101020
.
-
#88807 Eddig még sehol nem sikerült elakadnom a snowtraccel, pedig dagonyáztam idén mindenféle hóban mindenfelé :) -
irarref456 #88806 Mai kalandom:
Passat Variant TDI-vel jövök haza, beletolatok egy hófödte kis lyukba, mise kellett több kijönni már nehezebb volt.
Van rajta ugye 4 db, elöl kb 70%-os, hátul 80 Vredestein Snowtrack 3, Gondoltam nekem nem kell segítség én megcsinálom magam, elvégre nem azért gumiztam fel 2009 év végén 100 ezerből prémium gumikkal, hogy tolni kellessen.
Gondoltam lekapartatok a hó aljáig, és akkor már elég lendületet vehetek.
Igen ám, ez mind szép és jó is lett volna, ha nem jegesedett volna ki a hó. :)
Na itt már kezdtem ideges lenni, elég volt ráengedni a kuplungot alapjáraton kapart, nem fulladt le.
KB 1 perc egy helyben kapartatás után meghallattam, a gumik visítását, és tudtam, hogy lekapartattam az aszfaltig :)
Utána már adta magát a történet, tudtam egy kis lendületet venni, és kihúzta magát.
-
#88805 Eddig 18 voltál, és most 25 lettél? :( -
#88804 Ezt most vettem észre: Életkor: 25-30 között
-
Mentol #88803 Fekete autó (gondolom) a legsötétebb éjszaka világítás nélkül 20km-ről...
Fasza. -
#88802 kár hogy kurvára 100-al mennek és utólag van alájátszva a hang -
#88801 kicsi a bors de erős, viszont akkorát tékelhettél volna na majd a 88888 :D -
USAMEN POWER #88800 WTF :DD
-
USAMEN POWER #88799
-
USAMEN POWER #88798 Nem mindegy hogy néz ki belülről(?), egyikőtöknek se lesz. :DD -
#88797 Belső lehetne picit egyszerűbb, nem ilyen csili-vili, külső nekem bejövős. -
USAMEN POWER #88796 Nem a gumiszobában jársz! :DD -
#88795 Pont ez jutott eszembe. -
#88794 Az a diffúzor rajta:)
Kár, hogy elcseszik a belsejével. -
Szabi1991 #88793 -
#88792 Hát az tényleg súlyos :))) De kívülről szépes. -
#88791 Toyota FT-86 II
-
#88790 Belseje mint valami bazári cigány autó úgy néz ki, csak több benne az elektronika. Nem sportautóba való. -
#88789 Annyira szép hogy már fáj... -
Szabi1991 #88788 pff
-
#88787 -
#88786 -
irarref456 #88785 Ahoj!
Én mint ékkő tüze ragyogok fel eme dicső havas időben autós társaim.
Magány fénye emberben gondolkodást segíti elő.
Nem történt ez velem se másképp.
Éppen azon gondolkodgattam/ok, hogyan lehetne egy két ütemű trabantba egy f1-es váltót tenni.
Jó mester tervrajz nélkül sose él, ezért nicsáni neki is láttam, és Paint-be elterveztem ezt az egész fogarast bogarastúl.
Most ugye mindenki kérdezi, hogy hol a tervrajz, meg hogy mi az eredmény...
Először is a tervrajzot nem tudom betenni mert túl nagy a mérete, de elárulom lehetséges a dolog.
Következő kiszámításom az lesz, mennyire kéne módosítani az áttételeket, hogy jelentősen nőjön a végsebesség.
Persze ez csak mind elmélet mert f1-es váltót nem tudtam a kísérlethez szerezni, mert az illetékesek nem válaszoltak a levelemre....-de jó tudós sose csügged!
Lássunk neki a következő feladatnak! -
#88784 ja escalade kell ide :D -
#88783 Ebbe alig fér be a Robi-56, meg a disznók se nagyon! :D -
#88782 telekre járni jó ez:) Kombiban jobb lenne mert be menne a talicska is a betonkeverő mellé -
#88781 ezzel még járnék is, trógerolni... xD -
-
#88779 -
USAMEN POWER #88778 Ok főnök ! :D -
#88777 es mit gondoltok a a biomatracokrol??? ja varjal csak.. ez nem is az a topik.. na GTFO a zeneitekkel. THX -
#88776 szinte jobbra doltem reflexbol ... nagyon kozel volt :D De hasonlo volt nekem is es utanna vagy negyed oraig remegett a labam...
Mentem egy olyan uton ami 1-1 sav mindket iranyba de kozepen volt egy fordulo sav. ( Tehat 3 sav van de a kozepso csak arra van hogy kanyarodashoz oda sorolj be es megvard mig szabad az ut)
Szoval piros lampanal allok mint 5. vagy 6. auto es azt latom, hogy a szembe levo savbol egy kuuurvanagy hajo jon felem az uton... mellette meg egy Dodge Ram truck.... jonnek felem ezerrel en meg, eskuszom csak ultem az automban es probaltam felfogni, hogy most mi a szar tortenik?!?! Mi a szarert jon felem egy hajo kozel 40mph val?!?! Sztan kapcsoltam az utolso par mp ben es korulnezes nelkul kormany balra ki es gaz... a platon levo hajo egyenesen felem jott. En kimentem a kanyarodo/szembe savba keresztbe, ahol szerencsere senki nem jott mert mindenki lelassult mikor eszrevettek, hogy lejott a hajo a vontatorol, de ha nem veszem eszre szetlapitja az automat a hajo. Mcdonalds kajaldanak az volt az egyetlen nagy szerencseje, hogy a hajo telibeverte a fat es megallt. -
#88775 AAAAAH!!!! nem tudtam. amugy jol nez ki! Dodge kijott egy ket jo ormotlan de annal durvabb dizajnnal ami bejon... mint dodge...
Szerintem a Nitro volt az elso olyan dizajn vagy a caliber... -
USAMEN POWER #88774 Mert te mitől vagy különb ? :DD -
#88773 olyan egyszerű vagy mint egy faék :) -
USAMEN POWER #88772 Gay zenéket kéne hallgatni ?
Beat core rap, Hardcore / Hardstyle, relaxnak meg 80 - 90's amerikai hard rock. > Nálam ez a zene fogalma, azt kinek mi.. -
#88771 Srácok. Katasztrofális a zenei ízlésetek. -
#88770 hányszor aludtál már el vezetés közben? :DD -
#88769 nekem minimal kell a kocsiba me a többitől agyfaszt kapok :D -
#88768 Értsd: egy iylen kéne.