Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
két és fél éve van nálam, nem volt még igazi gond vele (kopkopkop), de így is sokba kerül, ha a rendszeres szervizre cipelem csak. De legalább már ismernek, így az alkatrészen és a munkadíjon nem engem húznak le, hanem a többi ártatlant 😄 mondjuk elõzõ tulaj is normálisan szervizelte, én is, és azért jó áron is jutottunk hozzá.
És hogy valami ON is legyen, láttam a szalonban az új C30-at. Pofás R-Design volt rajt, és komolyan mondom, jól nézett ki, szembõl elég sokat változott, motorháztetõ íve más lett, és az elsõ lámpa, ami még feltûnõ. Az összhatás jó. Árát szerencsére nem láttam 😊
.: mobilize.hu :.
Nem sikerült rájukborítani az asztalt. Elõzõ autómnál szintén lassúdefektes volt az egyik téli, kb. hetente fújtam újra. Soha semmi baja nem lett tõle a futómûnek. Mióta van meg a Volvo?
respect to the man in the ice cream van
nyomás nincsen rajt, legalábbis a küllõkön tuti nincs, magánál az agynál meg annyira tömör lenne, hogy nem látni, a volvo embléma meg beljebb van, azon van sérülés, de lehet korábbi is, ki emlékszik mikori 😊 én nem hinném, hogy valaki pont így találta el, és ennyire, parkolás közben. még amire gondolni tudok, hogy a kerék vmi más miatt ragadt fel, az a fékkel lehet összefüggésben, a lengéscsillapító meg egyszerûen attól lett kivégezve, hogy majd 3 hónapig lassú defektes télivel toltam, amirõl nem vettem észre, hogy az, és mindig csak picit lett laposabb, havonta fújtam bele, oszt csók. Lehet az tett be neki, nemtudom.
Tavaly februárban kitört a bal elsõ kerekem kátyútól, eltört a lengõkar és a kerékösszekötõ meghajlott (csere-csere), de az áprilisi mûszakin majdnem tökéletes lengéscsillapítási eredményeket produkált a bal elsõre is. Látni a felnin valami nyomot, hogy oldalirányba mentek neki?
meg azt is megnézném, hogy a nõ 17 évesen '29ben honnan vett ennyi pénzt :o
de ha már itt a sok gond. van itt olyan, akinek esetleg megnyomták valamelyik kerekét autóval, vagy bármi? gondolok parkolásra, és vmi barom állat pont a kerékagynál nyomja meg a kocsit, vagy bármi? nem szokványos, de láttam már ilyet. azért kérdezném, mert tõlem is ezt kérdezték. a bal hátsó kerék felragadt a helyére, egyszerûen lerángatni sem lehetett. leszenvedték, akkor látták, hogy az egész tárcsa meg van nyomódva, és a rázópad kimutatta, hogy a lengéscsillapítóm is cserés lesz, egy éve még 67%-os volt, mint JH, most meg 45%. Az normál használattól szerintük nem lehet, erre tippeltek, ha csak nem kátyúztam egy koppanósan nagyot. márpedig tuti nem. valójában tökmindegy az ok, de azért kíváncsi lennék, mi a szartól fog ez a kis mûvelet majd egy százasba kerülni, fõleg miután a forgalmi meglett, senki se tudja, mit hova számláztak a mûszakiztatók, a lényeg hogy 81 ezer lett, aminek a fele alkatrész, másik fele a mûszaki meg ezek. És vizsgáltak eredetet, pedig van papírom, hogy 2007ben már átesett rajt. tökéletes.
Nagyapámnak van egy Sierrája, (1.6, '83) és szelepszár szimeringet kell cserélnie.Meg is vette, az egyik feketés-szürkés színû, a másik ezüstös.Sajnos nem láttam/tapintottam egyiket sem, ennyi az összes infóm róluk.A probléma az, hogy senki se tudta eddig megmondani hogy melyik a kipufogó és melyik a szívó oldali.
Hátha valaki tudja itt, köszi.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Szóval így meg nem mondom😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
és uyge ehhez még jön a kötelezõ + casco sem árt
Persze ettõl függetlenül jöhetne ajándékba, max instant GET helyet instant HAD GOT lenne, ugyanis eladnám a rákba <#zavart1>#zavart1>
respect to the man in the ice cream van
mert akkor értelem szerûen...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Szükség szerint vízszivattyú csere"
kopik és megállapítják,hogy már nem az igazi?
vagy butaság és csak lehúzás?
amíg tönkre nem megy addig használható?
Gyönyörûen néz ki a "dragster" ültetés. Meg az egész úgy ahogy van... Vett volna inkább Calibrát.
tulajdonképpen a smart japán verziója, 10 évvel korábbról. Hasonló méret, hasonló teljesítmény, viszont a váltója vszínûleg 100x jobb...