Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
felirat a hátulján meg az,hogy 370 darab van belõle...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Egész pontosan egy 370 darabban limitált szériás 370Z-t dobnak piacra, Black Edition néven. A kizárólag fekete fényezéssel készülõ autók 19 collos felniken gördülnek majd, mögöttük vörösre fényezett féknyergekkel."

Ahhoz képest, hogy elõször mennyire nem tetszett a 370Z, egyre szebbnek látom.Tetszik😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ismerõs amúgy minap mondta, hogy pl szhely elõtt a 110esnél nem kell várni háromlábúval mérést a felüljárókon, mer hideg van. 😄
.: mobilize.hu :.
Btw. óriási élmény nem záródó csomival autópályán menni 😄D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
olyanokat kérdezel, mintha most jöttél volna le az lsd-rõl. :>
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
respect to the man in the ice cream van
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
brekegett alacsony fordulaton a jó kis dízel, de elhúzta 😊
nemtom tesóm Golfja megköszönte volna-e?
nem bírta széttaposni pedig belgiumba járt vele 180-as utazóval
.: mobilize.hu :.

1–7–4–10–2–8–6–12–3–9–5–11 😊
Karotta + Winkler volt a két legjobb.
Csikós a legirritálóbb okoskodó paprikajancsi, szerintem 😄
Orosz is jó volt igen, de Vályi kolléga szerintem hasonlóan szórakoztató kaliber.
Tag megállt mögöttem, egyszer csak érzem, hogy nekem baszódik valami.. Kiszállok, mondom biztos nekem tolta valaki. Faszi kiszáll, aszondja bocs, tüsszentettem <#zavart2>#zavart2> <#zavart2>#zavart2> <#zavart2>#zavart2>
Szerencse, hogy céges autó volt, csávó nem kavart, simán elismerte, még betétlap is volt nála.
Már újra TC-nél van tudtommal...
Legalábbis hallgatom mindennap az ezeröcsit, és tudtam, h õ írja ezt a cikket...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85