézs-bézs együttes belső térben. Én úgy vettem észre,hogy ma már nincs akkora divatja ennek a szín világnak,csak a luxus kategóriában. -
#84761 Kívánná, de Ő így marad.Nincs szívem átműteni hardcore cuccra, annyira szép és jó.Totális ellenpéldája szegény Corollának -
#84760 NOT
Szerintem arról van szó, hogy nem kell a kutyának se, mivel kibaszott kényes. -
#84759 -
#84758 Érdekes megfigyelni,hogy régen - márkától függetlenül - kis autókba is került full bézs belső. Ma meg már csak a közép és felső kategóriában divat ez -.- -
#84757 Húúú hátulhajtós starlet. Kivánja a 4age-t mint egy falat kenyeret. :D