101020
.
-
#88121 Nem láttál még trollt? -
#88120 -
#88119 Ujreg. -
#88118 persze, minden bizonnyal így van.
Akkor itt nagyon sok alreg van, ha minden újdonsül fórumozót alregnek hívnak. :D
Ez egy TITULUS -
#88117 Freestyle lenne az alreg? De miért lenne az? Láttam hogy most regisztrált, de attól még nem biztos hogy az. Egyébként az alreg azt jelenti hogy direkt többször beregisztrál hogy köcsögösködjön? Nem most kezdtem a fórumozást, de ez még nem jött fel eddigXDD -
#88116 KÖNYÖRGÖM senkinek sem esik le, hogy egy szándékosan kőbutának tűnő alreggel vitatkoztok, hát a faszom leesik. Ma kötötték be a netet, vagy mi a fasz van veleteK?!?!?! -
#88115 idén még ez sem volt :D -
#88114 Valami értelmeset is már. -
#88113 Te szerencsés vagy :) -
#88112 én nem ültem vissza 60 lóerősbe :D -
#88111 ja először fura, hogy milyen erős, meg hogy beleragadsz az ülésbe, de hamar meg lehet szokni a luxust, utánna meg rossz érzés visszaülni a kis 60 lóerős kocsikba :S:D evvan. -
#88110 én cirka 400+ lóerős autóval jártam a városba hónapokig és állandóan kitapostam a belét :) -
#88109 hát ha nem érted akkor szerintem felejtsük is el :) -
#88108 LOL -
#88107 Jahh... és ne érts félre, nem genyóskodni akarok, mert kell ez a kis szórakozás. Én is ezért örülök ha esik a hó:D:D -
#88106 Értem, de te azt mondtad hogy nehéz megtartani azt a sok lóerőt, itt lóerőről szó se volt, mivel nem 5km/h-val ment be a kanyarba, és kb annyival is csúszott. (na jó lehet hogy keveset mondtam):D
Abban is igazad van hogy nem mind1 hogy 20 millás vagy 800K-s kocsi, mert azért nem fél millás a kocsink, de ha oszlopnak csattannánk akkor fater megevett volna minket vacsorára, mert nekünk ez is 20millát érXD -
#88105 nem teljesen értem amit ezzel akarsz mondani. -
#88104 na ez egy igen érdekes érv ... -
#88103 nem fujjolok, igazad van, de egy 20 millás autóval nem mer annyira ökörködni az ember mint egy fél millással :D -
#88102 Én nem nagyon értek a drifteléshez...(mondjuk ez nem is volt driftelés) de ha csak kanyarodik és akkor nyom egy kis gázt rá és kifordul az autó, akkor azt nem lehet olyan nehéz megfogni, mert nem ment kurva gyorsan a kanyarba. Tesómmal is szoktunk ilyeneket csinálni, de ő nagyobb gázzal megy be a kanyarba és ő is meg tudja tartani az ótót:D Igaz hogy 110LE csak, de gázt ez a srác se nyomott a kanyarba...
Vagyis nekem ez jött le a videóból, ha hülyeséget mondtam akkor lehet fujjolni. -
#88101 Ez nem csak pénz, lehet látni hogy terelgeeti a vasat, többiek ilyet nem tudnak.
sok ladás gyerek menőzik, hogy hogy megy de ő igazi tehetség én kiállok mellette.
Nekem csak egy wartburgom van, azzal járok néha rallyzni, meg a boltba is, de azért ilyen sok lóerőt nem könnyű uralni, kíváncsi lennék itt ki tudná. -
#88100 Annyira gyenge trollkodási kísérlet, hogy már fáj. -
#88099 Jaja, pénzzel bármit el lehet érni, sem tehetség sem józan ész nem kell hozzá. -
#88098 :Ð! -
#88097 csodálkozom is hogy miért a Turán Friciéket hívta a ford a katalán rally-ra :D -
#88096 omfg -
#88095 Mien kicsi a villág!!!
Aki vezeti a videóban a kocsit az az uncsim :D:D!!!
Én a hátsó ülésen ültem,
kom. mondom ez a lali nagyon tud vezetni, az az álma hogy egyszer a wrc ben legyen és szerintem menni is fog neki.
Engem speciel nagyon idegesített a videózó (aki a haverja) állandóan okoskodott, hogy ő jobban csinálná, meg stb...
-
#88094 Gitt? Szerintem egyszerűbb volt nekik ólommal:D -
#88093 ez szó szerint bontószökevény :D -
#88092 igen, és ez idén még nem volt :D -
#88091 végig nézted? -
#88090 Amerikában se nagyon vennék projekt német autót. Amilyen gányolást tudnak ők végezni... Még ezt a tök primitív csontszínt se tudták lemásolni a fényezésnél. Képzelem hány tonna gitt lehet a kocsiban. -
#88089 elado merci :) -
#88088 -
#88087 idén még nem volt -
bwahahaha :D -
#88085 az :D -
#88084 Ő valami boxerfejű?:D -
#88083 LaLeekirály:
Múltkor hív a nagymamám, hogy "Kisfiam csomagod jött, de olyan nehéz, hogy nem tudtam behozni, úgyhogy kint hagytam az ajtó előtt." Na mondom nagymuter kurva gyorsan hozd be valahogy, mert az egy 600 rongyos futómű.
LOL -