Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
semmi értelme, max lehet vele rajoskodni a disco elõtt...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ráadásul nem mondta, hogy ne tetszene neki.Egyébként nekem semmi bajom a formájával.
amibe nem szívesen ülsz bele azt elõbb-vagy utóbb el fogod adni. a te corollád pont jó példa. nem egy nagy szám kocsi, a legtöbben azt se tudják milyen gyártmány, sõt, csak azt hiszik egy régi tragacs, de te tudod jól, hogy mi fán terem, és mikor nyújtod a kezed a kilincs felé, jó érzés tölt el, mert szereted, és szívesen birtokolod
respect to the man in the ice cream van
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Citroen megbízhatatlan igaz?
Naná, mégis a Visán eddig a kibaszott trafóm szarakodott csak.
Toyota? Japán! Naná hogy jó.
Jó is lenne, ha a buzi ex tulaj nem kötötte volna össze vissza a fûtéscsöveket, kicserélte volna a törött gátlót, soroljam?
Na és miért?Mert ez egyikkel törõdtek a másikkal nem.Most tök mindegy, hogy 1x éves az autó, vagy 2x, esetleg 3x.
Ronda vagy nem ronda, szerintem sokadlagos szempont amikor a gyereknek kell egy egyszerû autó, amit olcsón fenntart.Ez lenne az ésszerû választás, nem tudom ezen mit nem lehet belátni.Ha nem lennék csak is a szívére hallgató autóbuzi, tuti vinném ez a rönót.Voltam vele próbakörön is, semmi zörgés nem jött a futómû felõl, minden klappolt.Persze nem egy erõgép, de nem is arra kell, szerintem.
És geci jó vétel, napellenzõs barátom.Népítélet szerint se egy elveszett, konstrukciós szar...mindegy, csak felbaszom magam ezen<#idiota>#idiota>
És mint mondtam egy olyan embernek aki leszarja az egészet, csak menni akar A-ból B-be, és hót hülye az autókhoz, egy ilyen szinte szalon állapotú, svájci eredetû, EZERKILENCÁZKILENCVENKETTES Renault 19 tökéletes megoldás.Ilyen korban kurvára mindegy milyen nemzetiségû az autó (nem szeretem a franciákat), 90%ban az számít mennyire vigyáztak szerencsétlen autóra. Erre vigyáztak, egyben van, ez a BMW meg egy szakadék ez fix.
<#szomoru2>#szomoru2>
Ugyan ilyen:

szoval béna vagy😄
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
1.Egy '92-es Renault 19, svájci import autó, megszólal olyan állapotban van.Zsír mûszer hangú motor, patent kaszni, patent belsõ.Vissza kell helyezni a forgalomba, ennyi az egész.160ezer
2.Szutyok nepperes E36, zöld, 316i.Ez az.
Indok: nincs akkora macera az átíratással (lol), közelebb áll a szívéhez a bmw (ezzel nem is lenne baj, ha konyítana legalább egy minimálisat az autókhoz), és anya is ezt javasolja!!!
Kész😄
Közben elolvastam a cikket, és ez még csak a tender. Nem hiszem, hogy õ lenne a befutó.
Balhé meg nem lesz belõle, mert a Carbon Motors amcsi cég, csak a motor lesz német. Külföldi (japán) motorok már eddig is voltak amcsi kocsikban, mégsem lett belõle semmi balhé.
(nem, nem vettem pandát)
][ ВАЗ ][
pl. ezé

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
A citroenes forgatható légfúvókákról még nem is beszéltem..
Ez egy fos.

Tud errõl valaki valamit?
Köszi.
OtoMoto.huFacebook csoport
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"