Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pszihopata
azt hiszem megtaláltam az igazit:

csak legyen jó rá!

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

neevous
Ronal Turbo?

I.C.ram
Szerezz rá valami patent Hayashi Command felnit 😊
LaszloLedzenyi
Nagy gondom van urak, hátha itt van olyan ember aki tud esetleg vmi infot hogy honnan tudok szerezni XR2i re 2 db ködlámpát, mert már a Hella se gyárt ilyen lámpát. mert 4 db van rajta gyárilag de az enyémbõl 2 hiányzik

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

bardocz
Nagy része biztos alumíniumból. Így legalább majd szebben fog égni.
MikX
"szénszálas anyagok használatának köszönhetõen 300 kilogrammot veszít a súlyából."
Eddíg mibõl volt? 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

fifi
a felsõ csúnya sztem...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

pszihopata
valami ritkább és egyedi kéne,vagy lehomokfúvóztatom a mostanit /mégiscsak gyári/

ilyesmikre gondolok:

a gond az hogy ezek már eléggé eltûntek,nem tudom hol árulnak ilyesmiket

desigo
R0zs0máK
Jóarcok a srácok pedig 😊 Szerintem a cikkeik is elég jók, érdemes elolvasni párat az oldalon én nagyon drukkolok nekik, hogy õk legyenek a következõ totalcar 😊

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

pszihopata
igen kutyák a felnijeim,nem tudtok valami jó régies alufelnit v. krómfelnit 4 csavarosat ami passzolna a kasznihoz?
15 -16 colos kéne minimum 205 körüli szélességgel

Csabesz6
Tyíí...kezetfoghatnak a motortér nevû hasonszõrû foskazallal, mondjuk ezek legalább tudnak állító mondatot helyesen hagnsúlyozni.A motorteres madár állandóan felviszi a hangsúlyt a mondatai végén, az valami botrány😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Eleve hogy lehet ilyen nevet adni egy oldalnak... komolytalan az egész.
pszihopata
mit is tudtunk meg?
jól megy az ariel meg gyors a honda váltója?

más nem jut eszembe

SötétBarom
-_-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

desigo
Adaaam
Nekem meg 450km volt csak oda a kiszemelt autóért, de visszafele már azzal jöttem, szal megérte 😄

everything's better with music

Csabesz6
Az sose gond😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LaszloLedzenyi
szerintem is, de egy napig csak kocsikáztam 550 km odavissza

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Adaaam
még fent van hahu-n, ennyiért megérte 😊

everything's better with music

Csabesz6
úúúúúúúúú
nekem tetszenek ezek, fõleg az xr2i
grat<#circling>

LaszloLedzenyi
lecserelétem az öreg colt-ot egy FiestaXR2i re. van rajta mit csinálni de inkább csak látványos nem anyagias dolgok

REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Csabesz6
Elvileg 26án megyek le, részleteket késõbb tudok meg.

pszihopata
balaton

Csabesz6
Ilyeneket csak finoman, mert szavadon foglak.Köszi a bizalmat😊
Merre van a "felém", egyébként?Hátha arra járok.

pszihopata
ha felém jársz szívesen odaadom egy körre

Csabesz6
Igen, valahogy sejtettem hogy máshogy fest egy Daily/Sprinter terelése😊

pszihopata
az a bulldogfülkés barkas filing függõs háttámlával-nem egyrõl beszélünk

az max rövidtávra való

Csabesz6
Ebben nem értek egyet (bár igaz nem ilyet vezettem, hanem bilibóc bilifüle kia k2500tci-t, fater féle kenyeres bódét...de nekem rohadtul nem jön be ez a póz😄
Földön ülés rulez😉 Persze nem praktikus, de én azt szeretem.

pszihopata
jobb is vezteni mint egy személyautót,légrugós ülés-kartámasz és belátsz mindent
ráadásul megy is mint a disznó<#vigyor1>

Csabesz6
Nekem amúgy rohadtul bejönnek ezek a dobozok, fõleg amikor a hozzám hasonló pelyhes tökûek a friss porhón kanyarodnak ki a keresztezõdésbõl (fõleg Sprintert láttam eddig), keresztben.Marha nagy poén😄DD
(szóval csak RWD játszik, mint mindig😛)

pszihopata
sosem tudják így meg....😄

pszihopata
jah én is ismerek mercedes hívõket....😄

I.C.ram
Hát az tény, hogy a régi Mercik nagyon bírják a strapát, és jó az alkatrész-utánpótlás is, ha máshonnan nem is a bontókból biztosan. A sznobság meg egész kelet-Európát uralja.
Csabesz6
Pedig ha tudnák mennyivel menõbb egy Daily, mi?<#vigyor1>

pszihopata
'Mercedes és a többiek
Igazat kell adnom Albert Lacinak, aki már jó egy évvel ezelõtt felhívta a figyelmet, hogy Albánia a Mercedesek hazája; tényleg, tíz autóból legalább hat ehhez a márkához tartozik. Magyarázatként legalább öt verziót hallottunk, szerintünk a valóság a két leghihetõbb között van:

a.) Az albánok olyan sznobok, hogy nekik csak a Mercedes számít autónak; még akkor is ilyet vesznek (természetesen az esetek döntõ hányadában 15-25 éves példányokat), ha amúgy arra sincs pénzük, hogy naponta egyszer jóllakjanak;

b.) Az albániai utakon kizárólag a Mercedes bizonyított; ez az a márka, amely még erõsen használtan, többszázezer kilométer után is megbízhatóan teljesít olyan terepen, amellyel máskülönben csak a terepjárók és a közmondásban is szereplõ albán szamarak bírkóznak meg."

pszihopata
veszik mint a cukrot az újat is

az hogy náluk miért ez a szinte egyetlen autómárka nem tudom

ez ugyanolyan mint ha megnézed az ukrán vagy orosz furgonokat csak sprinterük van másba be nem ülnek

a cigóknak is van egy erõs ladás öregmercis vonzódásuk

I.C.ram
Najó, de ezek között nincs egyetlen 10-20 évnél fiatalabb merci. A nagy részük meg gondolom lopott is 😛
pszihopata

ez nem vicc

I.C.ram
Volt idõ, mikor több bálnát adtak el itthon, mint Ausztriában.
pszihopata

GregSB
Én is pont tegnap láttam egy grafitszürke GTI VI-ot ezekkel a felnikkel.. Gyönyörûen nézett ki 😊

I.C.ram
?
A golf mondjuk pont kivétel nálam 😄
pszihopata
persze pl. albániában a merci az😄

SötétBarom
A minap jött szembe egy hatos gti, elég meggyõzõ volt 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

micibi
Jajjaaaajaaaaa <#wow1> Nagyon durva 😮 Igaz, Saab, mit is várhatunk!? 😄