Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Tök komolyan megdicsérem ezt a szart, erre ez a válasz.
Kész vagy:Ð
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
ugyanez érvényes szerintem az autókra is ,akinek semmi tapasztalata nincsen az azt szajkózza amit itt-ott olvas
teszem azt,ha a német autóipar a nyolcvanas évek elején elnyûhetetlen golf 1-est w123-at gyártott,akkor hiába gyárt olyan hulladékokat mint a w210 akkor is jó a hírneve mert a közbeszéd igen lassan reagál
Ilyen hülye sztorit minden márkáról lehet találni. Van ahol nagyobb a rizikó, ennyi. Cserébe sokkal olcsóbbak is. '03-04-es Accord 2 és fél misi, C5 pedig max másfél. Ha megúszod problémák nélkül a citromot, akkor tök jól jártál. Ha nem, akkor beszoptad a viking harci faszt. Ez ilyen =)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
a javítása is sokkal drágább,kicseréltem már pár v6-on vez. szíjat 5-ször annyi meló mint egy kisautón
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
érdekes hogy a 0 presztizsû camry meg még a németekre is rátesz fél milliót
vajon miért:)
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
báár motort is kéne cserélni :/
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
★