Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
respect to the man in the ice cream van
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Túl sokmindentõl függ ez, hogy fix árat lehessen mondani, de igen, annyi simán lehet.
Hozzánk egy Porsche klub jár, fényeztetni a kocsijaikat, és még eddíg minden egyes autóra igen eltérõ árakat mondtak.
pl volt egy nagyon szakadt 924-es, igaz szétszedve hozták, de azt lakatolnunk is kellett igen erõteljesen, szanaszét volt rohadva, plusz fényezés, úgytom 800E-t kértek érte a végén.
De pl egy 944-es kabrió, ami legutóbb volt, az jóval egyszerûbb volt, csak csiszolás, és már mehetett is a fényezés, nem volt semmi vele, az 200E körül volt...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
az amerikás nagylökös jobban tetszik
Jelzem a helyi rendõrség is kb 100 méterre van a helyszíntõl, sõt rálátni onnan a Takarékra.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ki kell lemezelni, meg füllerezni és kész, hiába okoskodsz...
vidéken feléért csinálják mint budapesten és általában szebb is
a mûanyag korszak amerikai verziói tényleg brutálrondák
Végre, rendbe rakták ennek is a szabályozását.
:) Semmi okosság :P
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem tudjatok hogy mennyibe kerulne egy autofestes cakli-pakli! En mattfeketere akarnam vagy normal feketere ,de igenyesen megcsinalva! Tudnatok mondani egy arat hogy mennyire szamitsak?
:) Semmi okosság :P