Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ejj.. ha meglesz a 37'-es steyr baby-m <#miaz>#miaz>
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Enyém volt a legöregebb, a Liftback '78-as😊
Mi vezettük a konvojt😛
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
látom ti ketten vagytok a rangidõsek <#vigyor1>#vigyor1>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Bár osztom, hogy jobb sajátkezûleg felújítani, de romhalmazt meg nehéz elkezdeni... 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Sajnos engem nem érdekel olyan autó, ami már kész😊
Ahogy Karotta mondta anno: "engem a szopás része is érdekel, nem csak a sperma íze a számban", vagy valami ilyesmi😄DD.
Amúgy gyönyörû, mindig is bejött😊
a legtöbb haverom külföldön dolgozik síszezonban-tehát egy fillért nem adózik itthon,majd a nyárra hazajön és felveszi a munkanélküli segélyt és feketén dolgozik
tehát 0 bevétel és a magyar állam még ki is pótolja a pénzét
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
a bevételi oldalról volt szó,arra bezzeg senkinek sincsen
pl? lenne ötletem, amennyi állami pénz elfolyik zsebebekbe, azok simán kitennének nemis keveset, de ne politizáljunk...
én sosem nézem hol mennyi,200-500 forintért nem variálok oda megyek ami útba esik
gázüzemût az istennek nem venne senki,inkább itt fillérezik a fórumon-<#confused>#confused>
fõleg azért vagyunk ilyen szarban mert az állam kevesebb adót szedett mint amennyit költött
ezt is be kéne látni,meg azt hogy az itt kiesett bevételt pótólni kell valahonnan
mindenképpen te fizeted ki
így is az államcsõd szélén lavírozunk,tedd hozzá hogy honnan pótolnád
/hogy honnan nyirbáljunk arra lenne nekem is ötletem,egy felelõs választó programokra szavaz nem szlogenekre/
Itt a környéken anno(8-9 éve mielõtt rászálltak a "beszállítókra " 😄 ) ment az ukránozás nagyban-kicsiben.szóval akkoriban azért az ukrán üzemanyag ölte az autókat.a jelenrõl nem tudok beszélni mennyit javult vagy sem
itthon max azt tudnák csinálni,hogy ezt az adó mértékét mindig a minimális értéken tartják
persze eszükben sincs...
Szerintem az állam van abban a helyzetben, hogy adót csökkentsen? Így is már valami 6-7%-nál van az államháztartási hiány.
A magyar üzemanyag árakról volt szó, és a hozzá tartozó magas adóról!
(itt az elején írtad is, hogy a magyar állam tudná ezt csökkenteni esetleg valamilyen formában)
Eddig tiszta, majd elkezdtél az EU-ból példákat venni, így íram én is egy egyszerû példát...
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Attól még, hogy az EUban 5x annyi a minimálbér, az nem jelenti azt, hogy az adók mértékének 1/5-öd részének kéne lennie az EU-s szinthez képest is.
Ez kb olyan, hogy a németeknél most 19% az áfa, akkor nálunk kb 3%-nak kéne lennie az ÁFÁnak, mert a németeknél átlag 7x annyit keresnek az emberek....
:) Semmi okosság :P
A minimálbér a magyar 4x-ese kb.... tehát nincs mirõl beszélni.
:3
:) Semmi okosság :P
elárulom: több mint itt, és azok is ott tankolnak, szóval ez a román benzin szar benzin egy ökörség...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
vg.hu: "Egy liter benzinen 183 forint az adó, egy liter gázolajon pedig 157." 2010.01.10.
szar ukrán benzint beletankolják azzal végül is a környezetet jobban szennyezik és az autót is hamarabb teszik fatönkre.
Pont a kb. 1 hónappal ez elõtti emelésnél olvastam valahol, hogy azt várta az állam, hogy az emelés miatt majd nõ az álamkassza bevétele, de az emelés óta kevesebb üzemanyag fogy. Viszont az autók száma és a közlekedés mértéke nem csökken....mondhatni ezekkel az üzemanyag áremelésekkel maga alatt vágja a fát a magyar állam, mert az emberek fognak továbbra is közlekedni, csak ugye külföldi üzemanyaggal, itt meg hatalmas kiesés fog jelentkezni emiatt.
Mind1, õk a nagy okos tanult közgazdászok, ha szerintük így a jó, akkor legyen...
Aszondják ezért romlik a forint az õ pénzükkel szemben....beszarok már.
<#wow2>#wow2>