Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másik az ezüst, annak mind a négy ajtó alja kívülrõl(díszléc alatt), + a belseje alul, és ennél is a küszöb.
A kilincsnél lévõ sérülést meg ha már annyira belebújnak az autóba próbálják meg inkább kinyomkodni és utána kittelni. Ha multispotozzák oda a fém védeleme, mert ugye megégeti a felületet egy pontba(többe). Ajtóknál igaz lehet orvosolni ha az égett részt letisztítják, kezelik ...
Én most a küszöbömnél inkább nem engedtem, hogy spotozzák mert azt nem tudom belülrõl lekezelni és elõbb utóbb ott elkezdi enni a rozsda. Szerencsére csak egy kis horpi.
Ma csináltam egy Nissan Almerat. Eredetileg csak egy jobb hátsó ív + küszöb javítás (rozsda). Ezt az autót már régen valahol javították(nem nálunk), mert a jobb hátsó ajtó farcban(kerék ív) már szétrepedt a kitt. Dolgozott alatta a rozsda, szabályosan szét volt nyílva(állt a kitt alatt is a víz). Természetesen ott ahol elõzõleg átlett hegesztve. Így lett egy ív + küszöb javításból még egy farc javítás is ami több idõ igényelt mint az eredeti javítások. Kb. egy arasznyi kittet kapartam le/drót korongoztam le. És töltöttem után rá kb. 1cm üvegszálat + kittet.
Mivel gondolom minõségi festék kell, meg minõségi munka, nem ilyen "otthon a garázsban lefújom százéé"
Enyémre 250-et mondtak, ezt úgy, hogy megcsinálom az elõkészítést, lakatolást, fillereezést, szórógittezést. Természetesen metál, lakkal együtt.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Amúgy bírom, sokan (mármint nem Ti) nem bírják felfogni, elképzelni, hogy mi kerül annyiba pl. egy autó teljes külsõ újrafényezésen, vagy akár csak egy elem lefestése.
Hol láttad/hallottad?
Ja és igen, KURV@ jól megy, és kanyarodik😄DD
De jól szólt, biztos jól is megy.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
A jobb1 már foglalt, kcsg😄DDD
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
<#falbav>#falbav><#banplz>#banplz><#vigyor1>#vigyor1><#boxer>#boxer><#help>#help><#csodalk>#csodalk><#conf>#conf>
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
De javítsatok ki 😄
(anno a kadett-ot váltotta az astra, a calibra az más vonal...)
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
:) Semmi okosság :P
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
\"If in doubt, flat out!\"
egy kis segítséget kérnék .. barátnõm '92-es honda civic-jén kellene izzót cserélnem .. próbáltam elforgatni nem ment és nem szeretném letörni van e valami trükkje?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

De még a nissan sem az igazi, majd akkor lesz kemény, ha végre lesz egy kupé-kabrió-pickup-teherautó-roadster-SUV-sedan-kombi-helikopter-gokart-kertiszék crossover.
Pont ezért nem éri meg, mert nincs papper.
Amit linkeltél, az meg érdekes😄DDD
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!