Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
REPS0L
azmiaz?

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Csabesz6
Mentél volna a "GUN"-nal?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

I.C.ram
Ilyet csinálnak már jó rég a Mercedes Classic Centerben is. Örülök, hogy a BMW is aktívan részt vesz ezeknek a veteránoknak a megmentésében.
GregSB
Ez viszont már sokkal érdekfeszítõbb.

"Új autóként gördült ki a gyáriak kezei közül az 1972-es 3.0 CSi kupé a napokban, egyedi kívánságok szerint módosítva."

desigo
Ki lettek rakva az útra beton terelõ elemek,szal nem valószínû.
REPS0L
hajógyárin vannak még gyorsulások?

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

I.C.ram
Nem túl szép, de szebb, mint az elõzõ.
lol szegény Soco ha ezt látná.

Hondás körökben senki nem akarja megbántani, mer alapvetõen mindenki jóban van vele 😄

Hát ja, csak te.
Mondjuk ettõl nem lett érdekfeszítõ 😄
GregSB
Ezt a hírt csak én nem vettem észre?

Új BMW X3.

Csabesz6
Ámen, csak ne akarjon rámsózni semmilyen Top Shop cuccot 😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

A legenda része igazából lényegtelen, õ használja és vereti is keményen, gondolom nem kis elégedettségére 😊
Függetlenül a mûsor-próbálkozásaitól.
Csabesz6
Haverom most mesélte, hogy elég leélt darab ez a fehér RA...mindenki kerülte messzirõl, amikor eladó volt.

Ez a saját autója amúgy... volt Hondás a srác, de ott sem igazán szólt be neki ezért senki, azóta sem... pedig ami ennyire nem megy, azt tényleg nem kéne erõltetni.
Csabesz6
Gondolom most ezzel próbálja leplezni a szörnyû, felvételre totálisan alkalmatlan beszédstílusát."Érdemes" megnézni a régebbi filmjeiket is, ott nincs meg az unalom, csak a SZAR.Tök komolyan😄

bency
en majdnem vegigneztem,oruljetek hogy nem lattattok azt a gyorsulast....

:) Semmi okosság :P

cement
en meg annyit se tudtam 😄D

respect to the man in the ice cream van

MikX
2 percet bítram nézni, ez be van szívva? vagy alapból ilyen lassú, és unalmas a beszéde? 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Csabesz6

I.C.ram
Beszéltem a tulajjal. Nõ 😊 11 éve vette az autót a férje, azóta náluk van, most is azzal jár a nõ.
Willi Betz
Nem megszokott szín ebben az autóban😊 De jól néz ki,mondjuk én W140 mániás vagyok😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Csabesz6
Nolám😊
Csak nehogy egy méretes kancigány fogadjon😄DD

I.C.ram
Felhívtam a piros bálnát. Meg utána is érdeklõdtem kicsit.

Megdöbbentõ, de tényleg valós km, és tényleg hölgy tulajdonos. Kárpát utcába hordták szervizbe végig. Csütörtökön megyek megnézni.
I.C.ram
Az a jó! 😊
bency
Csoppet zsufolt...

:) Semmi okosság :P

I.C.ram
Mi van vele?
Az a középkonzol 😄
I.C.ram
Hát ja, mint ahogy a 165ezer km is.
desigo
elsõ tulajdonostól, hölgy tulajdonostól
teljesen reális lehet xD
I.C.ram
Magnumrolcsi
Azért odabasz, hogy ennyit bír.. égõ a Ferraritól.

Máté94
pointer4
Ilyen messze van Degec? 😄
cement
nem hinném hogy 1800 kilometerre kijonnek 😛 😄

I.C.ram
Ja, aztán, ha a lakásodra betörnek, lehet, pont ezt a járõrkocsit küldték volna 😛
cement
ez így jó én asszondom 😄D

GhostRider1

★

pszihopata
ja max ég ha lealázza az 1.8-as mr turbó,és ha be akarja érni a pöcsköszörût még sírás is lehet a vége

az viszont igaz hogy erõs autót könyebb építeni mint jót,és drágábban el is lehet adni

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

MikX
Najó, én mindíg "autós" vagy "használható" szemszögbõl nézem, igazad van, lehet hogy kellenek ilyenek gazdasági szempontból is, csak én azt leszarom 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Ennyi.

I.C.ram
Feleslegesen erõs? Ezt ugye te sem gondoltad komolyan 😊 Az ilyen autóknál nincs olyan, hogy "feleslegesen nagy, feleslegesen erõs, feleslegesen drága" stb. Az kaszál itt sokat, aki valamiben, de inkbb több dologban a "leg".
bardocz
Lol😄 Szégyenteljes.
MikX
Gondolom olyan, mint a Saleen S7 TT, asszem top gearben, vagy Clarkson valameik DVD-jén volt, hogy 290 körül elkezd leérni az alja, kicsit elbaszták a tervezését, így tök felesleges benne a 750 ló 😄

bardocz
Nordon meg elveri egy GTR :d Ráadásul meg se épült.
MikX
ááááááh, ami ennél gyengébb szóba sem jöhet 😄

A hátsóját leszámítva szerintem nagyon el van találva. Nekem kéne, ilyen hangal mindenképp.

bardocz
Olajsejknek pöcsnövelésre jó.
Csabesz6
Én is ezt gondolom az ilyen és ehhez hasonló típusokról.

MikX
Feleslegesen erõs, és mégcsak nem is néz ki jól, n+1. kisszériás szupersportkocsi... szerintem...